Bachelor I Ergoterapi

University Of Ruse

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Ergoterapi

University Of Ruse

Ruse1

Hovedformålet med programmet i ergoterapi er at uddanne specialister, der bidrager til at muliggøre besættelse for mennesker med fysiske, psykiske eller følelsesmæssige svækkelser ved at udvikle, inddrive eller opretholde deres daglige levende og arbejde færdigheder. De har også støtte dem for at kompensere for permanent tab af funktion ved at tilpasse hjemmet, skole og arbejdsmiljø.

Ruse3

Studieordningen er designet i overensstemmelse med kravene i det europæiske netværk af ergoterapi i videregående uddannelser (ENOTHE) og World Federation of ergoterapeuter (WFOT). I 2014 bacheloruddannelsen på universitetet i Ruse blev godkendt af WFOT.

Uddannelsen er struktureret i grundlæggende og humanitære kurser, biomedicinske kurser, erhvervsmæssige kurser terapi og 1020 timers praktisk uddannelse.

Ergoterapeuter arbejder med alle aldersgrupper og i en bred vifte af fysiske og psykosociale områder og deltage i planlægningen af ​​den arkitektoniske miljø. Tjenestesteder kan omfatte hospitaler, klinikker, dag og rehabiliteringscentre, hjemmepleje programmer, særlige skoler, industrien og private virksomheder, samt private praksis, uddannelse og rådgivning institutioner. Varigheden af ​​undersøgelser er 4 år. Den studieafgift er 1250 EUR pr semester.

Adgangskrav: Studentereksamen, der giver adgang til universiteter i oprindelseslandet.

Alle ansøgning dokumenter findes på UR hjemmeside på: http://foreign.uni-ruse.bg/en/. Indsendelse af dokumenter - inden den 30. september hvert år.

Kontakt person for dette program: Assoc. Prof. Lilia Todorova, PhD; litod@uni-ruse.bg

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
1,250 EUR
Den studieafgift er 1250 EUR pr semester.
Information
Deadline
Locations
Bulgarien - Ruse, Ruse
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Bulgarien - Ruse, Ruse
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen