metropolia_nursing

Er du interesseret i at blive en sygeplejerske og studere på engelsk?

Du vil være at ansøge om et værdsat erhverv, hvor du vil arbejde med kunder i forskellige aldre, fremme deres sundhed og velvære og behandle deres sygdomme. Sygeplejersker sjældent arbejde alene eller inden for rammerne af deres egen profession, hvilket betyder, at du ville få mulighed for at arbejde i tværfaglige, cross-erhvervsmæssig, nationale og internationale miljøer.

I Kandidatuddannelsen i Sygepleje, vil du studere på engelsk i en multikulturel gruppe af studerende. Metropolia University of Applied Sciences har mere end 20 års erfaring i uddannelse af sygeplejersker bruger det engelske sprog.

Det multikulturelle og international studiegruppe vil give en berigende "kulturel fordybelse", der vil bidrage til din læring. Vores undervisere er erfarne, der besidder alsidige internationalt og multikulturelt ekspertise.

Uddannelsen vil åbne op gode jobmuligheder både i Finland og i udlandet. Du vil fuldføre en Fachhochschule grad kan sammenlignes med lignende internationale og europæiske kvalifikationer. Efter endt grad, vil du besidder en sygeplejerskes kvalifikation i overensstemmelse med EU-direktiver.

Sygeplejerske arbejde er folk-orienterede, forskelligartede og givende

  • Du vil guide, støtte, behandle og rehabilitere mennesker med forskellige sygdomme i samarbejde med deres pårørende og andre fagfolk. At tage sig af og vejlede kundernes nærmeste pårørende er en vigtig del af dit arbejde.
  • Din jobbeskrivelse vil også omfatte forskellige undervisning, planlægning, udvikling, projektledelse, ledelse og ekspert opgaver.
  • Du kan arbejde på en hospitalsafdeling, på en klinik eller i en operationsstue. Du kan også finde et job i hjemmepleje, diverse rehabilitering og plejehjem eller et medicinsk center. Ud over disse, vil sygeplejerskens grad gøre det muligt for dig at arbejde som ekspert eller konsulent, med non-profit organisationer eller i internationale opgaver.
  • Du vil have en god beskæftigelse og videregående uddannelse.

Sygepleje undersøgelser

Undersøgelserne består af grundlæggende studier, professionelle studier, tilvalg, et afsluttende projekt og overvåget praktik. Vores fokus er på klinisk sygepleje, som du vil styrke de kliniske færdigheder, der kræves i dit fremtidige erhverv. Dette vil vise i dine studier i form af mangfoldighed og mulighed for at øve dine manuelle færdigheder i kliniske laboratorier og simulerede læringsmiljøer.

Studieordningen omfatter finske sprogstudier for internationale studerende, som flydende i Finsk er et centralt krav i den praktiske uddannelse, der danner en del af studierne og i arbejdslivet. Du skal have mindst færdighedsniveau B1 i det finske sprog for at være berettiget til at ansøge. Flydende i finsk gør det også lettere for kandidater til at finde et job.

Når du starter dine studier, vil du forberede en individuel studieplan (ISP) baseret på din studieordning, anerkendelse af dine realkompetencer (RPL) og dine personlige behov udvikling, hvilket kan forkorte længden af ​​dine studier.

Dine studier vil være på fuld tid og som regel på hverdage. De omfatter teoretisk undervisning, forskellige praktiske opgaver, web-baserede undersøgelser, uafhængige og gruppe undersøgelser og forskellige workshops. Du vil også udføre skriftlige opgaver i hvert kursus. Desuden vil hver Metropolia studerende gennemføre projektet studier tværfaglig innovation (10 point) med andre deltagere fra forskellige uddannelser.

Praktik og speciale

Omkring en tredjedel af sygeplejerskens studier består af praktik, som for det meste foregår i forskellige behandlingsmetoder og driftsmiljøer i sektoren sundhedspleje og sociale tjenester. Der er praktikperioder i alle sigt. Venligst tage hensyn til, at du måske nødt til at arbejde i treholdsskift i mange steder, hvor du vil gennemføre din praktik.

Din grad vil indeholde et afsluttende projekt (15 point), som normalt udføres i par i en af ​​Metropolia arbejdsplads-orienterede projekter.

Internationale aspekter i undersøgelserne

I denne grad program, vil det internationale indhold være til stede på daglig basis i klasseværelset, men Metropolia tilbyder omfattende muligheder for international studenterudveksling. Du kan fuldføre en del af din praktik og teoretiske studier i udlandet. Vores studerende har fundet uddannelsesophold i Europa, Afrika og Asien, og også i Canada. Du kan også deltage i Metropolia internationale aktiviteter på forskellige måder, for eksempel ved at deltage intensive kurser eller deltage i projekter.

Stipendier

Per hver grad program er det aftalt, at 50% af ansøgerne kommer uden for EU / EØS-lande, der har de mest succesfulde resultater i optagelsesprøven, vil modtage en fuld fritagelse studieafgift i første studieår.

Under 2.-4. akademiske år, vil et stipendium, der dækker 75% af det årlige studieafgift ydes, den studerende har optjent:

  • mindst 55 point (ECTS) i det foregående akademiske år (der sluttede den 31. af juli) i en bachelorgrad program
  • mindst 20 point (ECTS) i det foregående semester (efterårssemestret slutter 31.12. og forårssemestret slutter 31,7.) i en Master uddannelsen

I år 2-4, kan de resterende 25% af en elevs studieafgift fraviges, hvis skolen vurderer, at det er berettiget på grundlag af sociale, sundhedsmæssige eller andre grunde.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurser fra Metropolia University of Applied Sciences »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
42 måneder
Fuldtid
Price
- 0 € eller 11000 € / år for ikke-EU / EØS-studerende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date