Read the Official Description

Vores BSN Nursing program giver eleverne mulighed for at tjene en treårig accelereret studentereksamen of Science i Sygepleje på vores Caribien medicinsk skole.

BSN program sygepleje supplerer Caribien medicinske skole og hjælper med at opfylde de lokale, regionale og globale behov for højtuddannede, medfølende sygeplejersker. Ud over at afhjælpe en kritisk sygepleje mangel, dimittender fra Xavier BSN program er også i stand til at bruge deres uddannelse til at opnå lederroller i at yde og forbedre sundhedsydelser gennem effektiv kommunikation.

BSN program integrerer et minimum af 58 semester timer liberal arts uddannelsesmæssige programmering, der omfatter naturvidenskab og matematik, kommunikation, socio-adfærdsmæssige videnskab og humaniora. Missionen for XUSOM School of Nursing er at forberede studentereksamen uddannede sygeplejersker (RN), som så vil give medfølende tjenester, der leverer den højeste standard for sikker sygepleje til enkeltpersoner, familier og lokalsamfund. Du vil lære dette på en af ​​de bedste caribiske medicinske skoler i verden.

Ansøgning Krav

Til at gælde for sygepleje program, skal ansøgeren først blive optaget på Xavier University.

At gælde for Xavier University, skal ansøgeren: - Indsend følgende til Admissions Office: Det udfyldte ansøgningsskema; En officiel gymnasium udskrift *, eller en officiel score rapport fra testen af ​​General Education Development (GED); eller tidligere akademiske kredit udskrifter - Give officielle resultat af Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) 80 eller højere på internet-baseret eksamen, eller 550 eller højere på den papirbaserede eksamen hvis det kræves af forfremmelser udvalg fakultet eller partner skole.

  • Giv en fotokopi eller en fax af identifikation side og udløb af den studerendes pas.
  • Efter accept i universitetet, ansøgeren gennemfører National League for Nursing Pre-Entré eksamen (PAX) i løbet af første semester.

  • Officielle udskrifter er dem sendt direkte til Xavier University fra den udstedende institution. Enhver udskrift mærket "udstedt til studerende" eller en afskrift, der er hånd leveret af den studerende betragtes ikke som en officiel udskrift. Hvis det er nødvendigt, high school udskrifter evalueringer kan udføres af Educational Credential bedømmere eller World Education Services.

Kriterier for automatisk optagelse i University omfatter en kumulativ kvotient på 3,0 eller højere og en sammensat score på 20 på ACT eller 950 minimum på SAT (kombineret kritisk læsning og matematik sub-scores).

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Xavier University School of Medicine »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
6,000 USD
per semester
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date