Bachelor i teknologiteknik for sundhed (undervises på italiensk)

Generelt

Program beskrivelse

mål

Målet med kurset er at uddanne ingeniører, der vil arbejde med medicinsk personale for at give patienter mere effektive behandlinger, baseret på brugen af innovative teknologier. Denne professionelle er også i stand til at organisere og gøre effektiv brug af teknologiske værktøjer til patientpleje og assistance. Uddannelsen i grundlæggende videnskab og teknik er integreret med kurser i biomedicinsk ingeniørarbejde, patofysiologi og psykologi samt kurser i sociale spørgsmål relateret til brugen af nye teknologier i medicin. I den afsluttende fase af kurset gennemføres en praktikplads på hospitaler og på forskningscentre i Bergamo-området, der allerede samarbejder med University Of Bergamo og som deltager i styringen af kursets uddannelsesmål.

Kandidater på dette kursus vil være i stand til at behandle problemstillingerne i forbindelse med sundhedsprocesser, organisering og styring af biomedicinske teknologier. De vil også kende de biologiske principper, problemer på grund af patologiske tilstande og de vigtigste diagnostiske værktøjer, der bruges i den kliniske ramme. De vil vide, hvordan de kan vurdere virkningen af nye teknologier i medicinen og styre den relaterede innovationsproces. De vil også være i stand til at kontrollere overholdelsen af reglerne ved fremstilling og brug af medicinsk udstyr og kunstige organer.

Karrieremuligheder

Bachelorgrad i teknologiteknik for sundhed har til formål at give de færdigheder, der kræves til en bred vifte af roller i biomedicinsk industri, inden for biomedicinsk og klinisk forskning, i systemer dedikeret til patientpleje og assistance. Beskæftigelsesmuligheder for disse kandidater vil være mulige i biomedicinsk industri, i forskningslaboratorier, på hospitaler og klinikker, i rehabiliteringscentre samt gratis professionel.

Kurset forbereder de studerende til følgende færdigheder:

  • område af medicinsk udstyr
  • teknologi til diagnostiske procedurer
  • teknisk styring og behandling af kliniske data
  • ekspert i sensorer og signalbehandling
  • ekspert i biomedicinsk forskning
  • ekspert i klinisk forskning.

Indgangstest

Der er ingen udvælgelsestest til tilmelding til kurset, men der er en test for at konstatere den studerendes oprindelige kompetenceniveau.

Studerende, der er indskrevet i det første år af deres kursus, skal have nået et niveau af kvalifikationer i matematik, fysik og kemi.

Hvert år afholdes adgangstest i september.

Services til uddannelseskursen

Brokurser

Hvert år inden lektioner starter, arrangeres intensive forberedelseskurser i følgende emner for de studerende, der ikke er op til standard:

  • Matematik
  • Grundlæggende computer færdigheder
  • Fysik
  • Kemi

Online kurser

Materialet til forskellige kurser er tilgængeligt på universitetets websted. Dette kan bruges som en del af netværksundervisning og -samarbejde og er en sikkerhedskopi for de studerende, der ikke kan deltage i lektioner regelmæssigt.

vejledning

En vejledningstjeneste er tilgængelig med det formål at rådgive og hjælpe studerende i løbet af deres studieforløb og løse vanskeligheder for at gøre det muligt for dem at opnå det maksimale resultat ved at deltage i kurser. Denne service leveres af vejledere, hvis opgave det er at rådgive og hjælpe studerende fra hvert kursusår i samarbejde med undervisere.

Fremmedsprogstest

Det niveau, der kræves af School of Engineering, er det niveau, der er fastlagt af Europarådet, hvilket svarer til niveau B1 i referencerammen. Sprogfærdigheder testes for at verificere den studerendes niveau ved indrejse. For engelsk testes studerende på universitetet; mere information om Certazioni riconosciute tilgængelig på italiensk.

Selvtest

Studerende kan også tage den relevante online-selvtest.

Senest opdateret Nov 2019

Om skolen

The University of Bergamo is located in Lombardia, a region in Northern Italy with more than 10 millions inhabitants and one of the regions with the highest GDP pro capita in Europe.

The University of Bergamo is located in Lombardia, a region in Northern Italy with more than 10 millions inhabitants and one of the regions with the highest GDP pro capita in Europe. Minimer