Filter
BSc
Cypern Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science er en grad, der ofte kræves for visse avancerede karriere. Afhængigt af hvor meget tid eleverne afsætte til deres uddannelse, kan det tage omkring tre til fire år for at tjene en bachelorgrad.

Undersøgelsen af ​​sygepleje fokuserer på forebyggelse af sygdomme og skader, pleje af patienter i alle aldre og fremme af sundhed. Dette emne er nyttigt for alle, der ønsker at være sygeplejerske på hospitaler, klinikker, hjemmecentre eller andre sundhedsinstitutioner.

Cypern har en subsidieret og de studerende-venlige videregående uddannelser. Det har tre offentlige og fire private universiteter. Regeringen universiteter er University of Cyprus, Open University of Cyprus og Cypern University of Technology. Landet har et internationalt samfund dermed sprogbarriere måske ikke være en udfordring for de studerende.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre studiemuligheder i Europa

1 Resultater i Sygepleje, Cypern

European University Cyprus

Hovedformålet med programmet er at uddanne professionelle pluripotente Sygeplejersker i almen sygepleje Science for at blive i stand til at bidrage til forebyggelse og ge ... [+]

Hovedformålet med programmet er at uddanne professionelle pluripotente Sygeplejersker i almen sygepleje Science for at blive i stand til at bidrage til forebyggelse og genopretning af sundheden for mennesker i alle aldre, samt opretholdelse og fremme af sundhed og velvære. Programmets studerende er i stand til at opnå teoretisk og laboratorium viden om høj kaliber samt avancerede kliniske færdigheder, der sætter dem i stand til at udøve deres erhverv selvstændigt eller i samarbejde med andre sundhedsprofessionelle i Cypern og alle EU-lande.

Godkendelse af sygepleje grad af Europa-Kommissionen

Den sygepleje grad på European University Cyprus er anerkendt af Europa-Kommissionen som et godkendt program, er omfattet af direktiv 2005/36 / EF om gensidig anerkendelse af faglige kvalifikationer mellem medlemsstaterne. Graduate Sygeplejersker med B.Sc. grad i sygepleje fra European University Cyprus, er derfor i stand til at udøve deres erhverv i alle EU-medlemslande.... [-]

Cypern Nicosia
September 2020
Engelsk,Græsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk