CSU 's Bachelor of Fysioterapi forbereder primært kandidater til registrering og beskæftigelse som fysioterapeuter.

Hvorfor studere dette kursus?

Hvad vil jeg lære?

Du vil opgradere med den viden til at formulere fysioterapeutiske diagnoser og give passende programmer i den terapeutiske motion og behandlinger til dem primært med fysiske forhold.

Studier i adfærdsmæssige og biomedicinsk videnskab, samt klinisk erfaring, vil forberede dig til beskæftigelse som en entry-level fysioterapeut i en række forskellige indstillinger sundhedspleje, såsom hospitaler, community sundhedscentre, rehabiliteringscentre og private praksis.

Du vil også udvikle færdigheder i læring, problemløsning og beslutningstagning, som er afgørende for fortsat højt niveau praksis som fysioterapeut.

Faglig anerkendelse

CSU 's Bachelor of Fysioterapi har fået tildelt fuld akkreditering med den australske Fysioterapi Rådet (APC). Kandidater af kurset er berettiget til registrering i alle stater og områder i Australien, og kan også arbejde internationalt.

Karriere muligheder

Fysioterapi er en vigtig del af sundhedsvæsenet miljø. Som eksperter i bevægelse, fysioterapeuter spiller en central rolle i at fremme, forebygge og hjælpe folk i hele deres levetid bevare deres helbred, fysisk funktion og livsstil.

Kandidater arbejder professionelt som fysioterapeuter i hele sundhedssystemet; på hospitaler, i samfundet, private praksis og organisationer som cerebral parese Alliance i en række roller, herunder:

  • akut hospital arbejde
  • rehabilitering
  • geriatrisk pleje
  • privatpraktiserende læger
  • sport terapier

Du kan også arbejde i:

  • uddannelse
  • ledelse
  • forskning
  • offentlige eller private sektor sundhedssektoren som konsulent.

Hvis du ønsker en dynamisk og givende sundhed karriere, der findes i en sjov og venligt samfund miljø, fysioterapi tilbyder forskellige beskæftigelsesmuligheder, der kan tage dig steder i Australien og i hele verden.

Efterspørgslen efter fysioterapeuter er stigende på tværs Australien og folk i landdistrikterne, især i stigende grad finde sig selv mangler en tjeneste tilstrækkelig til deres behov.

CSU kandidater har en dokumenteret høj beskæftigelsesfrekvens.

Kredit og veje

Hvis du accepteres i CSU 's Bachelor of Fysioterapi og føler du har afsluttet fag eller erhvervserfaring, der ville være berettiget til anerkendelse, kan du ansøge om kredit, når du har tilmeldt i kurset. Du vil blive forpligtet til at indsende tilstrækkelig dokumentation til universitetet til overvejelse. Fælles områder af kredit er fysiologi og psykologi. Kredit kan resultere i en reduceret arbejdsbyrde, men det er usædvanligt for kredit til resultere i en reduceret kursus varighed.

Optagelse oplysninger

Vejledende ATAR

90.00 CSU 's Bachelor of Fysioterapi tilbyder 40 steder på Albury-Wodonga Campus, 40 steder på Orange Campus og 40 steder på Port Macquarie Campus for nye studerende hvert år. Disse steder er i høj efterspørgsel. Konkurrence fra år til år dikterer score indrejse, men som en indikation, den offentliggjorte score er normalt over 90.00. Dette omfatter Regionale bonuspoint, til rådighed for berettigede studerende, der afslutter deres skolegang i regionale NSW eller Victoria.

Mens der er ingen forudsætning HSC fag angivet for optagelse, kurset omfatter undersøgelse af videnskabeligt baserede fag. Ansøgere vil drage fordel af at have studeret engelsk og matematik samt naturvidenskabelige fag. Succesfulde ansøgere, der mener, at de ikke har en passende videnskab baggrund kan overveje at gennemføre fag, der udbydes i CSU undersøgelse LINK supplerende program forud for påbegyndelse af kurset.

Bemærk venligst TAFE Tertiær Forberedelse certifikat er ikke accepteret for indrejse i professionsbachelor i fysioterapi.

