Read the Official Description

Murray State University giver en enestående mulighed for dem, der er interesseret i på landbrugsområdet. Dette universitet tilbyder en varieret program inden for Animal Technology, med mulighed for at fokusere intenst på en studerendes bestemt allé af interesse. Studerende på Animal Technology program kan vælge at fokusere på Veterinær Teknologi eller Pre-Veterinærmedicin.

Karriere Outlook

Denne indstilling forbereder de studerende til beskæftigelse i dyrlægepraksis, farmaceutisk produktion, universiteter, veterinære diagnostiske laboratorier, produktionsfaciliteter dyr mad, biologiske laboratorier, veterinære skoler, medicinske skoler, industrier, der producerer og markedsfører dyresundhedsmæssige produkter, fødevarer inspektion og dyresundhedsmæssige teknologiske institutioner .

Akademiske Højdepunkter

Den Veterinær Teknologi / Pre-Veterinary Medicine Program er placeret på de vigtigste gård kompleks i A. Carman Animal Health Technology Center. Centret rummer undervisningslokaler, The Veterinary Technology programmet på Murray State University er en fire-årig studentereksamen program. Studerende i Veterinary Technology vil blive instrueret i sundhedsvæsenet af hunde, katte, forsøgsdyr, heste, oksekød, fåre-, svin og eksotiske. Studerende vil også modtage et semester af intens undervisning på veterinær diagnostik laboratorium. Denne semester fokuserer på diagnostik og forskning teknikker i store og små dyr. Den valgfrie Planen er designet til de studerende, hvis primære mål er at få optagelse i en veterinær skole.

Den Pre-Veterinary Medicine Program ved Murray State University kan opfylde de grundlæggende betingelser for et hvilket som helst af de syvogtyve veterinære skoler i nationen. Staten Kentucky har kontrakter med Auburn University for fire og tredive elever og for to studerende ved Tuskeegee Institute. Disse rum er til rådighed for juridiske Kentucky beboere på et konkurrencemæssigt grundlag.

Faciliteter

School of Landbrug faciliteter omfatter den sydlige fløj af Oakley Applied Science Building, EB Howton Jordbrugsteknik bygning, Equine Instructional Facility, drivhuse og tre farm komplekser i nærheden campus.

Den Veterinary Teknologi / Pre-Veterinary Medicine Program er placeret på de vigtigste gård kompleks i A. Carman Animal Health Technology Center. Centret huser undervisningslokaler, fakultet kontorer, laboratorier, et apotek, kirurgi suite, kenneler og en x-ray værelse. Programmet er udstyret med state-of-the-art forsyninger og udstyr.

Organisationer

Veterinær Teknologi / Pre-Vet Club

  • Giver de studerende en mulighed for at opleve somme begivenheder i deres valgte område.
  • Club medlemmer deltage i Mid-America Veterinary konference i Kentucky.
  • Giver eleverne mulighed for at høre talerne fra hele landet diskutere spørgsmål i store dyr, heste og små dyr plejeprogrammer.
  • Studerende deltager i campus aktiviteter, såsom Doggie Day Spas og Dyresundhed Day, samt sponsor efteruddannelser for dyrlæger, teknologer og teknikere.
Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Murray State University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date