Read the Official Description

unbh01

Vores partnerskab

Humber er stolt af samarbejdet med University of New Brunswick - begge institutioner har mangeårige traditioner for kvalitet i sygeplejerskeuddannelsen i Canada.

Den anden indtastning Program

Den Bachelor of Nursing - Anden indtastning Forberedelse program giver de studerende med et minimum GPA på 3,0 i mindst 60 kredit timers universitetskurser en pathway i sygeplejefaget. Under hensyntagen til den enkeltes realkompetencer og efter afslutningen af ​​et præparat semester Bachelor of Nursing - Anden indtastning Forberedelse program giver eleverne mulighed for at fuldføre pensum i to år.

Adgang til Bachelor of Nursing - Anden indtastning Forberedelse program er en to-trins proces. Første studerende optages på et forberedende semester, udbydes fra september til december, som består af fem kurser:

 • Indledende Psykologi
 • Grundlæggende statistik
 • Menneskelig anatomi
 • Patofysiologi
 • Mikrobiologi

For det andet skal de studerende opretholde en kvalitet på mindst 74 procent i hvert forberedende kursus for at blive optaget i Bachelor of Nursing - Anden indtastning Forberedelse program. Studerende, der besidder alle de forberedende kurser på universitetsniveau kan optages direkte i Bachelor of Nursing - Anden indtastning program. En relevant, godt afrundet pensum fokuserer på sygeplejerskens rolle i indstillinger lokalsamfundet / folkesundhed, primær sundhedspleje og akut-pleje. Alle fuldtidsansatte fakultet holde en kandidatgrad eller højere.

Adgangskrav

 • En gennemført tre- eller fire-årig universitetsuddannelse med en 3,0 eller 74 procent kvotient (GPA) eller højere. For ansøgere, der har gennemført mere end 60 kredit timer, vil gennemsnittet optagelse beregnes på de seneste 60 kredit timers kursus arbejde. Karaktererne for alle kurser taget inden for en akademisk sigt vil indgå i denne beregning, selv om dette resulterer i at overskride den 60 kredit timer krav. Ansøgere, der ikke har gennemført en tre- eller fire-årig universitetsuddannelse, men som besidder 60 universitet kredit timer med en 3,0 eller 74 procent GPA eller højere, kan også komme i betragtning til optagelse. Alle internationale legitimationsoplysninger skal vurderes af en godkendt legitimationsoplysninger tjeneste, og skal give et kursus-by-kursus evaluering. Alle internationale postsecondary dokumenter skal evalueres af World Education Services (WES) Canada. University of New Brunswick kræver ICAP evaluering pakke, der er leveret af WES. Alle internationale gymnasium legitimationsoplysninger skal evalueres af ICAS.
 • Et minimum karakteren 70 procent i Grade 12 English (ENG4U), Grade 12 Kemi (SCH4U), Biologi (SBI4U) og enhver Grade 12 U-niveau matematik eller tilsvarende.

Alle ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, skal opfylde Humber engelsk sprogfærdighed Policy.

Udvælgelse: Entré Udvælgelsen er baseret på de faglige kriterier angivet. Møde minimumskrav for støtteberettigelse ikke garantere optagelse.

Den Bachelor of Nursing program er en fuld offentliggørelse program. Ansøgere skal oplyse og give akademiske udskrifter for alle kursus udførte arbejde på postsecondary (kollegium eller universitet) niveau. Oplysning og dokumentation er påkrævet for alle kurser, herunder dem, der ikke fører til en færdig legitimationsoplysninger, hvor kredit ikke blev ydet, og hvor akademiske arbejde var ikke relateret til området for sygepleje. Manglende fremlæggelse tidligere postsecondary kursus arbejde betragtes som en akademisk handling, og kan resultere i tilbagetrækning fra programmet.

Yderligere krav

Følgende krav skal være opfyldt ved accept i programmet før den første klinisk undervisningssted. Klinisk placering vil ikke blive tilladt, hvis alle krav ikke er opfyldt. Detaljer beskriver alle nødvendige dokumenter, og hvordan at validere disse krav kan findes på Pre-Placement Krav.

På grund af de mange forskellige kliniske spillesteder og eventuelle ændringer i lovgivningen, kravene kan ændres. Eleverne skal altid kontrollere Field / klinisk placering.

 • Kandidater, der ønsker at blive registreret, vil blive spurgt af College of Nurses af Ontario til at underskrive en erklæring om deres status med hensyn til:
  • statsborgerskab / fast bopæl / indvandring
  • enhver domfældelse af en strafbar handling eller en lovovertrædelse efter narkotiske Control Act eller lov Food and Drug
  • være genstand for en retssag med hensyn til faglig fejl, inkompetence eller uarbejdsdygtighed i Ontario i en anden sundhed erhverv eller i en anden jurisdiktion i sygepleje eller i et andet erhverv i sundhedssektoren
  • nogen psykisk eller fysisk lidelse, som gør det ønskeligt i offentlighedens interesse, at personen ikke praksis sygepleje.

Disse betingelser gælder også hele dit program.

I professionen

Denne praksis med sygepleje varierer betydeligt fra land til land. I Canada har Sygepleje været et erhverv i mange år, og der er ligheder i sygeplejerskeuddannelsen og praksis mellem Canada, Storbritannien, Australien og USA.

Din karriere

Den Ontario regering, som tidligere meddelt, at den vil bruge 500 millioner $ for at tilføje 9.000 flere sygeplejersker til sundhedsvæsenet med 2011/2012, har også et mål om at øge fuldtidsbeskæftigelse for sygeplejersker. Efter eksamen fra dette program, kan støtteberettigede studerende vælge fra provinsielle, nationale og internationale placeringer i samfundet / folkesundhed, primær sundhedspleje eller indstillinger akut-pleje. Støtteberettigede studerende kan også søge graduate uddannelse.

The Right Fit

Er du en leder, der trives i et samarbejdsmiljø? Er du fleksibel? Kan du tænke på dine fødder? Hvis du er interesseret i biovidenskab, terapeutisk interaktion og nyde løbende læring du kunne have en meget givende karriere i sygepleje foran dig.

Denne praksis med sygepleje .....

Færdigheder, som vil hjælpe dig i en sygepleje karriere

 • evnen til kritisk at vurdere dig selv
 • prioritering
 • evne til at være fleksible
 • kommunikationsevner
 • Engelske læse- og skrivefærdigheder (min. Klasse 12)
 • grundlæggende matematik beregninger (Tag den online test "At Quiz" at vurdere dig selv)
 • word forarbejdning / computerfærdigheder
 • god mening / dom
 • modenhed
 • følelse af social retfærdighed
 • tage en risiko
 • holdspiller
 • Stresshåndtering
 • humoristisk sans
Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Humber College Institute of Technology & Advanced Learning »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
Free
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date