Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Registered Nursing

Erhvervelse af en Bachelor of Science grad kan tage alt fra et til fem år at færdiggøre. Studerende kan vælge at overføre kreditter fra en sekundær institution eller videregående Community College at fremskynde den nødvendige tid til at fuldføre den grad. Online og deltidsansatte klasser er også tilgængelige for studerende med andre forpligtelser eller en travl tidsplan.

Hvad er en bachelor i sygepleje til RN? Denne grad fokuserer på at give de studerende med de legitimationsoplysninger til at blive en registreret sygeplejerske ved at lære dem de grundlæggende elementer i effektiv sundhedspleje. Registrerede sygeplejersker er licenseret fagfolk, der har gennemført de krav, der er skitseret af et land, stat eller provins, der tillader dem at praktisere på plejehjem, hospitaler og private hjem. Studerende tager kurser i kemi, biologi, ernæring og anatomi at få en forståelse af den menneskelige krop, samt kurser i praksis og teori til at udvikle de interpersonelle og medicinske færdigheder, der er nødvendige for at hjælpe patienterne.

Indhentning en RN sygepleje licens baner vejen til en succesfuld sundhed videnskab karriere. Kandidater bruger deres fremragende interpersonelle og kommunikative færdigheder til at hjælpe en bred vifte af mennesker i en generelt tempofyldt miljø og arbejde ved siden af ​​læger og andet plejepersonale til at give både rutine og akut lægehjælp.

Omkostningerne ved en ammende grad varierer afhængigt af institutionen. Nogle tilbyder en standard tre-årigt program, mens andre tillader studerende at tjene en grad i så lidt som et år. Det anbefales, at du grundigt forskning de programmer, du er interesseret i at sikre, at de tilslutter til dine faglige og økonomiske mål.

Personer, som har en bachelorgrad i sygepleje typisk finde højere betalende muligheder, som de får mere erfaring. Mange finder arbejde i en sygehusafdeling eller privat klinik, der giver rutineundersøgelser, hjælpe med forsikring papirarbejde og umiddelbare bistand i operationsstuer.Andre arbejder i private boliger, hjælpe de ældre lever en aktiv og sund livsstil.

Institutioner verdensplan tilbyde uddannelser i sygepleje. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

 

Læs mere

Bachelor of Science - rn til BSN online

Saint Xavier University
Online Deltid 4 - 5 semestre September 2019 USA Chicago

RN til BSN online mulighed er en Bachelor of Science grad tildeles gennem School of Nursing til øjeblikket licenseret sygeplejersker, der har afsluttet en associeret grad i sygepleje (ADN) fra et akkrediteret sygeplejeskolerne. Designet til studerende, der søger at udvide deres viden om sygepleje videnskab, er programmet jordet i et godt afrundet liberale kunst universitetsuddannelse. Studerende i RN til BSN online-mulighed kan begynde kursusaktiviteter i efteråret, forår eller sommer semestre og kan gennemføre programmet i så få som 4-5 semestre. Kurserne er 100% online, planlagt i syv-ugers blokke, og afsluttede en ad gangen, med to kurser pr semester. [+]

Bachelor of Science - RN til BSN Online

RN til BSN online mulighed er en Bachelor of Science grad tildeles gennem School of Nursing til øjeblikket licenseret sygeplejersker, der har afsluttet en associeret grad i sygepleje (ADN) fra et akkrediteret sygeplejeskolerne. Designet til studerende, der søger at udvide deres viden om sygepleje videnskab, er programmet jordet i et godt afrundet liberale kunst universitetsuddannelse. Studerende i RN til BSN online-mulighed kan begynde kursusaktiviteter i efteråret, forår eller sommer semestre og kan gennemføre programmet i så få som 4-5 semestre. Kurserne er 100% online, planlagt i syv-ugers blokke, og afsluttede en ad gangen, med to kurser pr semester.... [-]


Bs i sygepleje for registrerede sygeplejersker (RN til BSN) online

Eastern University Online
Online Deltid 14 måneder September 2019 USA Wayne

Designet til at øve sygeplejersker. Yderligere din karriere og forberede ledelse eller lederstillinger i sundhedssektoren. [+]

Designet til at øve sygeplejersker. Yderligere din karriere og forberede ledelse eller lederstillinger i sundhedssektoren.

En kvalitet Uddannelse

Som en traditionel nonprofit institution, Eastern University har en lang arv tilbyde de studerende en uddannelse af høj kvalitet siden 1925.

100% online

Praktisk og erhvervsejendomme model uden krævede klasse eller login gange muliggør individualiseret planlægning.

Convenience

Komplet kursusaktiviteter overalt, når som helst uden nogensinde at skulle komme til campus. Bygge videre på core sygepleje færdigheder, mens du tjener en grad at fremme din karriere.

7-ugers kurser

Der er seks indgange om året, og det næste startdato er 2016/08/29.... [-]


RN til Bachelor of Science in Nursing

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Fuldtid Åben tilmelding USA Winona

Online Bachelor of Science in Nursing (RN til BSN) fra Saint Mary's University of Minnesota bliver undervist af praktiserende instruktører, der kan forberede dig til det næste trin i professionel sygepleje. BSN på Saint Marys giver flere måder at skræddersy kursusarbejdet til dine karrieremuligheder og tilbyder en løbende udviklende læreplan. [+]

Dagens hurtigt skiftende sundhedsmiljø tilbyder spændende nye karriereveje til sygeplejersker. En online bachelor i sygepleje (RN til BSN) fra Saint Mary's University of Minnesota giver dig viden, færdigheder og legitimationsoplysninger for at definere din rolle i den dynamiske fremtid for sundhedsydelser.

Dette progressive, accelererede program åbner en verden af ​​muligheder for din sygepleje karriere. Tjen din sygepleje grad online, mens du omgiver dig med et fællesskab af praktiserende fakultet og medstuderende, der støtter din rejse til en ledende rolle i sygepleje.

St. Mary's University of Minnesota BSN Forskel

Et accelereret etårigt programEvne til at skygge en praktiserende sygeplejerske i pleje specialitet og valg af valgGiver en progressiv pleje tilgang, der omfatter interventionelle, ikke-traditionelle pleje behandlingerDesignet til at undervise i CCNE-essensen af ​​baccalaureat sygeplejeuddannelseInkluderer en iPad til 24/7 adgang til kursusarbejde og support... [-]

Bachelor i sygepleje - mulighed for sygeplejersker

Northern Arizona University
Online Fuldtid Deltid September 2019 USA Flagstaff

Denne grad er designet til at give en vej for registrerede sygeplejersker (rns) at tjene en bachelorgrad i sygepleje. Rns der har taget eksamen fra en tilstand eller nationalt akkrediteret associeret-grad eller diplom- sygepleje program er berettiget og kan overføre en blok af kreditter til at fremskynde deres fremskridt i retning af denne grad. [+]

Denne grad er designet til at give en vej for registrerede sygeplejersker (rns) at tjene en bachelorgrad i sygepleje. Rns der har taget eksamen fra en tilstand eller nationalt akkrediteret associeret-grad eller diplom- sygepleje program er berettiget og kan overføre en blok af kreditter til at fremskynde deres fremskridt i retning af denne grad.

Dette program er akkrediteret af Kommissionen den Collegiate Sygeplejerskeuddannelsen (CCNE).

Hvad kan jeg gøre med en Bachelor of Science i Sygepleje - Mulighed for sygeplejersker?

Den højteknologiske verden af ​​sundhedsydelser vil altid være drevet af det menneskelige hjerte. Hvis en begavet sygeplejerske har hjulpet dig, ved du, at én person virkelig kan gøre en forskel. Hvad du måske ikke ved er, at sygeplejersker overtal alle andre sundhedspersonale. Og efterspørgslen vokser. Dette program bygger på færdigheder erhvervet gennem et eksamensbevis eller associeret grad program. Kurserne er leveret online og via kliniske projekter afsluttet i dit samfund.... [-]


BSc (Hons) i faglige studier inden for sygepleje

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 6 år September 2019 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Et fleksibelt program rettet mod sygeplejersker på udkig efter en avanceret kvalifikation. [+]

Et professionelt udviklingsprogram for kvalificerede sygeplejersker, for at fremme deres akademiske kvalifikationer til gradeniveau eller æresbevisning grad niveau; eller for at få et kandidatbevis. Flere leveringsmetoder og en bred vifte af modulvalg giver fleksibilitet til at passe til en række hjemmemarkeder og internationale markeder. Ruter til udmærkelser kan skræddersyes til at imødekomme de individuelle praktikers personlige udviklingsbehov og de operationelle krav og strategiske behov for serviceudvikling.

Hvorfor vælge dette program?

