Breaking interiører og undersøge strukturer arbejder for teknolog i Radiologi. Kendskab til den menneskelige krop, analysere metalkonstruktioner, opererer radioaktive kilder er nogle af de faglige aktiviteter dannet i området.

O Teknolog i Radiologi Det er i stand til at engagere sig i aktiviteter ved hjælp af ioniserende stråling og billeddiagnostik, efter kompleksiteten af ​​den teknologiske udvikling. Opfylder den stigende efterspørgsel efter fagfolk med høje kvalifikationer til at opfylde et arbejdsmarked, der har tendens til at være stadig mere krævende.

arbejdsmarkedet

De Teknologer i Radiologi fagfolk hurtigt absorberet af arbejdsmarkedet, da den udgør et nyt erhverv bredt accepteret i dag.

Større arbejdsgivere i Brasilien og i verden er de billede Klinikker, Hospitaler Diagnostiske centre Imaging, virksomheder med ansvar for ikke-destruktiv prøvning på byggepladser, lufthavne, bilproducenter, drikkevareindustrien, boreplatforme, udstyr Repræsentation Virksomheder i biomedicinsk teknik fokuseret på diagnostisk billeddannelse, blandt andre.

felt

Du kan handle i forvaltningen af ​​arbejdsprocessen i alle specialer i diagnostisk radiologi (Konventionel radiologi, computertomografi, kernemagnetisk resonans, Knogledensitometri og mammografi), herunder gennemførelsen af ​​kvalitetssikringsprogrammer (QGP), erhvervelse billede gennem specifikke procedurer i nuklearmedicin samt være ansvarlig for gennemførelsen af ​​procedurer for stråling ansøgning i strålebehandling.

Den teknolog i Radiologi kan udøve tilsynsaktiviteter og strålingsbeskyttelse og udvikle videnskabelig og teknologisk forskning inden for radiologi.

En anden driftsform er Industrial Radiologi, hvor denne professionelle udfører ikke-destruktiv prøvning i sømilitære industrielle dele, biler, boreplatforme og gasledninger, samt i fødevarer bestråling.

MÅL

generelt:

Form top-niveau tekniske fagfolk, der gør passende brug af high-tech udstyr på sundhedsområdet, står de billeddiagnostiske ydelser og relaterede institutioner.

specifikke:

• Forbered professionelle til at arbejde inden for radiologi, udvikle videnskabelige, teknologiske og menneskelige færdigheder for udførelsen af ​​etisk og kvalificeret praksis; • Give teoretisk og praktisk viden er nødvendig for fuld træning og korrekt udførelse af professionelle radiologi, samt lovgivning forestillinger om menneskelige relationer og professionel etik; • Møde kravene fra regionale og nationale markeder, der danner kvalificerede og opdaterede fagfolk, der følger de videnskabelige og teknologiske innovationer og holder knowhow på dette område af viden; • Sørg for identiteten af ​​den faglige profil for afslutning af kurset og dets pensum organisation • fremme udviklingen af ​​iværksætterevner og forståelse af den teknologiske proces, dens årsager og virkninger; • tilskynde til produktion og videnskabelig og teknologisk innovation, og deres anvendelse på arbejdspladsen; • At fremme forståelsen og vurdering af sociale, økonomiske og miljømæssige konsekvenser af produktion, ledelse og integration af teknologi; • Fremme evnen til at holde læring og holde trit med ændringer i arbejdsvilkår, samt give yderligere undersøgelse i graduate kurser.

Program undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Se 8 flere kurser fra Grupo Tiradentes »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Mar 2020
Duration
6 semestre
Fuldtid
Price
- R $ 389,35 * * Rabatten på rater af 1. halvår 35% er sammensat af 20% rabat + 15% på forhånd at foretage en betaling den 15. i måneden modenhed.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date