Bachelor farmaceutiske virksomhed

Ohio Northern University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor farmaceutiske virksomhed

Ohio Northern University

Der er en hel videnskab bag VIRKSOMHED SOM HEALTH CARE

Med denne store, vil du splitte din tid mellem sundhedsvidenskabelige kurser i Getty College of Arts & Sciences, kurser leveret af Raabe College of Pharmacy, og business kurser i Dicke College of Business Administration. Du vil vælge mellem fem områder af koncentration: regnskabs-, business analytics, human resource management, produktion ledelse og marketing.

Med vores små klassestørrelser, får du at vide, din professorer, og de vil komme til at kende dig. Faktisk vil du blive tildelt et fakultet rådgiver, der vil vejlede dig fra dag ét til eksamen. Du vil også interagere med og lære af erhvervsledere, iværksættere og ONU alumner, der har smedet fantastiske karriere i bioteknologi, sundhedspleje og farmaceutiske område. Alle disse mennesker vil åbne døre for dig.

Din farmaceutiske merkantile uddannelser vil blande streng kursusaktiviteter med den virkelige verden læring. Du kommer til at arbejde med faktiske firmaer til at løse problemer og udtænke strategier. Du vil finpudse færdigheder i ledelse, teamwork, kreativitet og iværksætteri.

Efter eksamen, vil du besidder en sjælden blanding af færdigheder - ekspertise i sundhedsvidenskab og erhvervslivet - der er sikker på at få dig bemærket af virksomheder i hurtigt voksende sundhedspleje industrier.

MULIGHED bugner

HEALTH CARE erhvervsfolk CLUB

Health Care Business Professionals Club (HBPC), er åben for alle studerende på campus, der ønsker en bedre forståelse af sundhedssektoren industrien (med vægt på den farmaceutiske industri), og dens indvirkning på vores samfund. Gruppens hovedformål er at give networking og uddannelsesmuligheder for studerende interesseret i at arbejde i sundhedsvæsenet feltet. Selvom det ikke er tilknyttet en national organisation, HBPC medlemmer skaber signatur aktiviteter på ONU campus. Hver vinter, klubben samler donationer og legetøj til at gøre julen lidt lysere for syge børn på St. Rita Hospital i Lima, Ohio. Og i foråret, klubben er vært for Polar RX, en receptpligtig medicin-misbrug bevidsthed begivenhed.

praktikophold

Din praktik giver dig en chance for at arbejde i marken og opbygge dit cv. Vi forbinder dig med en praktikplads, der matcher dine interesser og karriereønsker. Mens mange studerende praktikant i Ohio, andre vælger at fuldføre en praktikplads i en anden stat eller endda internationalt. De fleste praktikophold er betalt, og mange resultat i tilbud af fuldtidsbeskæftigelse efter endt uddannelse.

TÆNK SUCCES

Maegan SCHNARRE BSBA med en større i medicinalindustriens handel i MARKETING FUSION '13

"MIN ONU uddannelser har været en stor fordel for mig under mit første par år på CARDINAL HEALTH. Ikke alene har jeg HAR MARKETING BAGGRUND, hvilket er, hvad min rolle KRÆVER, men jeg har også HEALTH CARE VIDEN OG PASSION, der gør at komme på arbejde her hver dag sådan en fantastisk oplevelse. Medicinalindustriens handel MAJOR har afgjort givet mig et EDGE i min karriere - til det punkt, jeg er blevet accepteret i CARDINAL HEALTH'S EMERGE LEADERSHIP udviklingsprogram for højtydende entry-level MEDARBEJDERE. GRUND AF ONU, jeg har en meget lys fremtid i FORRETNINGEN af sundhedsvæsenet. "Maegan Schnarre uddannet fra ONU i 2013 med en farmaceutisk virksomhed grad og en koncentration i markedsføringen. I dag er hun en senior marketing specialist for Cardinal Health, implementering marketing-programmer og opbygge og vedligeholde skræddersyede websites for uafhængige apoteker. Hun blev tilbudt sin stilling ved Cardinal efter udløbet af en helårlig praktik i virksomheden, der blev arrangeret gennem ONU praktik program.

RESULTATER OG KURSER

SOLID RESULTATER

  • 100 procent placering sats for farmaceutiske business-studerende i praktik. ONU studerende lander eftertragtede pladser på virksomheder som Abbott Laboratories, Cardinal Health, Ortho-Helix og Express Scripts.
  • Vores studerende konsekvent score i den 90. percentil på Uddannelse Testing Services Business eksamener.
  • I de sidste fem år, et gennemsnit på 95 procent af vores farmaceutiske business studerende var i fuld tid karriere eller indskrevet i forskerskolen inden for seks måneder efter eksamen.

KURSER

Du skal bruge 120 kredit timer for at tjene en BSBA med en større i farmaceutisk virksomhed. Vi opfordrer dig til at bruge dine elektive timer til at forfølge kurser eller en mindreårig, der vil gøre dig mere attraktiv for potentielle arbejdsgivere.

Som en farmaceutisk virksomhed større, vil dine forretningsgrundlag og koncentration kurser blive komplimenteret af:

  • Principper og begreber i Humanbiologi
  • Anatomi og fysiologi
  • Kemi for Sundhedsvidenskab
  • Introduktion til Health Care System 1 og 2
  • Introduktion til Sundhedsvidenskabelige Fakultet for forretningsfolk
  • Health Care økonomi, finans, og forordning 1 og 2
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Columbus, Ohio
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Columbus, Ohio
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen