Filter
BSc
USA Studietype: Online Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science er en grad, der ofte kræves for visse avancerede karriere. Afhængigt af hvor meget tid eleverne afsætte til deres uddannelse, kan det tage omkring tre til fire år for at tjene en bachelorgrad.

Ernæring er den videnskabelige gren, der beskæftiger sig med næringsstoffer, der er nødvendige for en passende menneskelig vækst. Studerende, der studerer ernæring, kan fortsætte med at blive diætister eller ernæringseksperter på medicinske institutioner eller i forskning, journalistik eller uddannelse.

Optjening en online grad fra en skole kan sandsynligvis føre til en forfremmelse og / eller løn raise, eller forberede dig til en ny karriere. Selv om klasseundervisning kan betragtes som mere traditionelle, online-uddannelse er en fordel i sin egen ret. Der er en blanding af uddannelser og individuelle klasser tilbydes via online læring organisationer. Det er ikke uhørt for undervisningsafgifter omkostninger til online kurser for at være lavere end for en konventionel skole, selv om dette er bestemt ikke pålidelige af alle online-programmer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Ernæringsvidenskab, USA, Online

Kansas State University Global Campus

Online-bachelorgrad ernæring og sundhed tilbyder professionelle kurser inden for sundhedsfremme, human ernæring og sundhed. ... [+]

Oversigt

Online-bachelorgrad ernæring og sundhed tilbyder professionelle kurser inden for sundhedsfremme, human ernæring og sundhed. Sundheds ernæringseksperter udvikler samfundsprogrammer til fremme af ernæring og godt helbred; uddanne folk om forholdet mellem diæt og helbred; udføre forskning på de psykologiske, kulturelle, sociale, økonomiske og miljømæssige spørgsmål i forbindelse med ernæring og sundhed; eller arbejde med specielle grupper, der er i fare for ernæringsrelaterede sundhedsmæssige problemer, såsom gravide kvinder, spædbørn og ældre.

Karriere

Mange sundhedsernæringsfysiologer har karrierer hos organisationer som:

lokale sundhedsafdelingersamfundets wellness-programmeragenturer involveret i international udviklingAkkreditering... [-]
USA USA Online
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk