Bachelor i biomedicinsk videnskab

Generelt

Program beskrivelse

BSc Biomedicinsk Videnskab, Det nye navn for vores meget succesfulde BMedSc Medical Science kursus, udforsker videnskaben om den menneskelige krop og årsagerne til sygdomme, der påvirker mennesker. Baseret på University of Birmingham Medical School, vores program udforsker de store organ systemer helt ned til den cellulære og molekylære niveau og er konstant opdateret for at afspejle den seneste udvikling på området. Du vil lære fra eksperter, der udfører medicinsk og fundamental videnskabelig forskning på disse områder.

Du vil blive undervist i vores state-of-the-art nyrenoverede laboratorier, herunder vores moderne prosectorium, hvor du vil finde ud af, hvordan forskningen omsættes til fremskridt inden for klinisk praksis. Du har mulighed for at foretage en 10-ugers forskningsprojekt med vores internationalt anerkendte forskergrupper samt chancen for at tage en valgfri placering år enten i et industrielt eller et klinisk miljø. Økonomisk støtte er også til rådighed for nogle elever vælger at tage på sommerens projekter i akademiets laboratorier.

De karrieremuligheder åbne for vores kandidater er varierede. De fleste går på at være professionelle forskere. Mange forfølge yderligere uddannelse og kvalifikationer, herunder Masters, PhD og Medicin programmer.

Vores program Biomedical Science leveres af personale i kollegiet for Medicinsk og Dental Sciences. Du vil blive undervist af eksperter, der dækker alle de store discipliner biomedicinsk videnskab. Vi ændrer vores kursus fra 2014, så du følge en bred læseplan i det første og andet år, med nogle valg i det andet år for at arbejde på et emne af særlig interesse for dig. År 1 og 2 vil tillade dig at skabe et stærkt fundament for yderligere specialisering i det tredje år, når du vil afslutte dine studier ved at foretage en original forskningsprojekt og få hands-on erfaring i en af ​​College forskningslaboratorier.

Første og andet år - brede fundament for viden

De første to år af kurset bygger en detaljeret forståelse af, hvordan den menneskelige krop fungerer, og hvad der kan gå galt i sygdom. Indholdet strækker sig fra encellede til hele kroppen. Du vil begynde at lære om de store sygdomme som kræft, hjerte-kar-sygdom, neurodegenerativ sygdom, gigt og diabetes, og det genetiske grundlag for arvelige sygdomme.

Alle studerende tage et fælles sæt af centrale emner, som vil give dig med kernen viden til at forstå betydningen af ​​hver af de store discipliner lægevidenskaben. Dette danner et stærkt fundament for dit sidste år. Hertil kommer, gennem hele kurset vil du udvikle core forskning færdigheder, såsom analyse og fortolkning af data, hjælper dig med at udvikle en forståelse af de centrale etiske og sociale spørgsmål omkring lægevidenskaben.

I det andet år vil der være mulighed for at specialisere sig i et videnskabeligt område af dit valg, er knyttet til vores College store forskningstemaer. Denne elev valgte komponent vil give en grundig udforskning af området under vejledning af en af ​​vores underlagt eksperter. Temaerne vil omfatte kræft, neurovidenskab, infektion og immunitet, farmakologi og hjerte-kar-videnskab. Dette vil give en platform for yderligere specialisering i dit tredje år.

Ved slutningen af ​​dit andet år er der mulighed for at tage et år ud til at få erhvervserfaring, ved at sikre en placering i for eksempel den farmaceutiske industri. Du kan også vælge at foretage en sommer forskningsprojekt inden for kollegiet, som er midler til rådighed.

Tredje år - følg din interesse

Under den første periode af dit sidste år du specialisere ved at vælge to undervist indstillinger fra over 20 specialiserede moduler i en lang række fagområder, herunder forskellige aspekter af neurovidenskab, kræft, virologi, hjerte-kar-videnskab, farmakologi, endokrinologi, stamceller biologi, aldring og immunologi. Du vil lære om de nyeste resultater og blive udsat for avanceret forskning teknikker, styret af internationalt anerkendte eksperter på disse områder.

Disse undervist muligheder fører til en væsentlig forskningsprojekt i foråret sigt, hvilket i de fleste tilfælde er laboratorium baseret specifikt inden for et af vores førende forsknings aktive laboratorier. Du vil arbejde selvstændigt, under opsyn, i ti uger på fuld tid på et originalt stykke forskning, erhverve og analysere dine egne data. Projektet udvikler og forbedrer ikke bare dine praktiske og analytiske evner, men også en række andre færdigheder, som vil være en nøgle til succes i uanset karrierevej, du vælger.

Hvorfor studere dette kursus

Baseret i en Medical School: Du vil blive undervist af førende akademikere og klinikere, der arbejder på grænsefladen af ​​translationel medicin og biomedicinsk videnskab.

Avancerede undervisning og læring faciliteter: Vores nyrenoverede laboratorier og state-of-the-art prosectorium er blandt de faciliteter, du vil bruge hele programmet. Desuden indeholder Anatomi Resource Room et komplet sæt af anatomi modeller, og er tilgængelig for dig til at bestille som enkeltperson eller i grupper.

Kliniske og industrielle oplevelsesmuligheder: Du vil få mulighed for at tage en valgfri placering år, som du kan bruge at arbejde i industrien eller et klinisk miljø. Du kan også få adgang til økonomisk støtte til at tage på sommerens projekter i akademiets egne aktive forskningslaboratorier.

Afsluttende årigt forskningsprojekt: Du vil få erfaring med at arbejde i vores dynamiske forskningslaboratorier sammen aktive forskere til at fuldføre en 10 uger forskningsprojekt om et emne efter eget valg.

Forbindelser med store forskningscentre: Den College of Medical og Dental Sciences er stolt af sine veletablerede forbindelser til større nationale centre for forskning og den lokale NHS. Disse omfatter Institut for Biomedical Research og Institut for Mikrobiologi og infektion samt Institut for Translationel Medicin (ITM), hvilket skyldes at åbne i juni 2015.

Omfattende støtte og karrierevejledning: Universitetets Karriere Netværk vil give dig en række informative messer og arrangementer i løbet af året, der er skræddersyet til Biomedical Science, for at støtte dig i at vælge, forske og tage de første skridt på din valgte kandidat karriere sti.

Aktiv MedSoc: På University of Birmingham mener vi, at studielivet ikke bør være alt arbejde, og der er masser for dig at blive involveret med både inden for College og University uden for studiet. Kollegiet har sin egen Society kendt som MedSoc. MedSoc er en paraplyorganisation for en lang række aktiviteter, herunder sport, sociale, musikalsk og velgørende - der er noget for enhver smag.

adgangskrav

 • Antal A-niveauer kræves: 3
 • Typisk tilbud: AAB eller ABB + A i Extended Project Kvalifikation (EPQ). Vores Ubetinget tilbud Scheme er tilgængelig for udestående ansøgere.
 • Krævede fag og kvaliteter: To videnskab A niveauer fra biologi, kemi, matematik, eller fysik; GCSE klasse B i matematik, biologi og kemi (eller dobbelt pris videnskab), hvis ikke tilbudt på et højere niveau.
 • Studium Generale: ikke accepteret som en del af de minimum 3 A niveau fag.
 • International Baccalaureate Diploma: Samlet score på 32 point, med minimum kvaliteter af 6, 6, 5 i højere niveau fag, omfatte mindst to videnskaber (fra biologi, kemi, matematik og fysik - Matematik Studies er udelukket).

Ubetinget tilbud Scheme

Vores Ubetinget tilbud Scheme er tilgængelig for udestående ansøgere.

Et level

 • Forudsigelser af AAA eller derover, til også at omfatte biologi og et andet naturvidenskabeligt fag fra kemi, matematik eller fysik
 • 6 GCSEs i lønklasse A, herunder engelsk, matematik og to naturvidenskabelige fag fra biologi, kemi, matematik eller fysik
 • 2 GCSEs i lønklasse B
 • Akademisk henvisning
 • Personlig erklæring

International Baccalaureate Diploma

 • Forudsigelse af 32 med 6, 6, 6 på højere niveau, til at omfatte 2 naturfagene fra biologi, kemi, matematik eller fysik
 • 6 GCSEs i lønklasse A, herunder engelsk, matematik og to naturvidenskabelige fag fra biologi, kemi, matematik eller fysik
 • 2 GCSEs i lønklasse B
 • Akademisk henvisning
 • Personlig erklæring

Yderligere information:

BTEC Udvidet Diplom, Diplom og Datterselskab Diploma ikke accepteret.

Tilbud er ikke lavet på baggrund af toldmæssige point. Generelle Studier og kritisk tænkning accepteres ikke som en del af mindst tre A-niveaufag.

Scottish Certificate of Education og irske afgangsbevis: Kontakt venligst Indlæggelser Underviserne for yderligere information.

Internationale studerende:

Vi glæder os over ansøgninger fra studerende fra EU og i udlandet. Standard engelsksprogede krav gælder. Vi mener ikke, nogen BTEC kvalifikationer. Kontakt venligst Indlæggelser Underviserne for yderligere information.

Afhængigt af dit valgte studium, kan du også være interesseret i en af ​​vores fundament veje, som tilbyder specielt strukturerede programmer for internationale studerende, hvis kvalifikationer ikke accepteret for direkte adgang til britiske universiteter.

Beskæftigelsesegnethed

Vores Biomedical Science kandidater har en fremragende rekord beskæftigelse i en bred vifte af karriereforløb. Mange gå i gang med laboratoriearbejde på universiteter, ofte i ph.d.-stillinger, hospitaler, som kliniske forskere og bioteknologiske virksomheder. Andre graders-relaterede karriere omfatter arbejde i kliniske forsøg, og i marketing og ledelse i bioteknologiske virksomheder. Hvert år en række kandidater gør også ansøgninger til at studere medicin.

Senest opdateret September 2016

Om skolen

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Læs mere

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Minimer