Hvorfor studere Bachelor of Biomedical Science

Det er en spændende tid til at studere Biomedical Science på UQ. Dette helt nye 3-årigt program erstatter den tidligere 4-årigt program.

Biomedicinske forskere danner grundlaget for moderne sundhedsvæsen og medvirke til at udvikle behandlinger for sygdomme. Dine studier vil fokusere på det menneskelige legeme på de molekylære, cellulære og hele kroppen niveauer og discipliner biokemi og cellebiologi, fysiologi, udviklingsmæssige biologi, mikrobiologi, farmakologi og neurovidenskab.

I dette program, vil du opdage det nyeste inden for globalt relevant biomedicinsk forskning fra førende forskere baseret på UQ s forskningsinstitutioner. Du vil også lære den videnskabelige proces gennem aktiviteter lige fra eksperimenterende design og hands-on eksperimenter til computer programmering.

adgangskrav

Adgangskrav scores

Alle internationale ansøgere skal opfylde det minimum score post for optagelse i dette program.

Hvis du i øjeblikket studerer år 12 (eller tilsvarende) i Australien eller New Zealand, er du nødt til at opfylde dette programs minimale OP eller Rank score.

Hvis du i øjeblikket er færdig med din senior skolegang andetsteds, er du nødt til at opfylde dette programs minimum tilsvarende internationale score post.

Hvis du ikke er en aktuel skole leaver, vil din ansøgning blive vurderet på et individuelt grundlag.

Forudsætninger

År 12 eller tilsvarende - engelsk, matematik B, plus en af ​​kemi eller fysik

engelsk sprogfærdighed

IELTS samlet 6,5; læsning 6; skriftligt 6; speaking 6; lytte 6. For andre engelsk sprogfærdighed Test og Scores godkendt til UQ, se engelskkundskaber politik nedenfor.

For at få adgang til en akademisk program på UQ, bliver du nødt til at vise du har det passende niveau for engelskkundskaber.

For at imødekomme den UQ s engelsk sprogfærdighed krav, skal du demonstrere et af følgende:

  • en score svarende til fire semestre af Sound Achievement i Queensland Studies Authority engelsk, engelsk til ESL lærende eller australske eller international tilsvarende. Mindre end fire semestre kan overvejes til nogle programmer.
  • mindst 6,5 samlet og et minimum på 6,0 i hver sub-band af International English Language Testing System (IELTS) eller tilsvarende test. Nogle programmer har højere engelskkundskaber krav; se de enkelte programkrav.

Andre tilsvarende prøvninger såsom Test af engelsk som Pearson Test af engelsk (PTE) Akademisk fremmedsprog (TOEFL) og er også accepteret, og andre kvalifikationer og erfaring kan også overvejes.

Study Abroad og indkommende udvekslingsstuderende er kun forpligtet til at opfylde den samlede score (fx 6,5 IELTS eller 87 TOEFL eller 64 PTE).

Visumkrav

Internationale studerende, der er accepteret i fuldtidsstudium i Bachelor of Biomedical Science er berettiget til at ansøge om en australsk student visum.

Den australske regering har forenklet visum ansøgningsprocessen. Nu er alle internationale studerende ansøge om Student Visa (underklasse 500).

Program struktur

Kurser

De kurser, der udbydes i Bachelor of Biomedical Science er fastlagt i løbet listen. Hvert kursus tildeles et bestemt antal enheder (#). En standard fuldtidsstudium belastning er 8 enheder per semester.

program Regler

Programmet Regler forklare, hvad der kræves for at fuldføre Bachelor of Biomedical Science. Disse krav omfatter det samlede antal enheder, du har brug for til at fuldføre for at opgradere.

Dual programmer

Dual programmer kan du studere to grader på samme tid. Hvert dual-program har et enkelt sæt Program Rules.

Følgende dobbelte programmer er tilgængelige med Bachelor of Biomedical Science: Bachelors af Biomedical Science / Science

Samtidige eksamensbeviser

En samtidig diplom er et diplom-niveau kvalifikation (AQF 5), som du kan studere sammen med din bacheloruddannelse.

Alle eksamensbeviser består af 16 enheder. Du kan sprede disse enheder over hele varigheden af ​​din bacheloruddannelse, eller du kan udfylde disse enheder i en accelereret periode.

Samtidige eksamensbeviser findes i:

  • SPROG
  • Musik ydeevne
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurser fra The University of Queensland »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Jan 2020
Duration
3 år
Fuldtid
Price
37,040 AUD
Vejledende årligt gebyr 2017.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date