Filter
BSc
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Erhvervelse af en Bachelor of Science grad kan tage alt fra et til fem år at færdiggøre. Studerende kan vælge at overføre kreditter fra en sekundær institution eller videregående Community College at fremskynde den nødvendige tid til at fuldføre den grad. Online og deltidsansatte klasser er også tilgængelige for studerende med andre forpligtelser eller en travl tidsplan.

Hvad er en bachelor i sygepleje til RN? Denne grad fokuserer på at give de studerende med de legitimationsoplysninger til at blive en registreret sygeplejerske ved at lære dem de grundlæggende elementer i effektiv sundhedspleje. Registrerede sygeplejersker er licenseret fagfolk, der har gennemført de krav, der er skitseret af et land, stat eller provins, der tillader dem at praktisere på plejehjem, hospitaler og private hjem. Studerende tager kurser i kemi, biologi, ernæring og anatomi at få en forståelse af den menneskelige krop, samt kurser i praksis og teori til at udvikle de interpersonelle og medicinske færdigheder, der er nødvendige for at hjælpe patienterne.

Indhentning en RN sygepleje licens baner vejen til en succesfuld sundhed videnskab karriere. Kandidater bruger deres fremragende interpersonelle og kommunikative færdigheder til at hjælpe en bred vifte af mennesker i en generelt tempofyldt miljø og arbejde ved siden af ​​læger og andet plejepersonale til at give både rutine og akut lægehjælp.

Omkostningerne ved en ammende grad varierer afhængigt af institutionen. Nogle tilbyder en standard tre-årigt program, mens andre tillader studerende at tjene en grad i så lidt som et år. Det anbefales, at du grundigt forskning de programmer, du er interesseret i at sikre, at de tilslutter til dine faglige og økonomiske mål.

Personer, som har en bachelorgrad i sygepleje typisk finde højere betalende muligheder, som de får mere erfaring. Mange finder arbejde i en sygehusafdeling eller privat klinik, der giver rutineundersøgelser, hjælpe med forsikring papirarbejde og umiddelbare bistand i operationsstuer.Andre arbejder i private boliger, hjælpe de ældre lever en aktiv og sund livsstil.

Institutioner verdensplan tilbyde uddannelser i sygepleje. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

 

Læs mere Minimer

11 Resultater i Registreret sygepleje

American National University

Du bliver kompetent inden for ledelse og ledelsesfærdigheder, forskning, informatik, sundhedspolitik, samfund og folkesundhed. En baccalaureat forberedt sygeplejerske er ... [+]

Bachelor of Science in Nursing - RN til BSN Completion Program

Du vil blive kompetent i ledelse og ledelsesfærdigheder, forskning, informatik, sundhedspolitik, samfund og folkesundhed.

En baccalaureat forberedt sygeplejerske er en udbyder af pleje, designer / leder / koordinator for pleje og medlem af sygeplejersken. For at forberede kandidaten til fremskridt i deres karriere, giver BSN-programmet en velafrundet uddannelse, herunder begreber mellem tværprofessionelle teams, evidensbaseret praksis, kvalitetsforbedring, patientsikkerhed, informatik, klinisk ræsonnement / kritisk tænkning, genetik og genomik, kulturel følsomhed, professionalisme og praksis over hele levetiden i et dynamisk og komplekst sundhedsmiljø.... [-]

USA Salem USA Online
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Trinity College of Nursing & Health Sciences

... [+]

Ansøgning, ansøgningsgebyr, klinisk præstationsstandard formular og alle college og high school transkripsioner

Skal demonstrere organisk kemi og statistisk beredskab gennem test og / eller forudgående arbejde. Studerende med en associerings diplom i sygepleje, der er blevet officielt accepteret i RN-BSN Completion-indstillingen, får 71 kredit timer til deres grundlæggende RN-program.

[-]
USA Rock Island
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
15 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Eastern University Online

Designet til at øve sygeplejersker. Yderligere din karriere og forberede ledelse eller lederstillinger i sundhedssektoren. ... [+]

Designet til at øve sygeplejersker. Yderligere din karriere og forberede ledelse eller lederstillinger i sundhedssektoren.

En kvalitet Uddannelse

Som en traditionel nonprofit institution, Eastern University har en lang arv tilbyde de studerende en uddannelse af høj kvalitet siden 1925.

100% online

Praktisk og erhvervsejendomme model uden krævede klasse eller login gange muliggør individualiseret planlægning.

Convenience

Komplet kursusaktiviteter overalt, når som helst uden nogensinde at skulle komme til campus. Bygge videre på core sygepleje færdigheder, mens du tjener en grad at fremme din karriere.

7-ugers kurser

Der er seks indgange om året, og det næste startdato er 2016/08/29.... [-]

USA Wayne
September 2020
Engelsk
Deltid
14 måneder
Online
Læs mere på dansk
Benedictine University Online

Gennem Benedictine University's RN til BSN program, vil du ikke bare imødekomme behovene i det voksende sundhedsområde. Du vil bygge på din nuværende viden og erfaringer ... [+]

Gennem Benedictine University's RN til BSN program, vil du ikke bare imødekomme behovene i det voksende sundhedsområde. Du vil bygge på din nuværende viden og erfaringer ved hjælp af situationer i virkeligheden og anvendelse af evidensbaseret praksis.

