Bachelor i (Allieret) Sundhedsvidenskab

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Er du klar til at udvikle en vidensbase, der forbereder dig til at være en del af et behandlingshold på sundhedsområdet? Har du interesse i sygepleje, atletisk træning, fysioterapi, ergoterapi eller andre sundhedsrelaterede karriereveje? CMU's Allied Health Sciences division giver vores studerende de kompetencer arbejdsgiverne søger i sundhedssektoren og den uddannelse der er nødvendig for løbende succes.

Om dette program

Bachelor of Health Sciences program forbereder dig til en efterspurgt karriere i stadigt voksende og voksende områder. Du vil modtage udfordrende og givende akademiske oplevelser såvel som praktisk lærer. Hvis du allerede har optjent en associate of science grad i et sundhedsrelateret område sammen med certificering, er du kvalificeret til at fuldføre denne bacheloruddannelse.

Som en CMU Health Sciences major har du mulighed for at:

 • blive komfortabel som leder og dygtig i at passe på kunder gennem kommunikation, forskning, teori, diagnose og overvågning
 • tage klasser som emner i nuværende erhvervspraksis, sundhedslovgivning og klientuddannelse og sundhedsvæsen
 • deltage i praktisk lærer gennem kursusarbejde og praktiske erfaringer
 • blive en kandidat til beskæftigelse, der er yderst ønsket for din ledelse og lederskab færdigheder, og hvem står adskilt på grund af din medfølelse og dedikation


Grader til rådighed/>

 • Bachelor of Health Sciences
 • Bachelor of Science i sygepleje
 • Bachelor of Science i Athletic Training
 • Associate of Science Arbejdsterapeutassistent
 • Associate of Science Fysioterapi AssistentAdgangskrav

Adgang til CMU er selektiv. Vores adgangspersonale gennemgår og evaluerer omhyggeligt og evaluerer hver ansøgning individuelt. Gennemgå alle krav før ansøgning om optagelse.

Uanset om du er en College of Liberal Arts and Sciences (CLAS) eller en College of Graduate and Extended Studies (CGES) studerende, vil CMU udfordre dig og give mulighed for at udvikle færdigheder, der vil betale sig i din professionelle rejse.

Vi ville elske for dig at blive med os og opleve en uddannelse, der giver dig mere. Der er kun et par krav til at huske på optagelsesprocessen.


College of Liberal Arts/>

Indkommende Friskmænd

For at modtage adgang til Central Methodist University forventes ansøgere at have gennemført et college forberedende program med mindst et 2,5 kumulativt grade point gennemsnit på en 4,0 skala eller 2250 GED score og have en 21 eller derover på ACT eller 1500 eller derover på SAT undersøgelse. Ansøgere rådes til at gennemføre et college forberedende program, som ville omfatte:

 • Fire år engelsk
 • Tre års matematik
 • Tre års videnskab
 • Tre års samfundsstudier
 • Et års fremmedsprog

Studerende, der falder under minimumsstandarderne, kan indrømmes midlertidigt og vil blive betragtet individuelt. Denne overvejelse vil blive gennemført af admissionsdirektør og faglige standarder og optagelsesudvalg. Studerende optaget under foreløbig optagelse skal overholde alle betingelser og krav, der er angivet skriftligt af Central Methodist University

Homeschooled Studerende

Homeschooled studerende skal indsende et gyldigt homeschool transkript, have et 2.5-point point gennemsnit og en 21 ACT eller derover eller en 1500 eller derover på SAT.

Overfør studerende

Overfør ansøgere skal have en 2,0 eller højere GPA for alle tidligere forsøg på college coursework og være berettiget til at vende tilbage til det sidste college deltog. De, der ikke opfylder disse kriterier, skal fremlægge et appelskrift til Akademisk Standards and Admission Committee, som skal afgøre, om den studerende vil blive optaget.

Alle overførselsansøgere skal indgive officielle udskrifter af deres gymnasier, der tydeligt angiver GPA og klasserangering. Overførselsansøgere skal også indsende officielle transkripter fra alle højere læreanstalter og universiteter. Disse transkripter er en del af den studerendes permanente kollegiepost.


College of Graduate/>

Undergraduate - Transfer Student

Studerende skal have gennemført 60 timer eller mere fra et akkrediteret college eller har en associeret grad og har mindst 2,0 GPA i overførbare kurser. Offentlige transkripter fra alle de høgskoler, der deltager, skal sendes til CMU.

Studerende med mindre end et 2,0-point point gennemsnit kan overvejes til optagelse på et foreløbigt grundlag. Visse graden af ​​færdiggørelse programmer har yderligere, specifikke krav.

Undergraduate - First Time Students

Første gang Freshmen er dem, der går ind i college for første gang eller har gennemført 11 eller færre college kredit timer bortset fra dobbelt kredit. Officielle transkripter fra alle gymnasier og gymnasier deltager skal sendes til CMU samt ACT eller SAT score.


UNDERVISNING/>

College of Liberal Arts

 • Årlig undervisning (12-18 timer pr. Semester) $ 23.650
 • Årlige gebyrer $ 770

PLACERINGER

Disse programmer tilbydes på følgende steder:

RESIDENTIAL CAMPUS

 • Fayette, MO
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Looking for more from your college experience – and from yourself? Come thrive at CMU. Empowered by a caring community, surrounded by every imaginable opportunity, you’ll discover your strengths. You’ ... Læs mere

Looking for more from your college experience – and from yourself? Come thrive at CMU. Empowered by a caring community, surrounded by every imaginable opportunity, you’ll discover your strengths. You’ll find your voice. You’ll achieve your very best – as a scholar, as a leader, as a difference-maker in the world. Minimer
Fayette , USA Online + 1 Mere Mindre