Bachelor of Nursing, Almen Praksis Sygeplejerske

Kort information om programmet

Type undersøgelser: Bachelor studier
Varighed: 4 år
Grad: Bachelor of Nursing
Kvalifikation: Almen Medicin Sygeplejerske
ECTS-point: 240Curriculum

Studerende begynde deres studier ved universitetet med almene fag og fokusere mere på sygepleje som deres studier fortsætter. Meget vægt på klinisk praksis og arbejde med patienterne. Den LSMU Hospital, Kaunas Røde Kors Sygepleje og palliativ pleje Hospital, Kaunas Klinisk Hospital, Kaunas Child Development Hospital og Child mental retardering center udgøre gode miljøer for at få praktiske færdigheder.

Undervisningsmetoder

Undersøgelsen er opdelt i semestre og består af forelæsninger, seminarer, praktiske øvelser og selvstændige-studier. Sygepleje-program på bachelor-niveau er modul-baseret, hvilket gør det muligt bedre indlæring og svarer til EU-standarder for sygepleje. Hovedvægten er lagt på de kvalifikationer, der kræves for området for specialisering.Faculty of Nursing

Det Naturvidenskabelige Sygepleje tilbyder et komplet sortiment af bachelor-og postgraduate uddannelser og sikrer, at eleverne får de nødvendige kompetencer og en faglig identitet. De hengivne, forskelligartede og professionelle medarbejdere på undervisning og forskning personale gør et stort bidrag til viden, sundhedspolitikker og fremtidig praksis.


De mange internationale relationer Fakultetet har hele tiden styrkes, genopfyldes og beæret. Networking, forskningsprojekter, studerende og lærere udvekslingsprogrammer samt korte besøg og intensive programmer i Europa og oversøiske er en del af fakultetets daglige liv.


Det Naturvidenskabelige Sygepleje blev etableret i 1990. I 1999 blev det første, og er stadig den eneste litauiske fakultetet for sygepleje til at tilbyde en ph.d.-uddannelse i sygepleje forskning.
Fakultetet består af 2 afdelinger

og 2 kliniske afdelinger og har 600 studerende. Kurser er tilgængelige i den litauiske sprog (praktisk uddannelse for LLP / Erasmus udvekslingsstuderende kan foregå på engelsk). Undergraduate sygepleje kurser vil være til rådighed for internationale studerende på engelsk startende fra 2013.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 6 flere kurser fra Lithuanian University of Health Sciences »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
5,500 EUR
Årlig
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date