Filter
BSc
Filippinerne Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Bachelor of Science programmer er ideelt for enkeltpersoner, der søger at øge deres erfaring og viden i et bestemt område. Beslutter at tjene en bachelorgrad kan hjælpe studerende med at finde tilfredsstillende og erhvervsmæssige karriere efter endt uddannelse.

Studerende, der ønsker at blive med i sygeplejersken som sygeplejerske, kan studere sygepleje. Dette studieområde tager sigte på forebyggelse af sygdomme, lindring af lidelse, advocacy for patienter, behandling af skader og fremme af sundhedstips.

Filippinerne, officielt kendt som Republikken Filippinerne, er en suveræn stat i Sydøstasien i det vestlige Stillehav. Engelsk er et af de officielle sprog i Filippinerne og er en obligatorisk emne i alle skoler.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre studiemuligheder Asien

1 Resultater i Sygepleje, Filippinerne

Silliman University

Den Bachelor of Science i Sygepleje pensum er designet til at gøre sygeplejerskeuddannelsen relevante for de nationale udviklingsmål og for at forberede de studerende til ... [+]

Den Bachelor of Science i sygepleje pensum er designet til at gøre sygeplejerskeuddannelsen relevante for de nationale udviklingsmål og for at forberede de studerende til et erhverv, der tjener som en vigtig komponent i landets sundhedssystem. I overensstemmelse med de politikker og standarder for sygeplejerskeuddannelsen, 1984, sigter pensum til at producere et fuldt fungerende sygeplejerske. Kandidaten skal være en der har: - (1) udviklet en følsom bevidsthed om de sundhedsmæssige behov i samfundet såvel som en forpligtelse til afhjælpning af ledsagende problemer, der opstår heraf; - (2) erhvervede de nødvendige færdigheder, viden og holdninger til sundhedsfremme, forebyggelse af sygdom, restaurering af sundhed og lindring af lidelse, og - (3) har udviklet et forsknings-holdning gennem brug af den ammende proces. En sådan holdning blandt andet føre til udnyttelse af forskningsresultater.... [-]

Filippinerne Dumaguete
November 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk