Read the Official Description

Den Bachelor of Science i sygepleje grad giver de studerende en liberal kunst uddannelse kombineret med et solidt videnskabeligt fundament, en værdifuld kombination inden for sundhedssektoren feltet. Sygepleje store selskaber oplever en bred vifte af klasseværelset, lab, og kliniske erfaringer med vægt på forskelligartede og sårbare befolkningsgrupper.

Sygeplejestuderende lære de færdigheder, viden og kristne værdier, der er nødvendige til professionel klinisk praksis og lederskab i sundhedsvæsenet. Programmet forbereder også eleverne til fortsat uddannelse i forskerskolen.

WLC sygepleje store selskaber opererer i fire centrale områder: åndelige, etiske, intellektuelle og sociale. Der er en række af klasseværelset, lab, og kliniske erfaringer med vægt på forskelligartede og sårbare befolkningsgrupper. Studerende får hands-on erfaring i WLC s sygepleje simulation lab. Andre emner er dækket i programmet fokus på aldring, fødedygtige, pædiatri, mental sundhed, samfund sundhed, og lederskab.

Hvad gør programmet Distinctive?

Frem for alt, understreger dette program tjeneste for andre. Forankret i principperne om Tjener lederskab, WLC sygeplejestuderende opbygge et solidt videnskabeligt fundament i en kristen indstilling. WLC sygeplejestuderende gøre det med en høj grad af succes, der ofte modtager jobtilbud før eksamen.

Akademikere og FORSKNING

Lokale Kliniske Muligheder

Studerende har kliniske oplevelser indlæggelse rehabilitering enheder, plejeboliger, grundskoler, langvarig pleje, samt sundhed og lokalsamfundene. Froedtert Hospital (en niveau 1 Trauma Center) og Børnehospital of Wisconsin, placeret på tværs af gaden fra WLC, giver muligheder for studerende til regelmæssigt at deltage i akutte indstillinger pleje.

State-of-the-art faciliteter

Sygepleje programmet ligger i Generac Hall. Dette 81.700 kvadratmeter store anlæg giver undergrads at opleve state-of-the-art udstyr og teknikker, som de studerende på mange andre institutioner, der ikke ville have adgang til, indtil forskerskolen. Sygepleje store selskaber får uddannelse i sygepleje laboratorium, som omfatter moderat-fidelity patient simulatorer, og seks individuelle patientpleje områder og arbejdsstationer. De simulatorer tillade studerende at tage vitale tegn, høre hjerte og lunge lyde, omsorg for sår, og oprette IVs, øve deres færdigheder, før behandling virkelige patienter.

Ud over klasseværelset

Guru Muligheder

Studerende kan deltage i en preceptorship, hvilket giver dem 120 timers en-til-en uddannelse. Rollen er fantastisk til at skabe fremtidige jobtilbud og giver de studerende en mulighed for at have virkelige verden sygepleje erfaring under vejledning af en erfaren professionel. Denne erfaring ofte fører til jobtilbud før eksamen.

Global Health

Som en del af deres krævede pensum, sygeplejestuderende rejse til Zambia ved afslutningen af ​​deres yngre år for at studere gennemførelsen af ​​sundhedspleje programmer over hele kloden. Mens der, de observerer lægepraksis og procedurer i lokale klinikker og hospitaler, lære om forskellige kulturer, og foretage sundhedsmæssige uddannelser.

Graduate School og karrierer

Forskerskolen

En WLC sygepleje grad, sammen med den virkelige verden erfaring, giver den nødvendige baggrund for optagelse på de fleste graduate skoleprogrammer.

Karriere

En bachelorgrad i sygepleje fra WLC kan føre til en succesfuld karriere i en bred vifte af indstillinger, herunder community klinikker, byområder eller landdistrikter hospitaler og ressourcefattige lande. Sygepleje majors på WLC bliver tilbudt job før eksamen på grund af det ry programmet har opnået for producere studerende, der viser integritet og er omsorgsfulde og professionelle. WLC sygepleje alumner i øjeblikket holder ønskelige stillinger i skadestuer, intensivafdelinger, traume enheder, OB-GYN enheder, og onkologi enheder. De arbejder i øjeblikket på Froedtert Hospital, Aurora St. Lukes Medical Center, Aurora Sinai Medical Center, Børns Hospital of Wisconsin, og Columbia St. Marys Hospital, samt en række andre indstillinger i hele nationen.

Sygeplejerskeuddannelsen TIDLIG ADGANG

Wisconsin Lutheran College anerkender det meget konkurrenceprægede karakter af kollegiale sygepleje programmer. Den tidlige optagelse proces er designet til højt motiverede sygepleje kandidater, der er i øjeblikket forløber gennem deres senior år i high school for at sikre dem en plads i skolens bredt respekteret sygepleje program.

12
Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date