Uanset om du har arbejdet som sygeplejerske i mange år, eller du lige kommer ind i feltet, forbedrer vores program den praktiske sygeplejerske den personlige og faglige udvikling.

Akkreditering fra Kommissionen om kollegial sygeplejeuddannelse viser dig, dine arbejdsgivere, rekrutterere og andre institutioner, at du har modtaget en uddannelse af høj kvalitet gennem et universitetsprogram, der er blevet grundigt evalueret for at sikre din succes.... [-]

USA Lisle
September 2020
Engelsk
Deltid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk
Saint Mary's University of Minnesota Online

Online Bachelor of Science in Nursing (RN til BSN) fra Saint Mary's University of Minnesota bliver undervist af praktiserende instruktører, der kan forberede dig til ... [+]

Dagens hurtigt skiftende sundhedsmiljø tilbyder spændende nye karriereveje til sygeplejersker. En online bachelor i sygepleje (RN til BSN) fra Saint Mary's University of Minnesota giver dig viden, færdigheder og legitimationsoplysninger for at definere din rolle i den dynamiske fremtid for sundhedsydelser.

Dette progressive, accelererede program åbner en verden af ​​muligheder for din sygepleje karriere. Tjen din sygepleje grad online, mens du omgiver dig med et fællesskab af praktiserende fakultet og medstuderende, der støtter din rejse til en ledende rolle i sygepleje.

St. Mary's University of Minnesota BSN Forskel

Et accelereret etårigt programEvne til at skygge en praktiserende sygeplejerske i pleje specialitet og valg af valgGiver en progressiv pleje tilgang, der omfatter interventionelle, ikke-traditionelle pleje behandlingerDesignet til at undervise i CCNE-essensen af ​​baccalaureat sygeplejeuddannelseInkluderer en iPad til 24/7 adgang til kursusarbejde og support... [-]
USA Winona
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Et fleksibelt program rettet mod sygeplejersker på udkig efter en avanceret kvalifikation. ... [+]

Et professionelt udviklingsprogram for kvalificerede sygeplejersker, for at fremme deres akademiske kvalifikationer til gradeniveau eller æresbevisning grad niveau; eller for at få et kandidatbevis. Flere leveringsmetoder og en bred vifte af modulvalg giver fleksibilitet til at passe til en række hjemmemarkeder og internationale markeder. Ruter til udmærkelser kan skræddersyes til at imødekomme de individuelle praktikers personlige udviklingsbehov og de operationelle krav og strategiske behov for serviceudvikling.

Hvorfor vælge dette program?

Vi er eksperter på alle fire områder inden for sygepleje (Voksen, Børne, Instruktionshæmning og Mental Sundhed) samt Sundhedsbesøg, Jordemoder og Folkesundhed.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc (Hons) voksen sygeplejerske grad fra GCU. Er meget konkurrencedygtig og vores kandidater fortsætter med at nyde en bred vifte af karrierer i NHS. Denne 4-årige grad g ... [+]

Voksenpleje er en dynamisk, givende og højtuddannet omsorgsfuld og medfølende karriere. Du vil udvikle forskellige færdigheder lige fra levering af sundhedsuddannelse til personer fra en lang række baggrunde til at levere komplekse pleje til mennesker med flere akutte eller langsigtede forhold.

Dette program sigter mod at udvikle sygeplejersker, der er i stand til at levere personcentreret, sikker og effektiv pleje, arbejder sammen med andre erhverv og agenturer i et stadigt skiftende og komplekst sundhedsmiljø.

Du vil opleve en række kliniske placeringer og vil lære at bruge en bred vifte af teknikker og tilgange. Du vil gennemføre klinisk praksis for 50% af kurset, i lokalsamfund og på hospitaler samt uafhængig og frivillig erhvervserfaring.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Northern Arizona University

Denne grad er designet til at give en vej for registrerede sygeplejersker (rns) at tjene en bachelorgrad i sygepleje. Rns der har taget eksamen fra en tilstand eller nati ... [+]

Denne grad er designet til at give en vej for registrerede sygeplejersker (rns) at tjene en bachelorgrad i sygepleje. Rns der har taget eksamen fra en tilstand eller nationalt akkrediteret associeret-grad eller diplom- sygepleje program er berettiget og kan overføre en blok af kreditter til at fremskynde deres fremskridt i retning af denne grad.

Dette program er akkrediteret af Kommissionen den Collegiate Sygeplejerskeuddannelsen (CCNE).

Hvad kan jeg gøre med en Bachelor of Science i Sygepleje - Mulighed for sygeplejersker?

