Hvorfor studere Bachelor of Pharmacy (Honours)

Dette program forbereder de studerende til en fornem karriere i industrien, samfund, sygehusapotek eller regering. Studerende vil lære på state-of-the-art Pharmacy Australien Centre of Excellence (PACE) - en verdensklasse, 100 millioner $ undervisning og forskning facilitet placeret i UQ biomedicinske videnskab distrikt på Woolloongabba.

adgangskrav

Adgangskrav scores

Alle internationale ansøgere skal opfylde det minimum score post for optagelse i dette program.

Hvis du i øjeblikket studerer år 12 (eller tilsvarende) i Australien eller New Zealand, er du nødt til at opfylde dette programs minimale OP eller Rank score.

Hvis du i øjeblikket er færdig med din senior skolegang andetsteds, er du nødt til at opfylde dette programs minimum tilsvarende internationale score post.

Hvis du ikke er en aktuel skole leaver, vil din ansøgning blive vurderet på et individuelt grundlag.

Forudsætninger

År 12 eller tilsvarende engelsk, matematik B og kemi.

engelsk sprogfærdighed

IELTS samlet 7; læsning 6; skriftligt 6; speaking 6; lytte 6. For andre engelsk sprogfærdighed Test og Scores godkendt til UQ, se engelskkundskaber politik nedenfor.

For at få adgang til en akademisk program på UQ, bliver du nødt til at vise du har det passende niveau for engelskkundskaber.

For at imødekomme den UQ s engelsk sprogfærdighed krav, skal du demonstrere et af følgende:

  • en score svarende til fire semestre af Sound Achievement i Queensland Studies Authority engelsk, engelsk til ESL lærende eller australske eller international tilsvarende. Mindre end fire semestre kan overvejes til nogle programmer.
  • mindst 6,5 samlet og et minimum på 6,0 i hver sub-band af International English Language Testing System (IELTS) eller tilsvarende test. Nogle programmer har højere engelskkundskaber krav; se de enkelte programkrav.

Andre tilsvarende prøvninger såsom Test af engelsk som Pearson Test af engelsk (PTE) Akademisk fremmedsprog (TOEFL) og er også accepteret, og andre kvalifikationer og erfaring kan også overvejes.

Study Abroad og indkommende udvekslingsstuderende er kun forpligtet til at opfylde den samlede score (fx 6,5 IELTS eller 87 TOEFL eller 64 PTE).

Visumkrav

Internationale studerende, der er accepteret i fuldtidsstudium i Bachelor of Pharmacy (Honours) er berettiget til at ansøge om en australsk student visum.

Den australske regering har forenklet visum ansøgningsprocessen. Nu er alle internationale studerende ansøge om Student Visa (underklasse 500).

Program struktur

Kurser

De kurser, der udbydes i Bachelor of Pharmacy (Honours) er fastlagt i løbet listen. Hvert kursus tildeles et bestemt antal enheder (#). En standard fuldtidsstudium belastning er 8 enheder per semester.

program Regler

Programmet Regler forklare, hvad der kræves for at fuldføre Bachelor of Pharmacy (Honours). Disse krav omfatter det samlede antal enheder, du har brug for til at fuldføre for at opgradere.

Honours

Honours tildeles alle kandidater fra dette program. Honours uddeles i følgende klasser:

  • klasse I
  • klasse IIA
  • klasse IIB
  • klasse IIIA
  • klasse IIIB

Klasse hædersbevisninger afhænger af din GPA.

Øvelser, placeringer og praktikophold

Studerende gennemføre over 350 timers overvåget klinisk praksis i en række kliniske indstillinger, der omfatter hospitals- og apoteker. Skolen har partnerskaber med over 500 apoteker i hele landet og hovedstadsområdet Australien og i udlandet. Under deres placeringer, vil de studerende have mulighed for at anvende deres teoretiske viden erhvervet gennem kurser og forskning til praksis og udvikle deres kliniske færdigheder i indstillingerne virkelige liv.

Studerende vil foretage en række møderne praktiske erfaringer fra det første år, før de påbegynder to 4-ugers blok placeringer i år fire.

Studerende kan være forpligtet til at foretage kliniske undervisningssteder uden for Brisbane hovedstadsområdet og studerende er forpligtet til at finansiere deres udgifter til rejser, indkvartering og daglig levende.

faglige medlemskaber

Kandidater kan være berettiget til medlemskab med følgende faglige organisationer: Pharmaceutical Society of Australia

Akkreditering krop

Den Bachelor of Pharmacy (Honours) er akkrediteret af: Australsk Apotek Råd Mens dette program kan være akkrediteret af et officielt industri krop i Australien, færdiggøre denne grad må ikke medføre automatisk akkreditering for kandidater. Kontakt venligst den relevante forening for detaljer.

Yderligere studiemuligheder

Kandidater fra Bachelor of Pharmacy (Honours) har mulighed for at komme videre i følgende programmer:

  • Graduate Certificate i klinisk farmaci
  • Graduate Certificate i Pharmacy Practice

Majors

Det følgende er en liste over store selskaber til rådighed i Bachelor of Pharmacy (Honours).

Når du opgraderer, vil alle store selskaber, dobbelt store selskaber og udvidede majors, du har afsluttet være noteret på din eksamensbevis.

Clinical and Experimental Therapeutics

Clinical and Experimental Therapeutics integrerer viden og færdigheder fra forskellige kurser i programmet, at give de studerende en mulighed for at vurdere og syntetisere litteraturen at tilegne sig ny viden til: løse problemer og optimere medicin brug og; udvikle og gennemføre et selvstændigt forskningsprojekt.

Den Clinical and Experimental Therapeutics store vil give de studerende overvejer en forskning fokuseret karriere, med en mulighed for at opleve at arbejde som en del af en forskergruppe med en mere intensiv forskning fokuseret sidste år til deres Bachelor of Pharmacy (Honours) program.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurser fra The University of Queensland »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Jan 2020
Duration
4 år
Fuldtid
Price
39,376 AUD
Vejledende årligt gebyr 2017.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date