Takket være rådgivning fra eksperter i udviklingen af ​​læseplaner og fremtrædende folk i kiropraktik erhverv har BCC samlet en enestående undersøgelser program har til formål at kombinere disciplin kiropraktik med avancerede pædagogiske strategier, læring og evaluering .

Videnskab, kunst og filosofi

Kiropraktik har været afhængige traditionelt på tre søjler: filosofi, videnskab og kunst. Derfor, i udviklingen af ​​pensum, har prioriteringen af ​​vores akademiske hold været at opnå en balance mellem disse tre søjler. Da pensum er på linje med kiropraktik principper, det kombinerer studiet af basale og kliniske videnskaber med en dyb refleksion over den medfødte evne til vores krop til at optimere deres helbred.

Tosproget skole

BCC er en international skole med to officielle sprog: spansk og engelsk. I det første år, vil undervisning klasser oversættes samtidigt og også sproglige støtte kurser udbydes for studerende at følge undervisningen på samme tid, de forbedre deres viden. I de sidste to år, mens alle foredrag vil blive undervist på engelsk, vil være i spanske praksis.

Personlig udviklingsplan og refleksiv praksis

Disse moduler er designet til at stimulere elevernes evne til at forstå, hvad de lærer, og hvordan de gør, og hjælpe dem med revision, planlægge og tage ansvar for selvstændig læring, da de opdager deres egne lederevner og holdånd.

forskning

Vores pensum giver fra starten, begynder de studerende til at forstå og udvikle den videnskabelige forskning, evidensbaseret praksis og kritisk-analytisk tænkning. Således i de senere år pensum, vil de studerende have den nødvendige forberedelse til at foretage en endelig forskningsprojekt.

Klinisk erfaring

Den nedladende facon er afgørende fra starten, så BCC giver de studerende mulighed for at observere og arbejde med kiropraktorer oplevede mens omsorgen for patienter i BCC Kiropraktik Center. Under det fjerde og femte år, vil de studerende give kiropraktik pleje til patienter under tilsyn af kvalificerede fagfolk.

Program undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Se 1 flere kurser fra Barcelona College of Chiropractic - BCC »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
5 - 5 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date