Bachelor i Ernæring

Generelt

Program beskrivelse

I løbet

Studieordningen er organiseret til at sikre integrationen af ​​studerende fra forskellige baggrunde i sundhed, og for at fremme respekten for grundlæggende og specifikke emner, basere på Science for Fødevarer og ernæringsmæssige behov hos enkeltpersoner og befolkninger.

Den samlede viden over uddannelse mulige ydeevne i en lang række områder, fra den mest traditionelle til den mest aktuelle, såsom urtemedicin, genom, gerontologi.

De kandidater af Univap har generalist, der tager sigte på fødevaresikkerhed og kosten omhu i alle områder af ekspertise i mad og ernæring præsenteres grundlæggende for at fremme, bevare og genoprette sundhed og forebyggelse af sygdomme hos individer eller populationer .

Arbejdsmarkedet

Jobmuligheder for kandidater fra universitetet i Vale do Paraíba er talrige, fordi det er af stor økonomisk potentiale region med mange industrier, der kræver ordentlig struktur i sundhedssystemet og velfærd, restauranter og de industrier, selv som felt arbejde. Ikke at nævne, at der ikke er et tilstrækkeligt antal videregående uddannelsesinstitutioner til at imødekomme efterspørgslen af ​​alle Paraíba dalen og omegn, som regionen Serra da Mantiqueira, nordkysten og Historic Valley (Arapeí, Areias, Bananal, Queluz, Silveira'er og São José do Barreiro).

Kursus Højdepunkter

Tværfaglig uddannelse, grundlaget for discipliner anvendes på specifik viden om sundhed, kontakt Foregribelse til arbejdsmarkedet, gennem pensum etape obligatorisk fra 3. år Discipliner tilpasset til den aktuelle arbejdsmarked, som Nutritional Genomics, Nutritional Epidemiology, urte og Nutraceuticals.

Kursus mål

Form bevidst professionelle på din rolle og ansvar, i stand til at tage dem lovligt og fuldt ud, at pålægge sig selv som en kvalificeret og kompetent medlem af et tværfagligt team af sundhed og uddannelse, møde de behov og interesser bredt eksisterende arbejdsmarked for Nutritionist .

Søg dannelsen af ​​en professionel teknisk kvalificeret til at planlægge, organisere, lede, overvåge og evaluere mad og ernæring tjenester, der arbejder i ernæring uddannelse og bistand til samfundet eller til enkeltpersoner, sunde eller syge, i offentlige eller private institutioner, tværfaglige teams, såvel som i forskning af nogen art i forbindelse med mad og ernæring.

Den agter også at give uddannelse, der omhandler de sociale sundhedsmæssige behov, med vægt på Unified Health System (SUS).

Varighed

8 semestre, fire år.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

A Universidade do Vale do Paraíba – Univap, reconhecida pelo MEC em 1992, é uma instituição comunitária sem fins lucrativos, de ensino, pesquisa e extensão.

A Universidade do Vale do Paraíba – Univap, reconhecida pelo MEC em 1992, é uma instituição comunitária sem fins lucrativos, de ensino, pesquisa e extensão. Minimer
São José dos Campos