Siden 1989 fakultet apotek havde været igennem en proces med permanent udvikling. Medlemmerne af det videnskabelige personale og antallet af studerende er steget, de teoretiske og praktiske undervisningsmetoder er løbende blevet opdateret for at opfylde kravene i et åbent og konkurrencedygtigt samfund.

På grund af en kontinuerlig indsats for at udmærke sig i uddannelse og forskning, i 2011, ”Grigore T. Popa” University of Medicine og Farmaci blev klassificeret som Advanced Research og Uddannelse Universitets af Ministeriet for Uddannelse, Forskning, Ungdom og Sport i samarbejde med European University Association, blandt de første 12 universiteter i landet. Desuden er der i det samme år, den nationale evaluering af uddannelser rangeret Det Farmaceutiske Fakultet på den første position i Rumænien.

Det Naturvidenskabelige Apotek tilbyder bachelor-, kandidat- og ph.d.-programmer.

I dag er Det Farmaceutiske Fakultet kan rumme 1109 elever blandt hvilke 166 elever kommer fra udlandet. 88 elever er uddannet i engelsk. Det Naturvidenskabelige Apotek vært 118 kandidater til praktik Studier og 24 kandidater til ph.d.-graden.

Uddannelsen af ​​de studerende leveres af en høj kvalificeret videnskabeligt personale.

læseplaner

OPTAGELSE METODOLOGI kandidater fra EU OG IKKE - EU-lande (SELF - finansieret undersøgelse PROGRAM)

GENERELLE BESTEMMELSER

For at blive optaget, skal kandidaterne opfylde følgende krav:

 • de har indgivet dokumenter vedrørende deres statsborgerskab;
 • de har vist den nødvendige uddannelse ved hjælp af undersøgelse optegnelser udstedt af uddannelsesinstitutioner godkendt i hjemlandet;
 • de har indgivet deres ansøgning filer i henhold til optagelse tidsplan lagt ud på hjemmesiden for "Grigore T. Popa" University of Medicine og Pharmacy i Iasi og har overholdt den fastsatte frist hermed;
 • de har været igennem alle de evalueringsfasen hermed skitseret for at blive udstedt accept til at studere på "Grigore T. Popa" University of Medicine og Pharmacy i Iaşi.

HVORDAN MAN ANSØGER

Ansøgningen filen skal indeholde følgende dokumenter:

 1. Standardiseret ansøgningsskema for udstedelse af Letter of Acceptance at studere (ikke-EU-lande) / Certifikat Form (EU-lande) (to kopier), fuldstændig udfyldt og underskrevet;
 2. To eksemplarer og to certificerede oversættelser af studentereksamen Diploma. Kandidater fra 2016, der endnu ikke har fået deres studentereksamen Diplomer vil fremlægge officiel certificering underskrevet og / eller stemplet (afhængig af den normale procedure for den respektive institution), udstedt af den institution, der afholder den studentereksamen eksamen; dokumentet skal angive det forhold, at kandidaten har bestået eksamen og bør opliste de kvaliteter, der er opnået for hvert emne (to bekræftede kopier). I tilfælde af at dokumentet ikke er udstedt på fransk eller engelsk, to originale eksemplarer af certificeret rumænsk oversættelse er obligatoriske;
 3. To eksemplarer og to bekræftede oversættelser af high-school udskrift eller studere poster (kvaliteter IX - XII), herunder resultaterne af studentereksamen. I tilfælde af at dokumentet ikke er skrevet på fransk eller engelsk, to originale eksemplarer af certificeret rumænsk oversættelse er obligatoriske;
 4. Fødselsattest - to eksemplarer og to bekræftede oversættelser. I tilfælde af at dokumentet ikke er skrevet på fransk eller engelsk, to originale eksemplarer af certificeret rumænsk oversættelse er obligatoriske.
 5. En kopi af det dokument, som præciserer, hvad den stabile hjemmeadresse er i det respektive hjemland;
 6. En kopi af pas (side 1, 2, 3 og 4) gyldigt i mindst måneder efter accept til at studere på universitetet;
 • En lægeerklæring fra hjemlandet eller bopæl som indeholder:
 • bevis for hepatitis B-vaccination
<li>n&aelig;vne nogen overv&aring;gning af kroniske sygdomme</li>
<li>pshychological vurdering</li>

 1. Et certifikat sprogkundskaber på det sprog, undervisning, med B2 / uafhængig brugeren som det minimale accepterede niveau;
 2. <li>Erkl&aelig;ring vedr&oslash;rende indskrivning muligheder;</li>
  <li>En kvittering for betaling af filen ekspeditionsgebyr;</li>
  <li>Tjekliste af indsendte dokumenter.</li>
  

Vigtig:

Dokumenter, der ikke er skrevet på engelsk eller fransk vil blive oversat til rumænsk og certificeret. Diplomer udstedt i Italien, Grækenland, Spanien, Portugal, og Cypern vil blive stemplet med Haagerkonventionen apostille.

Dokumenter af borgere, der kommer fra lande uden for EU eller lande uden for Haagerkonventionen skal bekræftes med Undervisningsministeriet, Ministeriet for Udenrigsanliggender, den rumænske ambassade fra det land, hvor dokumenterne er blevet udstedt, og af den rumænske udenrigsministerium eller Undervisningsministeriet, den rumænske ambassade i det land, hvor der blev udstedt dokumenterne og det rumænske udenrigsministerium.

Kandidatens fulde navn (efternavn, fornavn) vil blive skrevet identisk (stavning inkluderet) i alle indsendte dokumenter. Enhver uoverensstemmelse / udeladelse vil resultere i ansøgningen ikke blive behandlet.

praktik UNDERSØGELSER

Praktik er en tre år postgraduate uddannelse på to områder:

 • Farmaceutisk Laboratory: supervisor-Assoc. Prof. dr. Cornelia Mircea
 • Klinisk farmaci: Tilsynsførende Assoc. Prof. dr. Veronica Bild
 • Bachelorgrad i Apotek tildelt i Rumænien eller i udlandet, og et godt kendskab til det rumænske sprog er kravene til optagelse i praktik træningsprogram.
 • UE borgere accepteret at praktik program efter at have passeret optagelse konkurrencen.
 • For IKKE-UE borgere praktik gebyr er 700 EUR / måned (7700 EUR / år).
 • Den endelige evaluering består af en skriftlig prøve, der vurderer teoretisk viden om det valgte speciale.
 • Titlen tilbydes af praktik program er specialfarmaceut i Pharmaceutical Laboratory and Clinical Pharmacy hhv.
Program undervist i:
 • Engelsk
 • Rumænsk

Se 2 flere kurser fra Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
5,000 EUR
årligt.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist