Bachelor i sygepleje

Generelt

Program beskrivelse

Den sygepleje er en videnskab, der er specifikt i omsorgen for mennesket, individuel, familie og samfund i en omfattende og helhedsorienteret måde, udvikle salgsfremmende aktiviteter, beskyttelse, forebyggelse, rehabilitering og sundhed inddrivelse. Viden om sygepleje består af filosofiske tilgang, for at se mennesket i sin eksistentielle sammenhæng, teknologi og videnskab søger formelle logik som ansvarlig for korrektionen regler og etik som et grundlæggende princip til at vejlede deres handlinger.

Hospitalet pol af byen Recife er den næststørste i landet består af 417 hospitaler og klinikker, og fortjener fremhæves af den øgede tilgængelighed af sundhedsydelser. For at imødekomme efterspørgslen på markedet, er der behov for uddannelse af nye sygeplejersker.

arbejdsmarkedet

Arbejdsmarkedet for sygeplejersker er bredt og varieret. Sygeplejersker var fagfolk sekunder mere efterspørges af arbejdsmarkedet i de sidste tre år i Brasilien.

Der er et meget bredt område, og steder, hvor du kan udøve dit erhverv, for eksempel: • Generel sygepleje • Geriatrisk sygepleje • Medicinsk-kirurgisk sygepleje • Obstetrisk Sygepleje • Pediatric Nursing • Psykiatrisk sygepleje • redning Sygepleje • Arbejdsmiljø sygepleje • Sygepleje folkesundhed

Field

Sygeplejersken, uundværlige professionelle i at fremme den enkeltes sundhed, kan arbejde på sygehuse, i alle sektorer, fra ICU til psykiatrien gennem fysiske undersøgelser og samtaler og gør sygepleje diagnose at fastlægge de procedurer, der skal følges. Arbejde i multi-professionelt team (med læger, ernæringseksperter, psykologer og andre), der er ansvarlig, da hygiejne og mad til administration af medicin og ordinerende forbindinger.

Sygepleje er ikke begrænset til at arbejde på hospitaler og klinikker. Et vigtigt område er, at den offentlige sundhed, hvor professionelle arbejder i sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse, udfører pædagogisk arbejde i samfundet.

Desuden arbejder magt som iværksætter, udvikling forvaltning aktiviteter og rådgivning til forskellige virksomheder med tilknytning til sundhed, uddannelse og miljø, for eksempel: Teknisk manager Health Services affaldshåndteringsplan og Infection Control samt i skabe Nursing Kontorer.

MÅL

generelt

Træn sygeplejersker borgere med teknisk og videnskabelig ekspertise, politiske, sociale, uddannelsesmæssige, administrative, undersøgende og etik for professionelle praksis for sygepleje i forbindelse med Unified Health System, sikrer omfattende pleje og kvalitet og humanisering af sygepleje leveres til population.

specifikke

• Giv de væsentlige elementer i studieordningen gennem teoretiske aktiviteter, praksis, komplementære, færdiggørelse af kursus arbejde forberedelse og overvåget praktik, integreret og kreativ måde, overvejer den sociale virkelighed, kulturelle, sundheds- og nationale epidemiologiske, statslige og byen; • Udvikle generelle og specifikke kompetencer og færdigheder, der er nødvendige til professionel praksis af sygeplejersker leddelte til de socio-politiske og kulturelle sammenhænge nationalt, statslige og kommunale; • Udvikle fritidsaktiviteter i forfølgelsen af ​​tværfaglighed, med base opførelsen af ​​den ønskede profil integration af uddannelse, videnskabelig forskning og udvidelse; • Udøver den systematisering af sygepleje, gennem case studier, herunder forfremmelse, forebyggelse, nyttiggørelse og rehabilitering af klienten, familien og samfundet, baseret på referencepunktet med dette kursus; • Motion videnskabelig forskning i sygepleje og sundhedsuddannelse som centrale aktiviteter i hele sygepleje; • Øget integration af lærere og elever i sundhed aktioner iværksat af sundhedssystemet i byen Recife. Disse mål for sygepleje kursus bekræfte institutionelle forpligtelser til kvaliteten af ​​undervisning, forskning, udvidelse og ledelse, samt med graduate-profil.

Senest opdateret November 2016

Om skolen

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Minimer