Brænder du for at hjælpe mennesker i deres nødens stund? Har du trives under pres?

Hvis det er tilfældet, kunne en karriere som paramediciner være for dig.

Som et første-line responder i den mest kritiske omstændigheder, vil du arbejde i et dynamisk og meget givende karriere, der gør en stor forskel i folks liv.

Som den eneste dedikerede paramedicine grad i New South Wales bærer fuld akkreditering med Rådet for Ambulance Myndigheder, CSU 's Bachelor of Clinical Practice (paramediciner) vil udstyre dig med den viden, færdigheder og tillid til at arbejde i indstillingerne nødsituation pleje i hele verden, fra outback Australien til hjertet af London.

Leveret af nationalt og internationalt anerkendte ledere i paramediciner uddannelse, CSU kursus er også udstyret med internationale studiemuligheder, hvor du kan få unikke indsigt, færdigheder og erfaringer, der i sidste ende vil forbedre din konkurrenceevne i arbejdsstyrken.

Undersøgelse på campus ved Bathurst eller Port Macquarie og drage fordel af CSU state-of-the-art simulering faciliteter og omfattende program af praktikophold. Eller, hvis du allerede er ansat som paramediciner eller læge i hæren, søværnet eller flyvevåbnet, du kan nemt studere online.

Hvorfor studere dette kursus?

Grunde til at studere paramedicine med CSU: Australiens første paramedicine grad

 • Ry for kvalitet - CSU var Australiens første udbyder af en paramedicine grad og har en stolt tradition for at producere høj kvalitet paramedicine kandidater med fremragende beskæftigelsesresultater
 • Ekstraordinære undervisere med alliancer over hele verden - CSU akademikere er internationale ledere på området, hvilket bringer diverse udenlandske erfaringer til læseplanen, samtidig opretholde tætte forbindelser med den største ambulancetjeneste i Australien, NSW Ambulance
 • Udestående faciliteter på og uden for campus - Ikke blot vil du nyde godt af CSU state-of-the-art simulering faciliteter og udstyr på campus på Bathurst eller Port Macquarie; vil du også foretage understøttede praktikophold, så du kan lære direkte fra praktiserende paramedicinere i real-life-indstillinger akut pleje
 • Kvalitet learning support - Benyt mindre klasser og personlig støtte, herunder løbende kontakt med universitetets undervisere i hele praktikophold
 • Graduate beskæftigelsesresultater-CSU kandidater er meget efterspurgte i ambulancetjenesten, og de fleste arbejder i deres valgte område inden for et år for eksamen.

Hvad vil jeg lære?

CSU forbereder dig til at arbejde effektivt i nødsituationer ambulance og out-of-hospital sundhedspleje miljøer i regionale, fjerntliggende og bymiljøer.

Du vil udvikle færdigheder i kliniske procedurer såsom avanceret traumer og hjerte-liv støtte, slagtilfælde ledelse og luftvejshåndtering herunder endotracheal intubation, larynx-maske luftveje og cricothyroidotomy.

Igennem kurset vil du lære at passe kritisk syge patienter, samt at lære at effektivt at engagere og omsorg for obstetriske, geriatriske, pædiatriske og særlige behov patienter. Kurset giver et stærkt fokus på at levere community-baserede paramedicine, som omfatter integration med sundhed udbydere i byområder, landdistrikter og fjerntliggende samfund.

Avanceret liv støtte til pædiatriske patienter er også en vigtig del af dette kursus.

Du vil lære både de principper og teknikker til større hændelse og masse tilskadekomne respons. Derudover vil du få erfaring i større hændelse respons principper gennem deltagelse i simulerede øvelser.

Ud over de kliniske færdigheder ved at være en paramediciner, CSU kursus hjælper dig også udvikle strategier for personlig modstandskraft for at bevare din levetid i branchen.

I erkendelse af, at læring ikke færdig på eksamen, CSU sikrer også eleverne er udstyret til at uddanne sig ind i fremtiden - både for at vurdere og integrere nye trends og teknologier, som de opstår, og til at træde frem og lede udviklingen af ​​industrien i fremtiden.

Australiens første paramedicine grad kilde: Herre, Bill, UDVIKLINGEN af en grad KVALIFIKATIONER paramedicinere PÅ Charles Sturt University, Journal of Emergency Primær Sundhed (JEPHC), Vol.1, Issue 1-2, 2003

Karriere muligheder

På eksamen, vil du være parat til at arbejde som en paramediciner i nødstilfælde, ambulance og out-of-hospital sundhedspleje miljøer i Australien og i udlandet. Som paramedicine er en voksende global karriere, opstår beskæftigelsesmuligheder i både udviklede lande og udviklingslande.

Arbejdsgivere kan nævnes:

 • statslige og område ambulancetjenester
 • private og event paramediciner tjenester
 • minedrift og naturressourcer sektor redningstjenesterne
 • forsvarsstyrker
 • internationale paramedic og beredskabstjenester.

Du kan også udvikle sig til ledelse eller uddannelse roller inden for paramedicine, der arbejder som leder i en paramediciner indstilling eller tilbyde uddannelse til andet personale.

