Bachelor i fysioterapi

Generelt

Program beskrivelse

Fysioterapi: www.hanzegroningen.eu/ip

Sundhedspleje appellerer til dig. Du elsker at arbejde med mennesker, og du gerne vil betyde noget for dem. Du er en god lytter, du finder det let at sætte dig selv i andre folks sko og du har tålmodighed. Men du også bevidst lave en stand for dig selv. Du foretrækker at holde dine muligheder åbne og skabe dine egne muligheder. Skulle du føle, at alt dette gælder for dig, så Fysioterapi måske lige noget for dig.

Med en fysioterapi eksamensbevis, har du en bred fremtid. I dit hjemland såvel som i udlandet kan du starte på et hospital, plejehjem, rehabiliteringscenter eller et medicinsk vuggestue. Eller selvfølgelig kan du oprette din egen praksis. Internationalt er den hollandske træning velanskrevne.

Programoversigt

Kompetence-baseret undervisningsplan

Uddannelsen Fysioterapi er en professionel allieret sundhedsprogram. For at sikre, at din viden opfylder de kriterier, som det faglige område, er disse kriterier omsættes til kompetencer. Din uddannelse kredser om udviklingen af ​​disse kompetencer. Eksempler på disse kompetencer er:

  • at arbejde metodisk og anvende klinisk-baserede tænkning
  • giver de interesserede parter med information om forebyggelse
  • udføre forskning
  • vedtage en professionel holdning
  • kommunikere med andre i dit område, og med andre sundhedsprofessionelle.
fysioterapi

Undersøgelse struktur

Det Fysioterapi Programmet er en fire-årigt program (240 EF). Hvert år er opdelt i to semestre og hvert semester i to blokke. I løbet af disse blokke, vil du have ca. 17 kontakt timer om ugen; selvstændig læring og praktisk uddannelse fylde de resterende timer. Den teoretiske del udbydes i små tutorial grupper (12 studerende). En vurdering finder sted ved afslutningen af ​​hver blok.

Studere i udlandet

Som medlem af det europæiske netværk af Fysioterapi Videregående Uddannelse (ENPHE), er bacheloruddannelsen i Fysioterapi involveret i udviklingen af ​​den europæiske standard for fysioterapeuter. På grund af dette netværk kan du erhverve en virkelig international outlook: du måske tror, ​​for eksempel af udvekslingsprogrammer med udenlandske bacheloruddannelser. På denne måde vil du have mulighed for at gøre praktikophold i udlandet.

Erhverv

Som fysioterapeut du arbejder på livskvaliteten. En defekt bevægeapparatet apparat begrænser folk i deres aktiviteter. Det påvirker deres frihed. Uanset om det er en gammel dame genoprettelse fra en hofteoperation, en bygningsarbejder med tilbage klager eller en sportsmand med en skade - alle af dem er hæmmet i deres muligheder. I disse tilfælde, smerte ofte spiller en vigtig rolle. Som fysioterapeut, har du en række teknikker og instrumenter til rådighed for at hjælpe de af deres praktiserende læge og / eller speciallæge nævnt dig patienter. Nogle gange er du i stand til at afhjælpe klager, nogle gange kan du forhindre dem, og nogle gange kan du hjælpe folk til at styre optimalt inden for deres begrænsninger. Du vurdere patienterne, gøre fysioterapeutiske diagnoser, udarbejde planer for behandling, deltage til patienterne og give dem information, for eksempel om øvelser og forebyggelse. Alt hvad du gør fokuserer på mennesket bag sygdommen.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... Læs mere

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Minimer
Groningen , Groningen , Leeds , Vilnius , Assen + 4 Mere Mindre