Bachelor fodpleje

Generelt

Program beskrivelse

Den ortopæd er en sundhedsperson, som beskæftiger sig med hudproblemer og negle samt alle forhold relateret til mund struktur og gå (eller kører). Forvaltningen af ​​denne specialist paramediciner kan være pædagogisk, forebyggende og helbredende.

Med eller uden en recept, han indså efter en fuldstændig fysisk undersøgelse, pleje, rådgiver om støvlen, designer og producerer udstyr til beskyttelse eller korrektion og såler.

Den ortopæd har til formål at forebygge, genoprette og kompensere de patologier og / eller lokale begivenheder og ikke systemisk relateret til foden af ​​hans patienter (børn, voksne, sportsfolk og ældre).

Anerkendt af INAMI, er også forpligtet til at tage sig af diabetespatienter.

Han kan udøve alene eller i et tværfagligt team, i privat praksis, på hospitaler, i pleje- og plejehjem, lægehuse, sportsklubber, ...

En professionel uddannelse

Dannelsen af ​​tre års fuld motion, i løbet af dagen, består af:

• 1/3 for Grundvidenskab,

• 1/3 af fodterapi kunst (herunder laboratorier)

• kliniske 1/3 kurser og seminarer

En uddannelse opsøgende, videnskabelig og menneskelig

Undervisningen hold består af marken fagfolk og lærere med speciale inden for fodterapi.

Mens det ledende og medfølgende, uddannelse går selvstændighed, ansvarlighed og deltagelse af den studerende. Holdet favoriserer aktive undervisningsmetoder, der fremmer refleksivitet, tværfaglighed, forskning og innovation.

Uddannelse mål:

Den ortopæd uddannelse har to hovedformål:

• læringsmetoder føromtale undersøgelser og behandlinger i træk strukturelle og funktionelle lidelser i statiske, dynamiske biometriske abnormiteter og forstyrrelser relateret til neurologiske og vaskulære lidelser,

• For det andet skal den studerende tilegne sig færdigheder i forebyggende og terapeutisk behandling af epidermale og negle fod lidelser.

Som en paramediciner, en af ​​ortopæd prioriteter er at se på alle de patologi eller årsag (er) af en (r)-Cl. Denne kompetent professionel tilgang tillader ham at forankre sin indgriben ortopæd i en global tilgang til personen.

Hvad er mulighederne?

Den ortopæd i privat praksis eller i patientens hjem, på hospitaler, på plejehjem, geriatriske institutioner, diabetologi, ortopædi tjenester, sportscentre ... Dens rolle er at forhindre mund sygdomme, der skal behandles af teknologi tip, til at deltage i forskning i statik og dynamik gå.

Den ortopæd øvelser i forskellige områder af forebyggende og helbredende sundhedspleje på en institution så generelle og specialiserede hospitaler.

Han er eftersøgt af de specialiserede tjenester i beslutningen ikke indlæse diabetiske fod for sin særlige ekspertise i pleje og såler.

  • Privat praksis eller medicinsk eller paramedicinsk center,
  • Hospital Practice (diabetes, ortopædi, geriatri ...)
  • Praksis plejehjem
  • Hjem praksis
  • Aktiviteter i sportslige cirkler ...
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

L’asbl, dont le siège social est établi à Forest (1190), avenue Besme n°97, a pour but d’organiser de l’enseignement. Elle peut poser des actes se rapportant directement ou indirectement à son but ou ... Læs mere

L’asbl, dont le siège social est établi à Forest (1190), avenue Besme n°97, a pour but d’organiser de l’enseignement. Elle peut poser des actes se rapportant directement ou indirectement à son but ou de nature à faciliter la réalisation de celui-ci. Minimer