Read the Official Description

CSU 's Bachelor of Medical Radiation Science er designet til at give de studerende den teoretiske viden og faglige færdigheder, der er nødvendige for at praktisere som en kvalificeret medicinsk strålingsforsker.

Hvorfor studere dette kursus?

Der er en stigende efterspørgsel efter højtuddannede og tilpasningsberettigede medicinske strålefagfolk som reaktion på den aldrende befolkning og den organiske vækst i industrien (medicinsk billedbehandling, strålebehandling og nuklearmedicin). Der har også været en udvikling i de medicinske strålingsvidenskaber til en mere integreret model, hvor grænserne mellem en disciplin og den næste bliver mere og mere mindre definerede. CSU's Bachelor of Medical Radiation Science er designet til at foregribe industriens krav og er i en enestående position at tilbyde kandidater en konkurrencemæssig fordel på arbejdsmarkedet.

Udstyret, der anvendes af medicinske stråleforskere, er blevet mere og mere sofistikeret i det seneste årti, og der kræves en omfattende viden om udstyrsfunktion, drift og computerinterfacing. Med vægt på teknikker og udstyr, der anvendes i diagnostisk radiografi, nuklearmedicin og andre billeddannelsesmodaliteter (såsom ultralyd, computertomografi (CT), magnetisk resonansbilleddannelse (MRI) og positronemissionstomografi (PET)), vil dette kursus give en givende og tilfredsstillende karriere for folk, der er interesseret i et teknisk orienteret sundhedsområde.

Studerende på Port Macquarie Campus kan kun vælge medicinsk billeddannelse eller nukleær medicin specialiseringer.

Dette kursus tilbyder følgende specialiseringer:

  • Medicinsk billedbehandling
  • Kernemedicin
  • Strålebehandling
Learning Faciliteter

For at sikre dig, at du har erfaring med at bruge udstyr og teknikker på arbejdspladsen, omfatter vores faciliteter:

  • CR enheder
  • en klinisk ultralydsmaskine
  • Philips PRISM 1000 Gamma kamera og flere Odyssey VP / FX / LX computere
  • Vita medical technegas ventilationsudstyr
  • GE 400AC SPECT Gamma kamera og camstar computer
  • Fuldt udstyret radiopharmacy laboratorium
  • ADAC - Sun Sparc Ultra - 10 grænsefladet computersystem til billedanalyse.
Fagfolk undervisning du

De kliniske og tekniske aspekter af kurset læres af dedikerede fagfolk med mange års kollektiv erhvervserfaring. Grundlæggende områder af kurset suppleres af erfarne fysikere og anatomister / fysiologer med en dyb forståelse af behovene hos klinisk medicinsk billeddannelse og nuklearmedicin.

Karrieremuligheder

Medicinsk Imaging Specialisering

Kandidater arbejder som diagnostiske radiografer / medicinske billedteknologer enten på offentlige hospitaler eller i private radiologi i nogen af ​​Australien. Kandidater kan også søge at arbejde i ethvert land. Kandidater vil være berettiget til at registrere sig hos Australia Radiation Practice Board (MRPBA).

Kernemedicin specialisering

Kandidater arbejder som nuklearmedicinforskere enten på offentlige hospitaler eller i private nuklearmedicinsk praksis i en hvilken som helst del af Australien. Kandidater kan også søge at arbejde i ethvert land. Kandidater vil være berettiget til at registrere sig hos Australia Radiation Practice Board (MRPBA).

Radiation Therapy specialisering

Kandidater fra Radiation Therapy specialisering kan finde beskæftigelse som stråle terapeuter på offentlige hospitaler eller private stråling oncology praksis i enhver stat i Australien såvel som i udlandet. Karrieremuligheder kan også omfatte specialisering inden for områder som tomoterapi og IMRT. CSU søger akkreditering af dette kursus, således at kandidater vil være berettiget til at blive registreret hos Australian Radiation Practice Board of Australia (MRPBA).

Adgang oplysninger

Vejledende ATAR

70,00 HSC fag, eller interstate ækvivalent, er ikke angivet som en forudsætning for adgang til Bachelor of Medical Radiation Science. Men forudsat viden omfatter NSW HSC matematik og fysik, eller interstate tilsvarende.

For dem uden baggrund i HSC-fysik, men accepteret i kurset, tilbyder universitetet et otte-ugers kursus i grundfysik ved fjernundervisning i december / januar og andre gange i løbet af året. Dette ikke-obligatoriske, gebyrpligtige korte kursus anbefales grundigt til alle uden en fysisk baggrund. Kontakt info.csu på 1800 334 733 (gratis opkald) for mere information.

Fysisk kapacitet

Bachelor of Medical Radiation Science indebærer fysiske krav til studerende, især i kliniske placeringer. Disse krav omfatter løft af patienter og udstyr, flytende udstyr, stående og gået i det meste af arbejdsdagen og kigger på skærmbilleder og lyse lys røntgenvisningskasser.

Enhver studerende, som tror at de kan have problemer med disse krav, anbefales at kontakte kursuskoordinatoren eller studiekompetencen via info.csu på 1800 334 733, før de tilmelder sig.

Bachelor of Medical Radiation Science kursus. Forudsat viden om indrejse er HSC ækvivalent med fysik og 2U matematik

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by Charles Sturt University »

This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date