NSW Ambulance

New South Wales Ambulance (NSWA) er en mangfoldig organisation, som beskæftiger over 4.000 mennesker i en række områder, herunder front-line stillinger som paramedicinere, driftscenter personale, flyvning sygeplejersker og sygetransport officerer og bag kulisserne roller i kommunikation , IT, løn, arbejdskraft, offentlige anliggender og administration.

En karriere med NSWA tilbyder en række beskæftigelsesmuligheder for avancement og løbende udvikling. NSWA er enestående, fordi det giver front-line personale mulighed for at specialisere i forskellige områder, såsom Special Operations, flyvemedicinsk Services, Sne Operations, hurtig reaktion og Counter Disaster.

Andre Ambulancetjenester

Kandidater fra dette kursus kan også være berettiget til at søge arbejde i andre australske stater og territorier eller i udlandet. For mere information, besøg:

 • Ambulance Tasmanien
 • Ambulance Victoria
 • SA Ambulance
 • St John Ambulance Northern Territory
 • St John Ambulance Western Australia
 • Queensland Ambulance Service
 • London Ambulance Service
 • South East Coast Ambulance service
 • Yorkshire Ambulance service.

Faglig anerkendelse

Den Bachelor of Clinical Practice (paramediciner) Kurset er akkrediteret med Rådet for Ambulance myndigheder. CSU kandidater er berettiget til medlemskab med paramedicinere Australasien og det australske og New Zealand College of Paramedicine.

Optagelse oplysninger

Vejledende ATAR

70.00

Antaget viden

Antaget viden til Bachelor of Clinical Practice (paramediciner) omfatter to enheder af engelsk, matematik og biologi.

Obligatoriske kompetencer

Dette kursus har obligatoriske kompetencer, der skal bestås for at sikre en tilfredsstillende kursets afslutning. Ansøgere med sundhed, medicinsk eller andre betingelser kan være ude af stand til at fuldføre disse obligatoriske kompetencer og dermed være udelukket fra at opgradere fra kurset.

Special optagelse

Særlig adgang til fuld tid kursus er tilgængelig for modne alderen studerende, uddannelsesmæssigt dårligt stillede og andre, der er berettiget til almindelig optagelse som forlader skolen.

Følgende indikatorer kan anvendes til at demonstrere potentiale:

 • relevant erhvervserfaring eller samfundstjeneste, sundhedspleje eller førstehjælp aktiviteter
 • i tilfælde af der forlader skolen, en rapport om akademiske præstationer fra skolelederen
 • præstation i prøver og prøver, fagligt anerkendte organer
 • deltagelse i efteruddannelse programmer og / eller udviklingsprogrammer personale foretaget af voksenuddannelsescentre agenturer, konsulentvirksomheder, faglige organisationer eller arbejdsgivere
 • Afslutning af det særlige Tertiær Admissions Test (STAT)
 • andre aktiviteter, som giver bevis for motivation til at lykkes i kurset og en bevidsthed om de krav, universitetsstudier.

Internationale ansøgere skal udfylde den internationale Language Testing System (IELTS) opnå en samlet score på 7,0 for at være berettiget til optagelse.

På campus, fuld tid:

Standard CSU og UAC adgangskriterier gælder. Antaget viden til Bachelor of Clinical Practice (paramediciner) omfatter to enheder af engelsk, matematik og biologi.

Studerende på Bachelor of Clinical Practice (paramediciner), vil være forpligtet til at indhente en Rigspolitiet certifikat, har passende immunisering status og holde en Senior First-Aid certifikat inden tilmelding i deres første placering emne.

Dette kursus har obligatoriske kompetencer, der skal bestås for at sikre en tilfredsstillende kursets afslutning. Ansøgere med sundhed, medicinsk eller andre betingelser kan være ude af stand til at fuldføre disse obligatoriske kompetencer og dermed være udelukket fra at opgradere fra kurset.

Fjernundervisning, deltid:

Adgang til afstanden udbud af dette kursus er begrænset til ansøgere, der er:

 • Kvalificerede paramedicinere ansat på fuld tid med en ambulance tjeneste, og som har gennemført mindst 2 års tjeneste; ELLER
 • Fuldtids medics med de australske forsvarsstyrker (ADF), der har gennemført den grundlæggende lægehjælp kursus og har 2 års post-kvalifikation oplevelse

Studerende ind i afstanden udbud af kurset vil blive givet kredit for 9 personer (80 point) vedrørende fundament paramediciner kliniske færdigheder og til to af de tre placeringsmuligheder fag. Når eleverne har gennemført mindst 4 års beskæftigelse med en ambulance tjeneste eller 4 år efter færdiggørelse af grundloven lægehjælp kursus kredit vil blive givet til de resterende placering emnet (8 point). Samlet minimum kredit er 88 peger mod 192 kræves for at opgradere.

Der kan ydes supplerende kredit for studerende, der har uddannelse ud over, der er anført ovenfor. de studerende forventes at forblive ansat i en paramediciner eller ADF medic rolle for varigheden af ​​kurset.

Internationale deltagere skal have akademisk IELTS med et minimum samlet score på syv og med ingen score under 6,5 i hver af de enkelte kompetenceområder.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 4 flere kurser fra Charles Sturt University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date