Bachelor i Radiologi

Generelt

Program beskrivelse

Breaking interiører og undersøge strukturer arbejder for teknolog i Radiologi. Kendskab til den menneskelige krop, analysere metalkonstruktioner, opererer radioaktive kilder er nogle af de faglige aktiviteter dannet i området.

O Teknolog i Radiologi Det er i stand til at engagere sig i aktiviteter ved hjælp af ioniserende stråling og billeddiagnostik, efter kompleksiteten af ​​den teknologiske udvikling. Opfylder den stigende efterspørgsel efter fagfolk med høje kvalifikationer til at opfylde et arbejdsmarked, der har tendens til at være stadig mere krævende.

arbejdsmarkedet

De Teknologer i Radiologi fagfolk hurtigt absorberet af arbejdsmarkedet, da den udgør et nyt erhverv bredt accepteret i dag.

Større arbejdsgivere i Brasilien og i verden er de billede Klinikker, Hospitaler Diagnostiske centre Imaging, virksomheder med ansvar for ikke-destruktiv prøvning på byggepladser, lufthavne, bilproducenter, drikkevareindustrien, boreplatforme, udstyr Repræsentation Virksomheder i biomedicinsk teknik fokuseret på diagnostisk billeddannelse, blandt andre.

felt

Du kan handle i forvaltningen af ​​arbejdsprocessen i alle specialer i diagnostisk radiologi (Konventionel radiologi, computertomografi, kernemagnetisk resonans, Knogledensitometri og mammografi), herunder gennemførelsen af ​​kvalitetssikringsprogrammer (QGP), erhvervelse billede gennem specifikke procedurer i nuklearmedicin samt være ansvarlig for gennemførelsen af ​​procedurer for stråling ansøgning i strålebehandling.

Den teknolog i Radiologi kan udøve tilsynsaktiviteter og strålingsbeskyttelse og udvikle videnskabelig og teknologisk forskning inden for radiologi.

En anden driftsform er Industrial Radiologi, hvor denne professionelle udfører ikke-destruktiv prøvning i sømilitære industrielle dele, biler, boreplatforme og gasledninger, samt i fødevarer bestråling.

MÅL

generelt:

Form top-niveau tekniske fagfolk, der gør passende brug af high-tech udstyr på sundhedsområdet, står de billeddiagnostiske ydelser og relaterede institutioner.

specifikke:

• Forbered professionelle til at arbejde inden for radiologi, udvikle videnskabelige, teknologiske og menneskelige færdigheder for udførelsen af ​​etisk og kvalificeret praksis; • Give teoretisk og praktisk viden er nødvendig for fuld træning og korrekt udførelse af professionelle radiologi, samt lovgivning forestillinger om menneskelige relationer og professionel etik; • Møde kravene fra regionale og nationale markeder, der danner kvalificerede og opdaterede fagfolk, der følger de videnskabelige og teknologiske innovationer og holder knowhow på dette område af viden; • Sørg for identiteten af ​​den faglige profil for afslutning af kurset og dets pensum organisation • fremme udviklingen af ​​iværksætterevner og forståelse af den teknologiske proces, dens årsager og virkninger; • tilskynde til produktion og videnskabelig og teknologisk innovation, og deres anvendelse på arbejdspladsen; • At fremme forståelsen og vurdering af sociale, økonomiske og miljømæssige konsekvenser af produktion, ledelse og integration af teknologi; • Fremme evnen til at holde læring og holde trit med ændringer i arbejdsvilkår, samt give yderligere undersøgelse i graduate kurser.

Senest opdateret Nov 2016

Om skolen

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Minimer