Fysisk terapi er en videnskab og kunst af behandlingen ved hjælp hvis terapeutisk motion, varme, kulde, lys, vand, manuel manipulation, elektricitet og andre fysiske agenser. Det er en allieret medicinske profession som udvikler, koordinerer, og udnytter udvalgt viden og færdigheder i planlægning, organisering, lede og evaluere programmer til pleje af enkeltpersoner, hvis evne til at funktionen er forringet eller truet af sygdom eller tilskadekomst.

Fysioterapi kræver et indgående kendskab til menneskelig vækst og udvikling, menneskelige anatomi og fysiologi, neuroanatomi og neurofysiologi, biomekanik og unormale psykologiske reaktioner på skader, sygdom og handicap, og de kulturelle og socioøkonomiske påvirkninger af den enkelte. Målet med Fysioterapi er at hjælpe patienten nå maksimale potentiale og påtage hans / hendes grund plads i samfundet, mens de lærer at leve inden for rammerne af sådanne kapaciteter.

Fysioterapeuten arbejder under tilsyn af physiatrist, rehabilitering medicin specialist.

Fysioterapeuten funktioner i disse generelle typer af positioner: 1. som personalet i en tilsynsfunktion, der giver direkte forbindelse til patienten på et hospital indstilling; 2. som lærer i en klinisk og akademisk miljø; og 3. som administrator af et program i en uddannelsesinstitution, en klinisk afdeling, eller en sundheds agentur.

Redegørelse for Filosofi

Fakultetet af SU Fysioterapi Program mener, at:
Mennesket er skabt i billedet og portrætfoto af Gud --- en unik endnu samlet helhed med åndelige, biologiske, mentale, følelsesmæssige, socio-kulturelle og miljømæssige komponenter. Som medlem af en familie, et samfund og verden, hans dag-til-dag møde med livet påvirker helheden af ​​en person.

Fysioterapi er en humanistisk videnskab, der søger at hjælpe, han modtager i møde hans / hendes sundhedsmæssige behov og problemer. Dette opnås gennem selvstændig praksis eller i samarbejde med sundheds- og ikke-sundhedsmæssige discipliner ved at fremme og genoprette sundhed, forebygge sygdom og behandling sygdomstilstande, og ved at forbedre funktionelle egenskaber, der giver den bedste pleje gennem rehabiliterende teknikker.

Fysioterapeut er en, der har erhvervet den nødvendige viden, færdigheder og ønskelige holdninger, så han / hun kan fungere effektivt i noget arbejde indstilling.

Physical Therapy Program Level Målsætninger

Niveau I

Generelt: Ved slutningen af det første år, den studerende erkender nu, at mennesket er et forenet endnu unikt hele med biologiske, psykologiske, sociale og kulturelle og åndelige behov, og at der som en person, han har et ansvar over sig selv, sin familien, samfundet og verden.

Niveau II

Generelt: Ved udgangen af det andet år, forventes den studerende at være, og hans omgivelser; ud over sin erhvervelse begynder færdigheder i forskning sammen med den positive holdning til selv for sin rolle som en kommende sundhedspersonale.

Level III

Generelt: Ved udgangen af det tredje år, forventes den studerende at tilstrækkelig viden til at forstå mennesket som et biologisk væsen i lyset af sundhed begreber, samt udvikle de begyndelsen færdigheder og positive holdninger er relevante for Fysioterapi praksis.

Level IV

Generelt: Ved udgangen af det fjerde år, forventes den studerende at have lært faglige færdigheder i Fysioterapi; tilegne sig den viden om rehabiliterende betydning af specifikke sygdomme, og anerkende hans moralske og etiske ansvar i udøvelsen af ​​sit erhverv.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Silliman University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Nov 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Nov 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Nov 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date