bachelor i medicin & bachelor for kirurgi (MBBS)

Den AIMST University Medical program er moderne og innovativ. Den er inspireret af klinisk integrerede pensum fulgt af større medicinske skoler i Det Forenede Kongerige og indeholder også lokale krav fastsat af Medical Council malaysiske. Det 5-årigt program gennemføres helt inden for staten.

MBBS

program Outline

År 1

Det første år Programmet indeholder integreret undervisning i molekylær og cellulær basis af medicin samfund og sundhed. Biostatistik og etik i medicin kombineret med en kort grænseflade med hospitalet, er studerende til at fuldføre en Self Study modul, vælge fra en udvalgt liste over fagspecifikke emner, eller en ikke-tildelte emne. Primær pleje interfase i 2 uger

År 2

År 2 er dedikeret til systemer og er opdelt i 2 blokke - systemer sigt en dækker kardiovaskulære, respiratoriske og gastrointestinale systemer. Systemer term 2 dækker centralnervesystemet, hormonsystemet, reproduktive system og renale system og hæmatologi. Problem baseret læring (PBL) er en integreret del af blokken. Klinisk færdighed læring for forskellige systemer er udføres i hospitalsmiljøet i 3 uger, hvilket udgør den første kliniske Attachement. De forventes at udfylde den krævede Self Study modul af fase 1, før de fremskridt i år 3.

År 3

År 3 dækker Medicin, Kirurgi, Obstetrik og Gynækologi og Pediatrics, Retsmedicinsk, Psykiatri og Orthopeadics. har År 3 også en co-læseplanerne modul, hvor de studerende engagere sig i forskellige aktiviteter som sport, litterære projekter, etik, miljøbevidsthed osv og de vurderes.

År 4

I løbet af disse år med junior ekspedient, vil de studerende være aktivt engageret i Problem Based Learning sessioner, symposier, kliniske klasser og selvstyret læring.

År 5

År 5 er designet som senior ekspedient, hvor de studerende vil konsolidere den opnåede viden i år 3 og 4. De studerende vil revidere og styrke færdigheder i alle de fire store områder: medicin, kirurgi, obstetrik og gynækologi, Ortopædi, Phychiatry, Familie medicin og Pædiatri. Denne fase er designet til yderligere at udvikle deres personlige og kognitive færdigheder til at forberede dem til udøvelse af livslang læring og tilpasning til forandringer, samt at forbedre deres analytiske og kommunikative færdigheder.
Mod herpå, er der meget studerende fokus på problemløsning Øvelser (PSE) / Problem Based Learning, CME (fortsat medicinsk uddannelse) og gruppediskussion / peer review. Studerende vil lære de ledelsesmæssige aspekter også. Studerende også nødt til at fuldføre en endelig Self Study modul at opfylde kravet kurset.

Karrieremuligheder

Med lanceringen af ​​den nationale Biotech Politik & Bionexus i april 2005, er jobmuligheder i bioteknologi sat til eskalere continuosly. Kandidater vil have gode karrieremuligheder i så forskellige områder som landbrug, medicinske, farmaceutiske, miljø- og fødevare- og fremstillingsindustrien som i: General Health Practice, Specialist Praksis, University Undervisning & Forskning

Hvorfor AIMST

AIMST University lover at levere den bedste vifte af tjenester og faciliteter til at opfylde de kræsne behov hos vores studerende. Vi har en række specialiserede tjenester klar til at hjælpe og støtte dem i løbet af deres tid sammen med os. Vores Studerende Officers vil hjælpe de studerende med at gøre ordninger for indkvartering, transport og endda hjælpe med at arrangere fritidsaktiviteter for dem. Vi har også et team af professionelt uddannede Studievejledningen, der nogensinde villige til at hjælpe de studerende med at håndtere personlige vanskeligheder eller problemer. Studerende, der kræver økonomisk støtte kan også kontakte Studerende Division.

Flittig sikkerhedsansvarlige med til at sikre sikkerheden for vores studerende, mens sundhedspleje behov kan opfyldes på Student Health Clinic. Frem for alt disse, har vi et stærkt team af supportmedarbejdere at sikre effektive og up-to-date læringsfaciliteter såsom computer laboratorier og en hurtigt voksende bibliotek af bøger, tidsskrifter og andre ressourcer til informationssøgning. Vores internationale kontor er en one-stop-center catering til henvendelser fra internationale studerende, som AIMST Universitet åbner sine døre for studerende fra regionen og resten af ​​verden. Med de tjenester og faciliteter forudsat, håber vi at skabe et hyggeligt hjem-væk-fra-hjemmet miljø for alle vores studerende og give den rette atmosfære, så de kan opleve en livlig, spændende og produktivt universitetets liv.

Financial Aid

Den Studerende Division hjælper de studerende med at opnå økonomisk støtte til deres kurser gennem en række agenturer. Studerende kan ansøge om det nationale videregående uddannelser Student Loan Scheme (Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional - PTPTN) ved tilmelding til en uddannelse på AIMST, forudsat de besidder et minimum af tre point i deres Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).

AIMST giver de studerende med fremragende resultater i SPM rabatter på studieafgifter på indskrivning i vores Foundation programmer. Diskonteringsrenten er baseret på antallet af A'er opnået og kunne være så højt som 70% af studieafgiften.

AIMST giver de studerende med fremragende resultater i SPM rabatter på studieafgifter på indskrivning i vores Foundation programmer. Diskonteringsrenten er baseret på antallet af A'er opnået og kunne være så højt som 70% af studieafgiften.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 11 flere kurser fra AIMST University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
5 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato