Ernæring og kostvaner på Messiah College

Vores akkrediterede ernæring og dietetics major forbereder dig til karriere inden for medicinsk ernæring, ernæringsrådgivning og samfunds sundhed.

Som en ernærings- og diætstoffemor ved Messias College vil du lære at anvende videnskabelige principper, kommunikationsteknikker og ledelsesstrategier til forbedring af individers og samfunds ernæringsmæssige sundhed. Messiah College er en af ​​de få kristne gymnasier, der tilbyder et diætetik, der er akkrediteret af Kommissionen om akkreditering til diætetikuddannelse (CADE). Ernærings- og diætetikstuderende deltager i serviceindlæringsmuligheder i samfundet samt praktiske erfaringer på campuslaboratorier. Vores ernærings- og diætetikere er godt rustet til at konkurrere om stillinger i CADE-akkrediterede diætetiske praktikophold eller graduate school, eller at få job som folkesundhedsnæringsrådgivere, diætetikere eller ledere af madtjeneste.

Ernæring og diætetiske hovedkarakteristika

Som en ernæring og diætetik på Messiah College kan du:

 • Arbejde i vores state-of-the-art ernæring og dietetics lab suite samt vores biologi, kemi og mikrobiologi labs.
 • Lær at anvende videnskabelige principper, kommunikationsteknikker og ledelsesstrategier til forbedring af individers og samfunds næringsstatus.
 • Deltag i Student Nutrition Awareness Club (SNAC), hvor du vil udføre en række fødevare- og ernæringsrelaterede serviceaktiviteter og udvikle ledelsesmæssige færdigheder.
 • Tag kurser som ernæring gennem livscyklus, avanceret mad videnskab og teknologi og ernæring uddannelse og rådgivning.
 • Arbejde sammen med fakultetet for at designe og gennemføre et forskningsprojekt relateret til mad og ernæring. Tidligere har eleverne gennemført projekter i undersøgelse af kropssammensætning, tilgængeligheden af ​​grøntsager i bymiljøer, jernstatus i kollegiumkvinder og næringsstatus for børn i flygtninge lejre.
 • Planlæg og forberede næringsrige og lækre måltider til store grupper ved hjælp af kollegiets spisestue køkkener.
 • Konkurrere for diætetiske praktikophold akkrediteret af Akkrediteringsrådet for uddannelse i Ernæring og Kostvaner (ACEND), herunder Messias egen post-graduate diætstipendium, der har fået kandidatur til akkreditering af ACEND.

Mission og mål

Målet med vores program er at:

 • Forbered kandidater til at lykkes i dietetik praktikophold, graduate school eller entry-level job i ernæring og diætetik eller relaterede faglige indstillinger.
 • Forbered kandidater, der demonstrerer faglig udvikling, ledelse, teamwork og community service.

Muligheder og praktikophold

Messias karriere- og fagudviklingscenter sætter eleverne i en række ernæringsmæssige og diætetiske læringserfaringer. Nogle eksempler er at arbejde i:

 • Mad service organisationer
 • Spisestue
 • Hospitaler
 • Plejehjem
 • Fællesskabets sundhedsorganisationer

Messiah College tilbyder en postdiplomatisk kostholdsstipendium, der har fået kandidatur til akkrediteringsstatus af ACEND. Studerende, der gennemfører deres bacheloruddannelser på Messiah College, er berettiget til at ansøge om Messias College Dietetic Internship gennem preselect programmet. Eventuelle supplerende åbninger er fyldt gennem den nationale diætetiske praktikopholdsproces.

Karriere muligheder

Kandidater fra ernæringen og diætetikere er udstyret med:

 • Tilvejebring ernæringsuddannelse i wellness-indstillinger som fitnesscentre, fødevarebanker og sundhedsprogrammer
 • Bistå ledelsen af ​​fødevarevirksomhed i sundhedsfaciliteter, restauranter eller skoler
 • Hjælp registrerede diætistiske ernæringseksperter (RDN'er) til at yde medicinsk ernæringsbehandling på hospitaler og plejehjem
 • Forsøg graduate uddannelse i ernæringsuddannelse eller folkesundhed
 • Ansøg om ACEND-godkendte diætetiske praktikophold (kræves for at blive en registreret diætist-ernæringsekspert)

Kandidater, der med succes gennemfører kostholdsstudier og passerer den nationale Registrerede Dietitian Nutritionist (RDN) eksamen er udstyret til:

 • Giv medicinsk ernæringsterapi på hospitaler, plejehjem, klinikker og virksomheder
 • Giv næringsrådgivning og uddannelse i købmandsforretninger, fitnesscentre, gymnasier og universiteter og virksomheder
 • Mange mad service operationer i sundhedsfaciliteter, skoler, fødevarebanker og virksomheder
 • Hjælp med at udvikle nye fødevarer og uddanne forbrugerne som medarbejder hos et fødevarefirma

Hvorfor studere ernæring og diætetik?

Ernærings- og diætetik major er et godt valg, hvis du nyder biologi og kemi samt arbejder med mennesker. Denne hovedgruppe er godkendt eller akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Erhvervsuddannelse i Ernæring og Kostvaner for at give den akademiske del af kravene til at blive en Registreret Dietitian Nutritionist (RDN) siden 1977. Studerende, der ikke fortsætter på vej til at blive RDN, har succesfuldt forfulgt karriere som samfundets ernæringseksperter, diætetikere og ledere af fødevarebetjening.

Program vægtning

Når du fordyber dig i felt- og klasselæreruddannelse, udvikler du kommunikation, teamwork, ledelse og problemløsningskompetencer, der er afgørende for en karriere inden for fødevareproduktion, mad service, sundhed og medicinsk ernæring.

Inden for ernærings-og diætetik hoved, vil du studere en bred vifte af emner, herunder anatomi og fysiologi; kemi og biokemi; fødevare videnskab og teknologi; ernæringsvidenskab; ledelse og forretning uddannelse og rådgivning og medicinsk ernæring.

Stipendier

Messiah College tilbyder flere stipendier, herunder Provosts og College Honors Programs Scholarships hver med forskellige akademiske krav og deadlines. Vi skal modtage alle ansøgningsmaterialer senest den 15. januar for højeste stipendium.

Internationale borgere kan få tildelt yderligere økonomisk støtte fra sag til sag ved hjælp af oplysningerne i International Student Scholarship Application (ISSA). Linket til ISSA-formularen sendes til studerende sammen med deres optagelsesbeslutningsbrev. Det betyder, at jo før indmeldingsprocessen er afsluttet, jo hurtigere kan eleverne søge om økonomisk hjælp og modtage en pakke.

Efter at have trukket akademisk stipendium og finansiel bistand, betaler internationale studerende mellem US $ 20.000 - $ 30.000 hvert år i fire år. Den amerikanske ambassade vil nægte ansøgninger om studerende visum, hvis den studerende ikke kan vise støtte økonomiske dokumenter til at betale dette beløb for college udgifter. Dette er en regering regel, ikke college regel.

Vi kan acceptere din ansøgning, officielle udskrivning og test score til enhver tid i løbet af året. Du skal vælge hvilket udtryk du vil indtaste. Der er to indtag i hvert akademisk år - i slutningen af ​​august til vores efterårssæson og i slutningen af ​​januar til vores forårssæson.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Messiah College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
30,000 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date