Read the Official Description

Om kurset

Ekspertise inden for uddannelse: den højeste rating i den brasilianske Undervisningsministeriet (MEC). Tilhører den anerkendte UNICID sundhedsområde, School of Medicine anvender forskellige undervisning-learning metode, elevcentreret. Den problembaseret læring (PBL - Problem Based Learning) gør tværfaglig og samlet tilgang til sundhedsforholdene i befolkningen, understreger humanistiske holdning og etik på erhverv og patienten, inden virkeligheden af ​​Unified Health System af Brasilien (SUS) . Fra begyndelsen, er den studerende opfordres til at udvikle klinisk ræsonnering og lære at træffe beslutninger baseret på videnskabelig dokumentation. Desuden udfører kostskole i de bedste sundhedsinstitutioner i byen, såsom Hospital for statstjenestemænd, Municipal Børnehospital Jesusbarnet og Maternity Hospital Leonor Mendes de Barros. Praktisk anvendelse i forskellige scenarier: grundlæggende sundhed enheder, ambulatorier, skadestuer og sygehuse i medium og høj kompleksitet.

ARBEJDSMARKED

Profil: læge med stærk klinisk undervisning, kritisk, reflekterende, med inkorporering af etiske og humanistiske værdier i professionel praksis. Den er forpligtet til udviklingen af ​​medborgerskab og overgangen til et mere retfærdigt samfund, og der giver adgang til produktion af sundhed for alle brasilianere. Denne professionelle står over for problemer af forskellig art, og skal reagere med humanisme, teknisk kvalitet og passende til den kontekst, så den enkelte og deres samfund opnå den bedste livskvalitet. At være en læge er at være en videnskabsmand og spore fremskridt inden for videnskab og samtidig, omsorgsperson, etisk og følsom over for menneskelig lidelse, altid søger nye svar på sociale behov. Nye muligheder. Den traditionelt liberale karakter medicin har ændret sig markant i den seneste tid i Brasilien. Mange af de mere end 260.000 læger, der arbejder i landet alia selvstændige arbejde rejser ankommer til at akkumulere tre eller flere arbejdspladser. Nye arbejdsområder, men styrker, såsom familie medicin, geriatri (overvejer befolkningens aldring), billedbehandling eksamener, orthomolekylær medicin, homøopati, akupunktur og områder, der fokuserer på højteknologi.

DIFFERENTIALE

Den Medical School samler højt kvalificerede fakultet, infrastruktur på en anden campus (Campus UNICID ¿Pines), der er designet til udelukkende at opfylde alle de behov fra kurset, og laboratorier er udstyret med den nyeste teknologi-enheder. Blandt de vigtigste differentiatorer er den nyeste og avancerede Simuleret Hospital, hvor UNICID pioner, tillade international certificering. Det er en avanceret realistisk simulation træningscenter udviklet i high-fidelity værelser. De simulatorer / robotter er den seneste generation i markedet, der har komplekse software, de eneste, der arbejder med trådløs, hvilket giver fuld mobilitet til forskellige miljøer. Disse high-fidelity simulatorer er organiseret i tre senge i en menighed og to skadestuer, hvoraf den ene fokuserer på pleje af gravide kvinder og fødsel, herunder at have en neonatal genoplivning enhed. Ud over den Simuleret Hospital, kurset har to pladser til Medicinsk Skills Training, hvoraf den ene har 20 kontorer til udførelse af OSCE (mål struktureret klinisk undersøgelse). Disse andre områder har flere mannequiner og simulatorer, der tillader gennem overvågede praksis, uddannelse af væsentlige medicinske færdigheder til udøvelsen af ​​profissão.O Morfologisk Laboratory, som nu byder det dobbelte af gulvplads har flere fagområder, blandt andre. Hertil kommer, at UNICID Medicin har en moderne og avanceret Kirurgisk Teknik Laboratorium og Funktionelle Practices Laboratory både koblet til kvalificerede forskningslaboratorier, som giver lærere og studerende til at udvikle den videnskabelige forskning af høj kvalitet. Ikke at nævne den eksklusive kursus og de to computer labs Bibliotek. Alle designet til at give de studerende mulighed for at ankomme mere forberedt på de praktiske aktiviteter. Alligevel UNICID Medicin Global Health Learning medlems oportunities ¿GHLO, et konsortium oprettet af American Association of Medical Colleges. Dette er en pædagogisk udvekslingsprogram i sundhedsvæsenet, som omfatter amerikanske medicinske universiteter, blandt andre i forskellige steder i verden. I Brasilien er vi pionerer i dette partnerskab, der vil lette de studerende de sidste to år af medicinsk adgang til internationale elektive etaper, som fremmer udveksling af væsentlige oplysninger, så de kan arbejde med forskellige mennesker og realiteter i sundhed, udvide den kulturelle dimension og til at lære om forskellige sundhedssystemer og tilgange til sundhedspleje i andre nationer.

Vestibulære 2016

Billetpriser er gældende for freshman (freshmen) 2016.

Den 1. halvdel af kurset er opdelt i syv lige store portioner (holdundervisning + 6 rater) af R $ 7,106.91 Værdi for betaling på 5. arbejdsdag i måneden

Program taught in:
Portuguese (Brazil)

See 1 more programs offered by Universidade Cidade de São Paulo (UNICID) »

This course is Campus based
Start Date
Mar. 2019
Duration
12 semestre
Fuldtid
Price
7,106 BRL
Den 1. halvdel af kurset er opdelt i syv lige store portioner (holdundervisning + 6 rater)
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
End Date