Det franske sprogprogram af det medicinske fakultet er understøttet, ud over at undervise i engelsk, som bevis for udviklingen af ​​europæisk integration mange institutioner i Rumænien.

Lærere i det medicinske fakultet, støtte og uddannelse på engelsk, viste og viste sig at være en meget god beherskelse af sproget, som det fremgår af handel og internationale forbindelser med de angelsaksiske lande og deres certifikater for kendskab til sprog. Hertil kommer, at forskningen af ​​læreren involverer et indgående kendskab til engelsk kræves for at læse og skrive videnskabelige artikler. Desuden kan lærere og elever tage kurser arrangeret af British Council og engelsk få lægeerklæringer, der beviser en bedre viden om kultur og det engelske sprog.

Traditionen med franske studier i bacheloruddannelse, samarbejde om medicinsk uddannelse fakulteter i Europa, USA, Australien og logistik, som vores universitet (bibliotek, akkrediterede lærere til at understøtte undervisningen engelsk, ordentlig uddannelsesmiljø, findes passende programmer transfer System-point), er alle grunde til at studere engelsk på fakultetet for medicin i Iaşi.

Specialiteter af Det Medicinske Fakultet

 • Medicin 360 point
 • Generel sygepleje 240 point
 • Ernæring og diætetik 180 point
Almen medicin

ADGANG TIL medicinske fakultet IASI

Optagelse af selvfinansierede kandidater (i fremmed valuta) til USA og ikke-EU lande til "Gr. T. Popa "University of Medicine og Farmaci Iaşi løbet af 2016-2017 skoleåret gennemføres i overensstemmelse med lov nr 1/2011 og OMECS 3855 / 2016/05/26 og reglerne og regulativer på universitetet, i henhold til princippet om akademisk autonomi tjek venligst metode til optagelse i det første studieår selvfinansieret kandidater (udenlandsk valuta) til USA og lande uden for EU i det akademiske år 2016- 2017

Hvor er vi?

Iasi Sundhedsvidenskabelige Fakultet er en del af University of Medicine og Farmaci "Grigore T. Popa" placeret i centrum af byen.

Beliggende i det sydøstlige Europa, Rumænien indtager 9. plads af dens overflade, og den 7. plads ved antallet af indbyggere i landene i Den Europæiske Union. Dens hovedstad er Bukarest, beliggende i den sydlige del af landet. Iaşi ligger i den nordøstlige del af landet nær grænsen til Republikken Moldova. Vores by er en af ​​de vigtigste historiske, kulturelle og akademiske centre i Rumænien, såvel som den vigtigste økonomiske og akademiske centrum af Moldavien regionen.

Den første universitet i Rumænien blev grundlagt i 1860 i Iaşi og du i øjeblikket finde mere end 60.000 studerende, der studerer i flere offentlige og private universiteter. I over 40 år, Iaşi er et vigtigt akademisk center for udenlandske studerende fra Europa og andre kontinenter.

I Iasi, er der fem udenlandske kulturelle centre:

 • French (fransk kulturcenter)
 • English (British Council)
 • Tysk (Rumänisch-Deutsche Kulturgesellschaft)
 • Latinamerika og Caribien
 • græsk

HVORFOR studere medicin i Iasi?

Tænk på de muligheder!

Hvorfor bør du overveje at studere medicin på vores fakultet? Her er nogle grunde til, at vi inviterer dig og din familie at tænke over.

Vores fakultet har 137 års erfaring med at forberede de unge til den medicinske profession. Denne brochure indeholder en oversigt over vores nuværende studieordning, der undervises af lærere med stor erfaring og en international udstilling. Vores programmer og kvalifikationer er akkrediteret af det rumænske undervisningsministerium og videnskabelig forskning, og er anerkendt i hele EU. Vores ratingsystem er forenelig med den europæiske meritoverførselssystem (ECTS), hvis du ønsker at overføre til eller fra et andet europæisk universitet.

Du vil være i direkte kontakt med patienterne i det 3. studieår som en del af hovedprogrammet (for ikke at nævne sommer praktikplads fra det 1. år). Generelt vil vi hjælpe dig fra dag til at udvikle viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at levere kvalitet lægebehandling med tillid og ekspertise.

Du vil få en smag gennembrud narkotika ved at deltage og deltager i en lang række nationale og internationale begivenheder på medicinske emner af aktuel interesse (konferencer, symposier, workshops tilbydes af internationalt anerkendte eksperter).

Du kan deltage i et samfund af læger og studerende (IDSS) meget stærke og aktive, dybt involveret i udviklingen af ​​vision og praksis af vores fakultet. Eleverne vælger deres repræsentanter i fakultetsrådet og Senatet for universitetet. MCH udfører en bred vifte af projekter, der modtager dem, der har brug for det. MCH arrangerer international udveksling for studerende og de organiserer workshops eller kurser af ikke-formel uformel læring interessant. Hertil kommer, MCH arrangerer den største internationale forsamling af medicinstuderende og yngre læger i Rumænien.

Du vil møde og blive venner med studerende fra hele verden. I 2015-2016, vores fakultet var op til 1.407 internationale studerende fra 85 lande. Det er som at have hele verden på ét sted, en utrolig mulighed for dialog og interkulturel læring! Du kan lære rumænsk, en smuk romantisk sprog (latin) tales af over 22 millioner mennesker. Andre romanske sprog er relateret til rumænsk fransk, italiensk, spansk og portugisisk. Du vil få mulighed for at opdage Iasi, Rumænien og Østeuropa, som et sted fuld af historie og kultur.

Du vil få et andet hjem i den smukke Rumænien og en anden familie blandt rumænske venlige og gæstfrie mennesker. Du kan starte en medicinsk karriere i Rumænien eller i samarbejde med kolleger fra Rumænien. Scenen af ​​den rumænske medicinsk forskning er meget dynamisk, adressering virkelige problemer og bekymringer i dag og det internationale synlighed. Dette er i tillæg til materialisere dine drømme om at blive en succesfuld læge og en omsorgsfuld menneske, startende voksenalderen med et solidt fundament af medicinsk uddannelse, læring færdigheder gennem hele livet, en moralsk dom og varige relationer.

Program undervist i:
 • Engelsk
 • Fransk
 • Rumænsk

Se 2 flere kurser fra Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
6 år
Fuldtid
Price
5,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist