Hvorfor studere Bachelor of Dental Science (Honours)

Dette program uddanner den næste generation af tandlæger på det mest avancerede tertiære oral sundhed facilitet i Australien.

Med fokus på mindre kohorter og engagerede og faglærere, vil de studerende ikke blot lære videnskaben og erhverve de tekniske færdigheder til at passe patienterne og forebygge, diagnosticere, behandle orale sygdomme og abnormiteter, men også mestrer de tekniske færdigheder og viden er nødvendig for at give kvalitet tandpleje og gøre en reel forskel for andres liv.

Dette program sikrer kandidater vil være arbejdsstyrke klar. Sammen med vinder i dybden teoretisk viden, de studerende komplet cirka 1900 timer af praktiske placeringer i en række kliniske indstillinger med mulighed for en klinisk placering i State regering og Aboriginal & Torres Strait Islander Health service klinikker i hele Queensland eller mellemstatlige.

adgangskrav

Adgangskrav scores

Alle internationale ansøgere skal opfylde det minimum score post for optagelse i dette program.

Hvis du i øjeblikket studerer år 12 (eller tilsvarende) i Australien eller New Zealand, er du nødt til at opfylde dette programs minimale OP eller Rank score.

Hvis du i øjeblikket er færdig med din senior skolegang andetsteds, er du nødt til at opfylde dette programs minimum tilsvarende internationale score post.

Hvis du ikke er en aktuel skole leaver, vil din ansøgning blive vurderet på et individuelt grundlag.

Forudsætninger

OP1 eller Rank 99, År 12 eller tilsvarende engelsk og kemi (Biologi anbefales også), og Umat (eller ISAT for internationale ansøgere).

engelsk sprogfærdighed

IELTS samlet 7; læsning 7; skrivning 7; speaking 7; lytte 7. For andre engelsk sprogfærdighed Test og Scores godkendt til UQ, se engelskkundskaber politik nedenfor.

For at få adgang til en akademisk program på UQ, bliver du nødt til at vise du har det passende niveau for engelskkundskaber.

For at imødekomme den UQ s engelsk sprogfærdighed krav, skal du demonstrere et af følgende:

  • en score svarende til fire semestre af Sound Achievement i Queensland Studies Authority engelsk, engelsk til ESL lærende eller australske eller international tilsvarende. Mindre end fire semestre kan overvejes til nogle programmer.
  • mindst 6,5 samlet og et minimum på 6,0 i hver sub-band af International English Language Testing System (IELTS) eller tilsvarende test. Nogle programmer har højere engelskkundskaber krav; se de enkelte programkrav.

Andre tilsvarende prøvninger såsom Test af engelsk som Pearson Test af engelsk (PTE) Akademisk fremmedsprog (TOEFL) og er også accepteret, og andre kvalifikationer og erfaring kan også overvejes.

Study Abroad og indkommende udvekslingsstuderende er kun forpligtet til at opfylde den samlede score (fx 6,5 IELTS eller 87 TOEFL eller 64 PTE).

Visumkrav

Internationale studerende, der er accepteret i fuldtidsstudium i Bachelor of Dental Science (Honours) er berettiget til at ansøge om en australsk student visum.

Den australske regering har forenklet visum ansøgningsprocessen. Nu er alle internationale studerende ansøge om Student Visa (underklasse 500).

Program struktur

Kurser

De kurser, der udbydes i Bachelor of Dental Science (Honours) er fastlagt i løbet listen. Hvert kursus tildeles et bestemt antal enheder (#). En standard fuldtidsstudium belastning er 8 enheder per semester.

program Regler

Programmet Regler forklare, hvad der kræves for at fuldføre Bachelor of Dental Science (Honours). Disse krav omfatter det samlede antal enheder, du har brug for til at fuldføre for at opgradere.

For at få din grad tildelt, skal du også overholde de generelle Award regler. De almindelige Award regler, sammen med andre politikker og regler, kan findes på siden University reglerne.

Honours

Honours tildeles alle kandidater fra dette program. Honours uddeles i følgende klasser:

  • klasse I
  • klasse IIA
  • klasse IIB
  • klasse IIIA
  • klasse IIIB

Klasse hædersbevisninger afhænger af din GPA.

Øvelser, placeringer og praktikophold

Studerende vil foretage cirka 1900 timer overvåget klinisk praksis i en række kliniske herunder den nye Oral Health Centre (OHC) samt regeringen og Aboriginal og Torres Strait Islander Health service klinikker. Under deres placeringer, vil de studerende have mulighed for at anvende deres teoretiske viden erhvervet gennem kursusaktiviteter til at praktisere og udvikle deres kliniske færdigheder i livet indstilling real.

Studerende vil påbegynde prækliniske (simulerede) placeringer fra semester en af ​​programmet og vil bevæge sig ind i klinikker behandler patienter fra år tre.

Studerende kan være forpligtet til at foretage kliniske undervisningssteder uden for Brisbane hovedstadsområdet og studerende er forpligtet til at finansiere deres udgifter til rejser, indkvartering og daglig levende.

faglige medlemskaber

Kandidater kan være berettiget til medlemskab med følgende faglige organisationer: Australsk Dental Association

Akkreditering krop

Bachelor of Dental Science (Honours) er akkrediteret af: Australsk Dental Råd Mens dette program kan være akkrediteret af et officielt industri krop i Australien, færdiggøre denne grad må ikke medføre automatisk akkreditering for kandidater. Kontakt venligst den relevante forening for detaljer.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurser fra The University of Queensland »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Jan 2020
Duration
5 år
Fuldtid
Price
63,552 AUD
Vejledende årligt gebyr 2017.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date