Den Bachelor of Science i sygepleje pensum er designet til at gøre sygeplejerskeuddannelsen relevante for de nationale udviklingsmål og for at forberede de studerende til et erhverv, der tjener som en vigtig komponent i landets sundhedssystem. I overensstemmelse med de politikker og standarder for sygeplejerskeuddannelsen, 1984, sigter pensum til at producere et fuldt fungerende sygeplejerske.

Kandidaten skal være en der har: - (1) udviklet en følsom bevidsthed om de sundhedsmæssige behov i samfundet såvel som en forpligtelse til afhjælpning af ledsagende problemer, der opstår heraf; - (2) erhvervede de nødvendige færdigheder, viden og holdninger til sundhedsfremme, forebyggelse af sygdom, restaurering af sundhed og lindring af lidelse, og - (3) har udviklet et forsknings-holdning gennem brug af den ammende proces. En sådan holdning blandt andet føre til udnyttelse af forskningsresultater.

Sygepleje er en omsorgsfuld disciplin, der hjælper personen med at håndtere hans behov og problemer. Udnytte den sygepleje proces, opnås dette ved selvstændig praksis i samarbejde med andre discipliner, som sigter på at fremme og genoprette sundhed, forebygge sygdom og lindre menneskelig lidelse. Miljø omfatter de materielle og immaterielle forhold, der påvirker personens livskvalitet.

Sundhed er den dynamiske proces at blive den person, man ønsker at være og samtidig fastholde idealer kristne tro over ens levetid. Sygepleje Uddannelse er en wholistic disciplin, der letter Person erhvervelse af holdninger, viden og færdigheder i retning af professionel sygepleje praksis og en kristen livskvalitet.

Den Practitioner i Sygepleje er én, der har erhvervet holdninger, viden og færdigheder med henblik på til stadighed at reagere konstruktivt på de skiftende behov i erhvervet, sundhedssystemet delivery system og samfund.

Studentereksamen Programmet er rettet mod at udvikle de studerende til at blive velafbalancerede og veltilpassede behov i samfundet, landet og verden. Det tager også sigte på at forberede dem til en effektiv og personligt tilfredsstillende service som sygeplejerske generalist og give dem et fundament for kandidatoverbygningen.

Eleverne lærer at anvende teorier og principper i sygepleje ved Silliman University Medical Center og Negros Oriental Provincial Hospital. For praksis i landdistrikter og samfund sundhed sygepleje, de tjener på nærliggende sundhed enheder landdistrikter og på Dumaguete City Health Department. Desuden College benytter af faciliteterne i iPho Psykiatrisk Extension Ward for psykiatrisk sygepleje erfaring, Looc Elementary School, Cantile Elementary School og SU Elementary School til skole sygepleje.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Silliman University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Nov 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
998 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Nov 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Nov 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date