Bachelor of sundhedsvidenskab

North Park University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of sundhedsvidenskab

North Park University

Bachelor Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Mange enkeltpersoner gøre det muligt for sundhedssystemerne at levere kvalitet patientens pleje-kontor ledere, kliniske ydelser ledere, hospital administratorer og samfund sundhed samarbejdspartnere, for blot at nævne nogle få. Ikke alene har disse holdninger kræver fremragende kommunikation og lederevner, de også har brug for folk med en stærk baggrund i livet og sundhedsvidenskab. En major i sundhedsvidenskab vil forberede dig en lang række ikke-kliniske, allierede sundhed karriere eller til en videregående uddannelse i administration sundhedssektoren eller socialt arbejde.

Hvorfor North Park?

North Park University har forberedt morgendagens sundhedspleje ledere gennem præ-faglige og sygepleje programmer for mere end 50 år. Vores nye Bachelor of Science grad i sundhedsvidenskab bygger på denne ekspertise, der kombinerer sundhed og biovidenskab med ledelse og lederskab kurser specifikke for sundhedsindustrien. Med forbindelser på hospitaler og organisationer i hele Chicagoland, har du mulighed for værdifulde praktikophold til at forbinde dit klasseværelse læring med hands-on erfaring. Dine professorer vil komme til at kende dig personligt i små klasse og lab indstillinger, og hjælpe dig med at vælge muligheder, så du kan blive en succes i at nå dine karrieremål.

Karriere i Sundhedsvidenskab

 • Kliniske services direktør
 • Sundhedspleje Manager
 • Praksis administrator for en læges gruppe
 • Healthcare program manager
 • Sundhed pædagog
 • Uddannelse og udviklingschef

Interessante Klasser

Forbered dig på en allieret sundhed karriere med både videnskab og business kurser, herunder:

 • Introduktion til Epidemiologi
 • Healthcare Policy and Politics
 • Principper for Management og Leadership
 • Healthcare Economics and Finance

Hands-on erfaring

Under dit sidste år af sundhedsvidenskab store, vil du udfylde en sundhedsvidenskabelig practicum at få hands-on erfaring i en sundhedsfaglig miljø. Du vil blive parret med en lokal organisation til at foretage et projekt, som både matcher dine karrieremål, men også vil være værdifuld for deres praksis og vil føre til en reel resultat for deres praktiserende læger eller patienter.

Byg videre på din Allied Health Degree

North Parks Bachelor of Science grad i sundhedsvidenskab er en fantastisk måde at bygge på en associeret 's grad i en allieret sundhedsområdet. Ved at overføre ind i dette program, kan du bygge videre på din viden og forbedre din mulighed for avancement i en karriere som radiologi, respiratorisk terapi, eller sonografi.

Nonprofit Leadership

North Park er en af ​​Chicagos førende institutioner for nonprofit uddannelse. Vores Nonprofit Leadership Certificate er til rådighed for studerende i alle større, og kan være et perfekt supplement til Sundhedsvidenskab store selskaber, der forventer en karriere i en af ​​de mange hospitaler eller sundhedsklinikker i nonprofit-sektoren. Gennem dette certifikat, vil du tjene den nationalt anerkendte CNP legitimationsoplysninger, hvilket giver dig en værdifuld fordel, når du indtaster arbejdsstyrken.

Program Krav

 • 57 store kredit timer
 • 46 Core Curriculum timer
 • 120 minimum samlede bevillinger til graduering
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Chicago, Illinois
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Chicago, Illinois
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen