Hvorfor studere Bachelor of Veterinary Science (Honours)

Veterinærvidenskab er anvendelsen af ​​medicinske, diagnostiske og terapeutiske principper til følgesvend, indenlandske, eksotiske, dyreliv, og produktionsdyr. Veterinærvidenskab er afgørende for studiet og beskyttelse af dyrs produktionsmetoder, besætning sundhed og spredning overvågning af udbredt sygdom. Det kræver erhvervelse og anvendelse af videnskabelig viden i flere discipliner og bruger tekniske færdigheder mod sygdomsforebyggelse i både husdyr og vilde dyr.

Menneskets sundhed er beskyttet af veterinærvidenskab arbejder tæt sammen med mange læger ved omhyggelig overvågning af husdyr sundhed samt sin unikke uddannelse i epidemiologi og nye zoonotiske sygdomme på verdensplan.

Dyrlæger hjælpe til at sikre kvalitet, mængde, og fødevaresikkerhed ved at arbejde for at bevare sundheden for husdyr. Veterinære forskere er meget vigtige i kemiske, biologiske, og farmakologisk forskning.

adgangskrav

Adgangskrav scores

Alle internationale ansøgere skal opfylde det minimum score post for optagelse i dette program.

Hvis du i øjeblikket studerer år 12 (eller tilsvarende) i Australien eller New Zealand, er du nødt til at opfylde dette programs minimale OP eller Rank score.

Hvis du i øjeblikket er færdig med din senior skolegang andetsteds, er du nødt til at opfylde dette programs minimum tilsvarende internationale score post.

Hvis du ikke er en aktuel skole leaver, vil din ansøgning blive vurderet på et individuelt grundlag.

Forudsætninger

Queensland År 12 (eller tilsvarende) English Kemi, Matematik B PLUS enten fysik eller biologi.

engelsk sprogfærdighed

IELTS samlet 7; speaking 7; læsning 6; skriftligt 6; lytte 6. For andre engelsk sprogfærdighed Test og Scores godkendt til UQ, se engelskkundskaber politik nedenfor.

For at få adgang til en akademisk program på UQ, bliver du nødt til at vise du har det passende niveau for engelskkundskaber.

For at imødekomme den UQ s engelsk sprogfærdighed krav, skal du demonstrere et af følgende:

 • en score svarende til fire semestre af Sound Achievement i Queensland Studies Authority engelsk, engelsk til ESL lærende eller australske eller international tilsvarende. Mindre end fire semestre kan overvejes til nogle programmer.
 • mindst 6,5 samlet og et minimum på 6,0 i hver sub-band af International English Language Testing System (IELTS) eller tilsvarende test. Nogle programmer har højere engelskkundskaber krav; se de enkelte programkrav.

Andre tilsvarende prøvninger såsom Test af engelsk som Pearson Test af engelsk (PTE) Akademisk fremmedsprog (TOEFL) og er også accepteret, og andre kvalifikationer og erfaring kan også overvejes.

Study Abroad og indkommende udvekslingsstuderende er kun forpligtet til at opfylde den samlede score (fx 6,5 IELTS eller 87 TOEFL eller 64 PTE).

Visumkrav

Internationale studerende, der er accepteret i fuldtidsstudium i Bachelor of Veterinary Science (Honours) er berettiget til at ansøge om en australsk student visum.

Den australske regering har forenklet visum ansøgningsprocessen. Nu er alle internationale studerende ansøge om Student Visa (underklasse 500).

Program struktur

Kurser

De kurser, der udbydes i Bachelor of Veterinary Science (Honours) er fastlagt i løbet listen. Hvert kursus tildeles et bestemt antal enheder (#). En standard fuldtidsstudium belastning er 8 enheder per semester.

program Regler

Programmet Regler forklare, hvad der kræves for at fuldføre Bachelor of Veterinary Science (Honours). Disse krav omfatter det samlede antal enheder, du har brug for til at fuldføre for at opgradere.

Honours

Honours tildeles alle kandidater fra dette program. Honours uddeles i følgende klasser:

 • klasse I
 • klasse IIA
 • klasse IIB
 • klasse IIIA
 • klasse IIIB

Klasse hædersbevisninger afhænger af din GPA.

Øvelser, placeringer og praktikophold

Studerende er forpligtet til at foretage otte (8) ugers ferie arbejde (i deres egen tid) ved udgangen af ​​deres tredje studieår Professional medlemskaber Kandidater kan være berettiget til medlemskab med følgende faglige organisationer:

 • Australasian Veterinary Boards Rådets Inc
 • American Veterinary Medical Association
 • Royal College of Veterinary Surgeons
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 4 flere kurser fra The University of Queensland »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Jan 2020
Duration
5 år
Fuldtid
Price
57,248 AUD
Vejledende årligt gebyr 2017.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date