Vi er eksperter på alle fire områder inden for sygepleje (Voksen, Børne, Instruktionshæmning og Mental Sundhed) samt Sundhedsbesøg, Jordemoder og Folkesundhed.... [-]


BSc (Hons) i sygepleje studier (voksen)

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Det Forenede Kongerige Glasgow

BSc (Hons) voksen sygeplejerske grad fra GCU. Er meget konkurrencedygtig og vores kandidater fortsætter med at nyde en bred vifte af karrierer i NHS. Denne 4-årige grad giver dig mulighed for at registrere dig som sygeplejerske ved afslutningen. [+]

Voksenpleje er en dynamisk, givende og højtuddannet omsorgsfuld og medfølende karriere. Du vil udvikle forskellige færdigheder lige fra levering af sundhedsuddannelse til personer fra en lang række baggrunde til at levere komplekse pleje til mennesker med flere akutte eller langsigtede forhold.

Dette program sigter mod at udvikle sygeplejersker, der er i stand til at levere personcentreret, sikker og effektiv pleje, arbejder sammen med andre erhverv og agenturer i et stadigt skiftende og komplekst sundhedsmiljø.

Du vil opleve en række kliniske placeringer og vil lære at bruge en bred vifte af teknikker og tilgange. Du vil gennemføre klinisk praksis for 50% af kurset, i lokalsamfund og på hospitaler samt uafhængig og frivillig erhvervserfaring.... [-]


Bachelor of Science in Nursing - RN til BSN Completion Program

American National University
Online på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA Salem USA Online + 2 mere

Du bliver kompetent inden for ledelse og ledelsesfærdigheder, forskning, informatik, sundhedspolitik, samfund og folkesundhed. En baccalaureat forberedt sygeplejerske er en udbyder af pleje, designer / leder / koordinator for pleje og medlem af sygeplejersken. [+]

Bachelor of Science in Nursing - RN til BSN Completion Program

Du vil blive kompetent i ledelse og ledelsesfærdigheder, forskning, informatik, sundhedspolitik, samfund og folkesundhed.

En baccalaureat forberedt sygeplejerske er en udbyder af pleje, designer / leder / koordinator for pleje og medlem af sygeplejersken. For at forberede kandidaten til fremskridt i deres karriere, giver BSN-programmet en velafrundet uddannelse, herunder begreber mellem tværprofessionelle teams, evidensbaseret praksis, kvalitetsforbedring, patientsikkerhed, informatik, klinisk ræsonnement / kritisk tænkning, genetik og genomik, kulturel følsomhed, professionalisme og praksis over hele levetiden i et dynamisk og komplekst sundhedsmiljø.... [-]


Bsc i sygepleje (rn til bsn)

Grand Canyon University
Online på universitet Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mere

Formatet og kurser i College of Nursing and Health Care Professions BSN er skræddersyet til at imødekomme behovene hos den voksne voksenlærer og for at maksimere de styrker, som den arbejdende RN besidder. [+]

Udbudt af: College of Nursing and Health Care Professions

Oversigt

Bachelor of Science in Nursing (RN til BSN) Hvis du er en registreret sygeplejerske med en associeret grad, diplom eller certificering (kun internationale sygeplejersker), der ønsker at opnå yderligere faglig praksis og sundhedsteori viden, kan Grand Canyon University's (GCU) RN til BSN online-program være det, du søger . Formatet og kurser i College of Nursing and Health Care Professions BSN er skræddersyet til at imødekomme behovene hos den voksne voksenlærer og for at maksimere de styrker, som den arbejdende RN besidder.

Bachelor of Science in Nursing (BSN) uddannelseskurser undervises ved at praktisere sygeplejersker og eksperter på deres respektive områder, der deler viden og erfaring inden for klinisk patientpleje, sundhedsstyring og professionel sygepleje og ledelse. BSN-kurser hjælper dig med at få et overblik over patientplejeprincipper for at hjælpe dig med at styrke din evne til at pleje patienter, tage mere ansvar på et hospital eller en sundhedsorganisation eller forberede dig til at gå videre til en kandidatuddannelse.... [-]


Bachelor of Science in Nursing

Trinity College of Nursing & Health Sciences
på universitet Fuldtid Deltid 15 - 24 måneder May 2019 USA Rock Island + 1 mere

[+]

Ansøgning, ansøgningsgebyr, klinisk præstationsstandard formular og alle college og high school transkripsioner

Skal demonstrere organisk kemi og statistisk beredskab gennem test og / eller forudgående arbejde. Studerende med en associerings diplom i sygepleje, der er blevet officielt accepteret i RN-BSN Completion-indstillingen, får 71 kredit timer til deres grundlæggende RN-program.

[-]