Bachelor i Fysioterapi

Generelt

Program beskrivelse

Deltag fysisk terapi er at holde bevægelige sundhed, fremme daglig motion for kroppen at fungere godt, og sindet er ikke træt. Den samlede viden om mennesker, deres strukturer og funktioner er udgangspunktet for at forvandle liv gennem rehabilitering.

Den Physical Therapy Course of Facipe er centreret Care model til den aktuelle Sundhed, hvor sociale krav identificere behovet for større udbud af fysioterapeuter og dermed bidrage til at fremme, beskytte, vedligeholdelse og restaurering af sundhed.

Arbejdsmarked

Bekymring om sundhed og trivsel er konstant, så der er en stigende efterspørgsel efter professionel fysioterapi. Den ubarmhjertige forfølgelse af livskvalitet gennem forebyggelse eller behandling af sygdomme og skader, har bedt fagfolk i stand til at arbejde på flere områder.

Undersøgelser foretaget af World Health Organization - WHO påpeger, at et land med 160 millioner indbyggere bør regne med 160 000 fysioterapeuter. Men Brasilien har kun 40.000 fagfolk over hele landet, hvilket bekræfter de hurtige og garanterede indsættelse muligheder.

Metoder såsom RPG, Pilates, Manuel Terapi, crochetagem aktivere forskellige behandlingsmuligheder ud over traditionel fysioterapi. Søgningen efter en perfekt krop og den daglige fremkomsten af ​​nye teknologier har gjort det muligt nye fronter i fysioterapi Dermato funktionel. Både den offentlige og private sektor proffer arbejdsområder for fysioterapeuter, med startløn højere end R $ 1,500.00 i 30 timer. Gennem hele karrieren gennemsnitlige løn overstiger R $ 10.000,00. Undersøgelse i Facipe er at være på forkant med din tid og sigte mod en fremtid mange resultater.

Field

Fysioterapeuten arbejder i forebyggelse, helbredelse og rehabilitering af den funktionelle fysiske kapacitet af patienten. En professionel, der udgør tværfaglige teams og arbejde på hospitaler, rehabiliteringscentre, sportsklubber, virksomheder, skoler og forskningscentre.

Erhvervsuddannelse i Facipe muliggør præstationer i flere områder, fra ortopædi og traumatologi, der søger at fremskynde inddrivelsen af ​​bevægelse og reduktion af smerte indtil æstetik, wellness udbud og livskvalitet gennem ansigts- og kropsbehandlinger. Forkæl boarding kritisk syge patienter i intensivafdelinger; forebygge og rehabilitere skader i atleter eller arbejdsrelateret; omsorg for patienter i præ- og postoperativ er andre muligheder.

Erhvervet er under tilsyn af Forbundsrådet of Physical Therapy - COFFITO - såvel som af de regionale råd. Du kan også følge den akademiske karriere, nogensinde tænkt på at være forsker eller lærer? Området er stort og valget er dit!

Generelt mål

Tog fagfolk generalister, humanister, reflekterende kritiske, med selvstændighed og indsigt til at arbejde med kvalitet, effektivitet, muliggøre fremme, forebyggelse, nyttiggørelse og genoprettelse af helbredet i det miljø, hvor han bor, sikre kvaliteten og humanisering af pleje til enkeltpersoner, familier og fattige samfund med etiske principper og værdier.

Specifikke mål

  • Udvikle færdigheder og evner til evalueringer og fysisk terapi evalueringer, tolkning indledende kliniske undersøgelser og laboratorieundersøgelser, forberede funktionel kinetisk diagnose, opsporing mål, vælge og træffe beslutning om passende adfærd teknisk og videnskabelig viden;
  • Tilskynde forskningsarbejde og videnskabelig forskning, der bidrager til at fremme og forbedring af den evolutionære forståelse af patienten som helhed;
  • Træffe foranstaltninger til at udvikle det tværfaglige team arbejde, forståelse og interaktion med andre områder som sundhed, og for at udvikle den studerendes etiske engagement, ansvarlighed, ledelse, tale og kommunikation korrekt, effektiv og ansvarlig;
  • Udvikle kreativitet til at bruge teknikker og manøvrer, især på steder eller enheder, der ikke har egne indtægter;
  • Forskning, udvikle og anvende nye teknologier til at gælde i forskellige områder af fysioterapi;
  • Brug værdier og holdninger baseret på etiske principper er relevante for professionel praksis;
  • Tilskynde til udvikling af færdigheder og evner i planlægning og forvaltning af specifikke sektorer i Fysioterapi, både private, offentlige eller private.
Senest opdateret Nov 2016

Om skolen

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Minimer