Ansøgningsprocessen

Den normale ansøgningsprocessen for CSU 's Bachelor of Fysioterapi er gennem UAC eller VTAC.

STAT eller Umat scores betragtes ikke til indrejse i CSU 's Bachelor of Fysioterapi. For der forlader skolen, at ATAR er alt, der anses. For ansøgere, der har studeret på videregående niveau, tidligere kvotient (GPA) er den primære indikator, med deres ATAR også overvejes. I løbet af de seneste fem år har den gennemsnitlige GPA været omkring 6,0. Dette udgør en Distinction, eller B eller H2 gennemsnit.

Hvis du ikke accepteres i dette kursus, rådes du til at overveje, om fysioterapi er det erhverv, du virkelig ønsker at forfølge. For at hjælpe dig med dette beslutning, kunne du få nogle erhvervserfaring eller søge råd hos en erhvervsvejleder. Hvis du stadig ønsker at forfølge fysioterapi som en karriere, og du har ingen År 12 kvalifikation, eller hvis din første ATAR ikke var høj nok, kan du overveje re-siddende År 12. Alternativt kan du tilmelde dig i et andet kursus med henblik på at ansøge om ny CSU 's Bachelor of Fysioterapi i fremtiden. Du skal tilmelde sig et kursus, der er af interesse for dig, at du føler, du vil gøre godt i, og at du vil være glad for at bo i, hvis du ikke blive accepteret i Bachelor of Fysioterapi på dine følgende programmer. Alle bachelorer anses for ligeværdige og ingen præference gives til bestemte studieretninger.

Internationale ansøgere

Internationale ansøgere bør gælde direkte til universitetet for optagelse på Bachelor of Fysioterapi. Steder er meget konkurrencedygtige, og de studerende skal indsende en ansøgning snarest muligt.

Første runde tilbud er lavet i august, og hvis steder tilbage, kan anden runde tilbud foretages i september eller oktober. Sene ansøgninger vil blive betragtet med ansøgere til den næste indtag.

Internationale studerende, der allerede har gennemført en diplomuddannelse eller tilsvarende kan være berettiget til kredit for relevant undersøgelse. Credit pakker kan være til rådighed for nogle Diplomer. Ansøgere med en forudgående kvalifikation, såsom en Diploma, Advanced Diploma eller tilsvarende, kan ansøge på tidspunktet for ansøgningen. Emne konturer skal forelægges til kredit, der skal vurderes.

Ikke-forlader skolen / modne-alderen ansøgere

Hvert år, afhængigt af kvaliteten af ​​applikationer, omkring 20 til 25 studerende optages der ikke direkte fra år 12. Nogle kan have gennemført så lidt som et års universitetsstudier i en anden grad, og andre kan have gennemført grader og har betydelig livserfaring.

Ikke-forlader skolen er bedømt på en kombination af deres ATAR og deres karakterer på en bachelor-niveau (eller højere) fra en videregående institution. Den primære metode til rangordning ikke-school leaver ansøgere er i overensstemmelse med den kvotient (GPA) af tidligere videregående studie plus deres ATAR. er også taget Længden af ​​forudgående undersøgelse i betragtning, samt niveauet for undersøgelsen, f.eks bachelorgrad versus postgraduat grad. Alle bachelorer betragtes lige - ingen præference gives til bestemte studieretninger.

Fysiske krav

CSU 's Bachelor of Fysioterapi Kurset indebærer fysiske krav til de studerende, især i kliniske undervisningssteder. Studerende vil gennemføre praktiske klasser, hvor de forventes at øve færdigheder på andre studerende samt fungere som modeller for deres kolleger. Enhver studerende, der tror, ​​at de kan have svært med disse krav rådes til at kontakte den fagansvarlige eller Student Equity Officer gennem info.csu på 1800 334 733 inden du tilmelder dig.

Rejser væk fra hjemmet

Du vil foretage kliniske undervisningssteder væk fra dit hjem campus og bopæl. CSU vil finde og organisere kliniske undervisningssteder for dig, og du vil have nogle præference i fordelingen af ​​placeringer, men disse præferencer kan ikke altid opfyldes.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurser fra Charles Sturt University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Price
8,564 AUD
Student bidrag gebyr for dit første studieår.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato