Bachelor sygepleje videnskab

Generelt

Program beskrivelse

Har du en passion for at redde liv?

Vores Bachelorer i Sygeplejevidenskab Programmet skal give dig til at træffe de rigtige beslutninger for at forbedre sundheden for dine patienter. Programmet skal hjælpe dig erhverve alle de nødvendige færdigheder til at guide, støtte, behandle og rehabilitere patienter, du tjener. Som en af ​​de længste programmer på St. Theresa International College, vil du have mulighed for at lære fra vores godt erfarne og godt kendt fakultet i en virkelig inspirerende miljø.

Hvad vil jeg lære?

Programmet er designet til at forberede sygeplejersker til en række af sundhedsydelser indstillinger - fra hospitaler og klinikker, til private praksis og fællesskabsagenturer. Den skal hjælpe dig med at erhverve den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at yde væsentlige bidrag til erhvervet som sygepleje for at opnå den optimale sundhed i befolkningen.

Studieordningen omfatter en biologisk og filosofisk fundament med fokus på sundhedsvæsenet udvikling og fællesskab engagement. Kurserne er leveret af vores nationalt anerkendte fakultet og udnytter vores fremragende laboratorier og hospitaler simulation faciliteter.

Overalt i programmet, vil du blive nedsænket i praktik beregnet til fysisk, mentalt, følelsesmæssigt, socialt og åndeligt forme dig ind i en højt kvalificeret sygepleje professionel. Din practicum kurser skal være vært på en lang række hospitaler, hvor du vil erhverve vigtige on-the-job erfaringer. Talrige aktiviteter i klasseværelset er arrangeret for dig at udvikle teamwork færdigheder, der er nødvendige for en effektiv og effektiv behandling af patienterne.

For det første år af programmet, skal du være nedsænket i intensiv engelsk undervisning, som skal være afgørende for effektiv kommunikation og samarbejde med multinationale patienter, sundhedsprofessionelle og politiske beslutningstagere.

Inden for det sidste år af programmet, vil du blive bedt om at udfylde et 6-ugers praktik på sygehusafdelinger eller afdelinger, som du vælger. Her vil du lære at arbejde med patienter i alle aldre og kulturelle baggrunde hele deres vej til nyttiggørelse.

Mulighederne er uendelige

Efter eksamen fra programmet, vil du have erhvervet hele den nødvendige viden og erfaringer er nødvendige for at passere den officielle Nurse Licensing Undersøgelse. Over 70% af vores kandidater i 2014 har bestået deres licens eksamen i deres første forsøg, med 100% af dem sikring stillinger på premier institutioner.

Vi sætter en ære i, at studerende på Det Naturvidenskabelige Sygeplejevidenskab er i sådanne krav, som mange kendte hospitaler i hele Thailand ville tilbyde arbejder kontrakter / stipendier til udvalgte 3. og 4. år studerende.

Karriere

 • Sygeplejerske til offentlige eller private sygehuse
 • Arbejdsmiljøinstituttet sygeplejerske Sygeplejersker til særlige agenturer såsom Centers for Disease Control og Forebyggelse
 • Sygeplejerske til sundhedsydelser såsom klinikker, skønhed spa og spædbarn velfærd centre
 • Sygepleje akademisk for uddannelsesinstitutioner

Akkreditering

Vores Bachelor of Nursing Science program er godkendt og akkrediteret af Thailands Sygepleje og jordemødre Rådet og kontoret for den videregående uddannelse Kommissionen. Vi løbende samarbejde med Thailands Sygepleje og jordemødre Rådet til at forbedre kvaliteten af ​​programmet, og for at sikre, at vores sygepleje kandidater er i stand til at lede leveringen af ​​sundhedsydelser af høj kvalitet til det globale samfund.

Vi har indgået et samarbejde med en lang række hospitaler og medicinske centre til at forbinde vores dygtige sygepleje studerende til praktik i Thailand dynamiske medicinske sektor. Det er vores ære og privilegium at arbejde med disse bemærkelsesværdige organisationer i at tilbyde denne afgørende mulighed for virkelige verden praksis til vores studerende.

Før du søger

 • Ansøgere skal have bestået gymnasiet (M.6) eller tilsvarende - med hovedfag i videnskab og matematik.
 • Ansøgere skal have en tilfredsstillende færdigheder i engelsk sprog.
 • Ansøgere skal være af god moralsk karakter og psykologiske kapacitet, og ingen smitsomme sygdomme.
 • Skal være ikke mindre end 155 cm. høj og vejer over 40 kg.

Ansøgere skal sende os nedenstående anførte dokumenter:

 • Udfyldt ansøgningsskema og gebyrer.
 • Bekræftet kopi officiel udskrift af poster.
 • Bekræftet kopi af Nationalt id-kort eller pas.
 • To (2) for nylig 2 × 2 tommer fotografier.
 • Bekræftet kopi af navneændring certifikat (hvis nogen).
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

St. Theresa International College was established in 2001 as an international college of higher education, accredited by the Commission of Higher Education, Ministry of Education, Thailand. The Colleg ... Læs mere

St. Theresa International College was established in 2001 as an international college of higher education, accredited by the Commission of Higher Education, Ministry of Education, Thailand. The College has a long-term objective and commitment to continually develop the quality of its degree programs through international collaborations while producing valuable graduates for multi-national professions. Minimer
Nakhon Nayok