• Varighed (år): 5 år
 • Kvalifikation tildelt: Apotek (BPharm, 5 år)
 • