Bachelor i Fysioterapi

University of Nicosia

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Fysioterapi

University of Nicosia

 • Varighed (år): 4 år
 • Kvalifikation Tildelt: Bachelor of Science i Fysioterapi
 • Kvalifikationsniveau: Bachelor Degree (1st Cycle)
 • Undervisningssprog: Græsk
 • Studieform: Heltid eller Deltid
 • Minimum ECTS-point: 240

Profil af programmet

Formålet med programmet er at give de studerende de væsentlige akademiske og faglige evner for at kunne udøve den krævende erhverv som Fysioterapi i en række kliniske indstillinger. Programmet er struktureret på en måde, der sikrer, at de studerende opnår høj kvalitet teoretiske og praktiske færdigheder i de tre vigtigste områder af Knogler, Neurologisk og cardiorespiratory Fysioterapi samt rehabilitering af andre særlige befolkningsgrupper (brænde skade rehabilitering, amputeret genoptræning etc.)

Karriereudsigter

Kandidater vil være berettiget til at ansøge om registrering til Cypern Fysioterapeuter og fysioterapi Virksomheder Registrering Rådet. Dette råd er ansvarlig for tildeling licens til at udøve fysioterapi erhverv. Kandidater vil have udviklet beskæftigelsesegnethed færdigheder, der er nødvendige til anvendelser af arbejdspladser i den private sektor, i private sygehuse, private fysioterapiklinikker, sportsklubber samt behandle patienter i hjemmet. Desuden vil de have mulighed for at ansøge om job i den offentlige sektor a? offentlige hospitaler og klinikker rundt om i Cypern.

Adgang til videre studier

Kandidater, der ønsker at fortsætte med fremtidige studier, vil få mulighed for at registrere i studier Postgraduate (Master) niveau. The University of Nicosia tilbyder en Master grad (MSc) i Ortopædisk Science med 2 specialiseringer i Manuel Terapi og Sports Fysioterapi. I den nærmeste fremtid vil yderligere to MSc grader udbydes af programmet på områderne Neurologisk og kardiorespiratorisk Fysioterapi.

Vurdering

Kursusvurdering består normalt af en omfattende afsluttende eksamen og løbende vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blandt andet omfatte mid-termer, projekter og deltagelse i klassen.

Bogstavkarakterer beregnes ud fra vægten af ​​den afsluttende eksamen og den løbende vurdering og de faktiske numeriske karakterer opnået i disse to bedømmelseskomponenter. Baseret på kursuskaraktererne beregnes den studerendes semester karakterpoint gennemsnit (GPA) og kumulative point gennemsnit (CPA).

Graduation Krav

Den studerende skal udfylde 240 ECTS og alle krav program.

Der kræves et minimum kumulativt kvalitetspoint (CPA) på 2,0. Således, selv om en 'D-' er en PASS-klasse, kræves der en gennemsnitsklasse på 'C' for at opnå en CPA på 2,0.

Desuden skal eleverne med succes gennemføre 3 kliniske placeringer, der finder sted i 5., 6. og 7. semester og omfatter 5 timers klinisk træning to gange om ugen i i alt 150 timer. Desuden skal eleverne færdiggøre den endelige kliniske praksis, der finder sted i 8. semester og omfatter 40 timer om ugen i klinisk praksis fordelt over 26 uger i i alt 1040 timer.

Learning Outcomes

I slutningen af ​​programmet vil kandidater kunne:

 1. Gennemføre en række forskellige behandlingsmetoder med henblik på at forbedre menneskers funktion og bevægelse.
 2. Skelne patologi fra dysfunktion af de forskellige biologiske systemer i den menneskelige krop og anvende denne viden for at kunne behandle patienter.
 3. Sikker praktisere Fysioterapi erhverv have en god forståelse for indikationer og kontraindikationer, når de anvender en given behandling teknik, fysisk modalitet eller terapeutisk øvelse.
 4. Gennemføre en omfattende subjektive undersøgelse af patienten og registrere alle relevante subjektive resultater på en struktureret måde.
 5. Plane behandlingsstrategier baseret på subjektive resultater og gøre brug af op til dato beviser i processen med beslutningsprocessen.
 6. Demonstrere professionalisme erkendte alle etiske regler og principper, der følger fysioterapi erhverv i form af respekt for patienternes fortrolighed, privatlivets fred, og anonymitet.
 7. Kritisk vurdere og analysere nuværende bedste beviser og anvende det til behandling af patienter.
 8. Vis professionel adfærd og interpersonelle færdigheder med patienter og andre sundhedsprofessionelle.
 9. Få en forståelse af forskning metode ved at deltage i forskningsprojekter.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Græsk
University of Nicosia

Sidst opdateret November 23, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
10,740 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cypern - Nicosia, Nicosia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Sep. 2019
Cypern - Nicosia, Nicosia
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school