Bachelor of Arts i psykologi

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

psykologi

Det er blevet sagt, at mandens foretrukne genstand for undersøgelsen er sig selv. Forståelse af de faktorer, der hjælper opretholde psykisk, fysisk og socialt velvære kan gavne kandidater i psykologi i hele deres professionelle og personlige liv. Rækken af ​​fænomener, at psykologer undersøgelse er enorme. Anført nedenfor er kun nogle få af de fascinerende emner, de studerende studerer i deres psykologi klasser.

 • Love - Fordomme - Depression
 • Køn - Aggression - Skizofreni
 • Dreaming - Voldtægt - Autisme
 • Learning - Hate - ADHD
 • Tænker - Animal Behavior - Addiction
 • Hukommelse - Krig - Angst
 • Sex - Bander - Gambling
 • Sleeping - Terror - Hallucinationer

Psykologi kandidater tendens til at have stærke "folk" færdigheder, en værdifuld handelsvare i næsten ethvert erhverv. Anvendelsen af ​​disse færdigheder er ikke begrænset til den hjælpende erhverv såsom rådgivning og medicin, men er nyttig i så forskellige områder som jura, menneskelige tjenester, fællesskab og offentlige anliggender, uddannelse, ledelse, salg, reklame, marketing, serviceindustrien, forskning , og skrivning. Nationalt psykologi er en af ​​de øverste tre mest populære bachelor store selskaber i liberale kunst gymnasier og universiteter.

For mange psykologistuderende den bachelor-grad er, men et springbræt til kandidatoverbygningen og en karriere i erhvervet som psykologi.

Formål & mål

Formål Statement

Formålet med psykologi program på USC Beaufort er at give sine studerende en bred viden om principperne for menneskelig adfærd og mentale processer. Studiet af psykologi har bred anvendelighed til løsning af menneskelige problemer på både de personlige og samfundsmæssige plan. Kendskab til de faktorer, der hjælper opretholde psykisk, fysisk og socialt velvære kan gavne kandidater i psykologi i hele deres professionelle og personlige liv. Programmet søger at skabe i sine elever veludviklede problemløsning og kommunikationsevner, som tillader den kritiske analyse og integration af komplekse oplysninger ved hjælp disciplinerede tankeprocesser. Endvidere er det program, forpligtet til at give de studerende en solid akademisk fundament i psykologi for dem, der vil forfølge graduate arbejde i psykologi og beslægtede områder.

Program Mål

 • Mød krav fra regionale studerende, der ønsker at forfølge en studentereksamen grad i psykologi og giver et solidt fundament for dem, der planlægger at forfølge studier i psykologi og den mentale sundhed og menneskelige tjenester.
 • Give de studerende viden om de brede områder af videnskabelig psykologi, der resulterer i de studerende bliver mere selvbevidste, mere indsigtsfulde af andre, mere analytisk i deres tænkning og mere effektive i deres faglige, sociale og personlige relationer.
 • Giver muligheder for studerende at få erfaring og viden i udførelsen af ​​psykologisk forskning, der ligger til grund for den videnskabelige psykologi.
 • Forberede eleverne til at bidrage til deres fremtidige arbejdsmiljøer og det større samfund og vokse personligt og professionelt gennem hele deres karriere.
 • Foster i studerende analytisk og beslutningstagning færdigheder, kommunikationsevner, et globalt perspektiv, en følelse af socialt ansvar og etik og karakteristika af lederskab.
 • Tiltrække diverse, karriere-orienterede studerende ved at stille læseplaner, der svarer til de regionale samfunds behov på en lang række områder, der involverer menneskelig funktion.
 • Etablere et læringsmiljø i psykologi disciplin, der bidrager til samarbejde og samarbejde med den pædagogiske og service samfund i regionen og staten.

USCB søger at sikre, at alle studerende, der afslutter Bachelor of Arts i psykologi er i stand til ...

 • Demonstrere et bredt funderet viden om alle de store områder af psykologien, der kræves for at forfølge yderligere graduate studier i psykologi eller for beskæftigelse ved hjælp af de færdigheder, der erhverves i løbet af deres uddannelse.
 • Forklare de begreber og metoder for at udføre forskning i psykologi og være i stand til at anvende disse principper i at udføre forskning.
 • Anvende de grundlæggende principper om menneskers og dyrs læring til analyser af adfærd samt beskrive de nuværende forskningsresultater i menneskelig kognition og sprog.
 • Demonstrere beherskelse af den grundlæggende funktion og rolle humane biologiske systemer i produktion og regulering af adfærd samt de aktuelle forskningsresultater om behandling og organisering af sensorisk information i opfattelsen.
 • Trace menneskers fysiske, kognitive, personlighed og social udvikling fra undfangelse til død.
 • Identificer de socialpsykologiske processer, der involverer den indbyrdes afhængighed og samspil af individuelle adfærd og gruppeprocesser.
 • Beskriv de vigtigste tilgange til forståelse menneskelige personlighed og definere unormal adfærd, dens symptomer, forløb og årsager.

Psykologi Curriculum

Indtastning af Bachelor of Arts med en større i psykologi program sikrer, at den studerende vil blive udsat for det brede spektrum af underfelter af psykologi. Den studerende skal opnå karakteren "C" eller bedre i alle kurser taget for store kredit. Studerende, der forfølger psykologi store skal enten vælge en mindreårig (med et minimum på 18 timer), eller komplet 12 timers beslægtede kurser. At kvalificere sig til eksamen, skal en studerende opfylde General Uddannelse krav og psykologi krav som beskrevet i IV nedenfor.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Situated in the Carolina Sea Islands in a region rich in history, steeped in natural beauty, teeming with extraordinary opportunities for those who participate in golf, tennis and water sports of all ... Læs mere

Situated in the Carolina Sea Islands in a region rich in history, steeped in natural beauty, teeming with extraordinary opportunities for those who participate in golf, tennis and water sports of all kinds and thriving as one of the world's great resort destinations, USC Beaufort offers students an exceptional place to learn and live in an environment focused on growth, preservation and opportunity. Minimer
Beaufort , Hilton Head Island , Bluffton + 2 Mere Mindre