Den højteknologiske verden af ​​sundhedsydelser vil altid være drevet af det menneskelige hjerte. Hvis en begavet sygeplejerske har hjulpet dig, ved du, at én person virkelig kan gøre en forskel. Hvad du måske ikke ved er, at sygeplejersker overtal alle andre sundhedspersonale. Og efterspørgslen vokser. Dette program bygger på færdigheder erhvervet gennem et eksamensbevis eller associeret grad program. Kurserne er leveret online og via kliniske projekter afsluttet i dit samfund.... [-]

USA Flagstaff
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Sacred Heart University Online

Udvikle hjertet af en helbreder med Sacred Heart's RN til Bachelor of Science i sygepleje. ... [+]

Denne bacheloruddannelse giver dig den viden, der kræves i nutidens sygepleje roller samt det personlige touch i hjertet af erhvervet. Den online RN til BSN program tilbydes af Sacred Heart University er designet til at hjælpe RN'er med et eksamensbevis eller ADN udvikle deres faglige færdigheder inden for sundhedsvurdering, informationsteknologi, evidensbaseret praksis og meget mere. Studieordningen dækker også emner som sundheds- og wellnessbegreber på tværs af kulturer, klinisk lederskabsudvikling og metoder til måling af behandlingsresultater.

[-]
USA Fairfield
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
Online
Læs mere på dansk
Northern Illinois University Online

Fremskynde din sygepleje karriere med vores online BS i sygepleje til Doktor i sygepleje praksis (DNP) program på Northern Illinois University. Du vil få ekspertise inden ... [+]

BS i sygepleje til sygeplejepædagogik (DNP)

Spar tid og penge ved at dykke lige ind for at tjene din DNP på Northern Illinois University. Gennem dette praktikbaserede program får du den praktiske erfaring og ekspertise til at lede i specialiseret avanceret sygepleje og forskning. Lær at formulere og implementere patientplejeplaner, anvende troværdige forskningsresultater til at forny og forbedre pleje.

Hurtige faktaKrav påkrævet: 76 kredit timer.Pris pr. Kredit time: $ 720 per kredit time.Tid til færdiggørelse: Heltidsstuderende kan fuldføre deres grad i så få som fire år. Den maksimale tid til færdiggørelse er 10 år.Programmodalitet: Kursusarbejde er online, og programmet har lejlighedsvise, forudbestemte campusmøder.Akkreditering: Kommission for Kollegieuddannelse (CCNE).Program højdepunkterPraktisk erfaring: Anvend straks din viden med en personlig praktik på en sundhedsanlæg nær dig. Har du svært ved at finde en? Vi kan hjælpe med at placere dig.Hurtigspor din karriere: At hoppe over kandidatuddannelsen og tjene din DNP kan spare tid og tjene dig op til $ 9.000 mere årligt end dem i lignende stillinger med en kandidatgrad. 1Karriere... [-]
USA DeKalb
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 - 10 år
Online
Læs mere på dansk
Northern Illinois University Online

Sikker accelereret karrierevækst med din Bachelor of Science i sygepleje. I 2017 udtalte 86 procent af arbejdsgiverne en præference for sygeplejersker med en bachelorgrad ... [+]

RN til BS i sygepleje

Sikker accelereret karrierevækst med din Bachelor of Science i sygepleje. I 2017 angav 86 procent af arbejdsgiverne en præference for sygeplejersker med en bachelorgrad, og næsten 50 procent krævede det.1 Forbered dig på at udnytte disse muligheder.

Gennem blot 11 kurser vil vores RN til BS i sygepleje give dig avanceret patientpleje og kritisk tænkning færdigheder til at forbedre din karriere.

Hurtige faktaKrav påkrævet: 28 kredit timer.Pris pr. Kredit time: $ 348 per kredit time.Tid til færdiggørelse: Heltidsstuderende kan fuldføre deres grad i så få som 12 måneder. Den maksimale gennemførelsesperiode er fem år.Programmodalitet: Alle kurser undervises 100 procent online.Akkreditering: Kommission for Kollegieuddannelse (CCNE).Praktikkrav: Practicums er lederskab eller befolkningsfokuseret, og giver erfaring med specifikke grupper for at forbedre din tidligere RN-erhvervserfaring. Praktikoplevelsen kan udfyldes i dit lokalområde, herunder dit ansættelsessted. Vi hjælper dig også med praktiske placeringer.Program højdepunkterCCNE-akkrediteret Program: Giver dig fuld tillid til, at det du lærer opfylder de højeste standarder inden for avanceret sygeplejeuddannelse.Praktisk erfaring: Anvend straks din viden med en praktik på en sundhedsanlæg nær dig.Praktikplacering: Vi yder hjælp til praktiske placeringer i dit fællesskab, så du kan sørge for bestemte populationer, der forbedrer din tidligere RN-arbejdsoplevelse.Erfarne, Investerede Fakultet: Vores fremtrædende fakultet kombinerer mange års branchekompetence med personlig opmærksomhed og fællesskabssammenhæng for at sikre, at du opfylder dine akademiske mål.Problemfri matriculation: Tag din sygeplejeuddannelse endnu mere. Ved accept kan du seamlessly overgå til vores graduate nursing programmer.Karriere... [-]
USA DeKalb
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
Online
Læs mere på dansk