Bachelor i Biomedicin

Generelt

Program beskrivelse

Combat usynlige fjender, agenter for sygdomme, vil være din daglige arbejde. De biomedicinske undersøgelser de forårsagende mikroorganismer af sygdomme, identificere lægemidler til at bekæmpe dem.

Udvidelsen af ​​deltagelse Viden området biomedicinske akademiske liv i regionen i forsknings- og udvidelse aktiviteter i SUS og egen sociale behov begrunder dannelsen af ​​Biomedical fagfolk i State of Pernambuco.

arbejdsmarkedet

Arbejdsmarkedet er stort og stadig stigende. Den biomedicinske kan arbejde på hospitaler, offentlige og private laboratorier, forskningscentre, videregående uddannelsesinstitutioner. Den mest eftertragtede områder i biomedicin er klinisk afprøvning, cytologi, molekylærbiologi og billedbehandling eksamener (Nuklearmedicin og Magnetic Resonance Imaging).

Dette professionelle kan udføre forskningsaktiviteten, udvikle bioteknologiske processer og udvikle nye produkter ved hjælp af de nyeste funktioner og teknikker til gensplejsning og molekylær iologia. Det fungerer også i biologisk behandling af affald industrais i automatisering og kontrol af bioprocesser.

Også kan udøve kvalitetskontrol af fødevarer, dyr og transgene mikroorganismer i fødevare- og drikkevareindustrien, især når produkterne er fremstillet ved gæring. Du kan også handle i stigning og forbedring af vegetabilsk og animalsk produktion, sanitet og bekæmpelse af zoonoser, bruge agenturer til at afbøde agenter og forurenende stoffer, ledende tekniske og miljørapport og miljøprojekter og rådgivning.

felt

Den Biomedical kan agere professionelt i kliniske laboratorier, klinisk menneskelig reproduktion, medicin klinikker nukleare, blod banker, universiteter, forskningscentre, miljømæssig analyse, mad analyse og criminalistics område.

MÅL

generelt:

Form biomedicinske borgere med teknisk og videnskabelig ekspertise, politiske, sociale, uddannelsesmæssige, administrative, undersøgende og etik til professionel praksis af medicin i forbindelse med leveringen af ​​sundhedsvæsenet, sikrer omfattende pleje og kvalitet og humanisering af bistand til befolkningen .

specifikke:

• Giv de væsentlige elementer i studieordningen gennem teoretiske aktiviteter, praksis, komplementære, færdiggørelse af kursus arbejde forberedelse og overvåget praktik, integreret og kreativ måde, overvejer den sociale virkelighed, kulturelle, sundheds- og nationale epidemiologiske, statslige og byen; • Udvikle generelle og specifikke kompetencer og færdigheder, der er nødvendige for professionel praksis formuleret til de socio-politiske og kulturelle sammenhænge nationalt, statslige og kommunale; • Udvikle fritidsaktiviteter i forfølgelsen af ​​tværfaglighed, med base opførelsen af ​​den ønskede profil integration af uddannelse, videnskabelig forskning og udvidelse; • Motion videnskabelig forskning som en grundlæggende aktivitet i hele sundhedsvæsenet; • Øget integration af lærere og elever i sundhedsmæssige tiltag fremmes af de statslige og lokale sundhedssystemer; • fremme udviklingen af ​​iværksætterevner og forståelse af den teknologiske proces, dens årsager og virkninger; • tilskynde til produktion og videnskabelig og teknologisk innovation, og deres anvendelse på arbejdspladsen; • At fremme forståelsen og vurdering af sociale, økonomiske og miljømæssige konsekvenser af produktion, ledelse og indarbejdelse af nye teknologier; • Fremme evnen til at holde læring og holde trit med ændringer i arbejdsvilkår, samt give yderligere undersøgelse i graduate kurser.

Senest opdateret Nov 2016

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Minimer