Bachelor of medicinstudiet

North Park University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of medicinstudiet

North Park University

Bachelor of Medical Studies

BS i medicinske undersøgelser er designet til studerende med en bachelorgrad, der ønsker at forfølge en kandidatuddannelse sundhed erhverv program: læger, tandlæger eller veterinær skole, eller en af ​​de allierede sundhedssektoren, såsom fysisk eller ergoterapi. Uanset om du er en karriere-skifter eller nyuddannet, hvis karriere forhåbninger har først for nylig fokuseret på en sundhedsfaglig profession, vil en anden grad i medicinske undersøgelser giver dig udelukkende at koncentrere sig om de naturvidenskabelige fag, du skal ansøge på ph.d.-skolen efter eget valg .

Hvorfor North Park?

North Park University har designet denne 56-kredit program som en fuldtids grad, så du får mulighed for at ansøge om føderale finansiel støtte, mens forberedelserne til det næste skridt i din karriere. En af meget få fokuserede post-studentereksamen programmer af denne type i Chicago-området, er BS i medicinske undersøgelser er specielt designet til at forberede de studerende til at tage MCAT og for større vægt eksamen vil placere på psykologi og adfærdsmæssige videnskaber begynder i 2015 . Du vil også nyde godt af helt nye videnskab labs og klasseværelser i Johnson center, der åbnede i efteråret 2014.

Pre-professionel forberedelse

Uanset den professionelle vej, du har valgt for din sundhedspleje karriere, vil det medicinske undersøgelser program giver dig den faglige forberedelse, du har brug for indrejse i:

 • Medicinsk eller dental skole
 • Veterinær skole
 • Optometri skole
 • Apotek skole
 • Fysiske eller erhvervsmæssige terapi programmer
 • Læge assistent programmer

Graduate Placement

North Park University kandidater går videre til et utal af top-tier faghøjskoler herunder:

 • Northwestern University School of Medicine
 • University of Illinois College of Medicine
 • Medical College of Wisconsin
 • University of Iowa College of Dentistry
 • Midwestern University College of Health Science (Fysioterapi Program)
 • Rosalind Franklin University of Medicine and Science

Overfør Credits

Studerende med en bachelorgrad fra et akkrediteret kollegium kan overdrage gældende videnskab og almen uddannelse kreditter mod BS i medicinske undersøgelser, der giver dem mulighed for at fuldføre den grad i så lidt som et år.

Personlig Rådgivning

Som medicinsk studier studerende, vil du arbejde tæt sammen med et fakultet rådgiver, der forstår de krav, før professionelle sundhedsprogrammer, og som vil være forpligtet til at hjælpe dig med at afklare og nå dine mål.

Uden for klasseværelset

Mens udfylde dine naturligvis krav og forberede din graduate optagelsesprøve, opfordres du til at identificere en practicum, praktik eller forskning mulighed, der vil forbedre din faglige program ansøgning. Du vil også være adgang til alle North Park-faciliteter, herunder vores 68.000 kvadratmeter store Helwig Recreation Center og de omfattende ressourcer, som vores bibliotek.

Adgangskrav

Om optagelse på medicinstudiet program, skal du have bestået en bachelorgrad fra et akkrediteret kollegium eller universitet med en kumulativ bachelor GPA på 3,2 eller højere. Som en del af din ansøgning, vil du indsende dokumentation for en vis grad, din officielle bachelor udskrifter, en aktuel CV, et udfyldt North Park ansøgning, to breve af anbefaling, og en 300- til 400-word personlig redegørelse din interesse i program, og hvordan det vil hjælpe dig med at nå dine uddannelsesmæssige og faglige mål.

Program Krav

 • 56 store kredit timer
 • 46 Core Curriculum kreditter
 • 120 point for graduering
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Chicago, Illinois
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Chicago, Illinois
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen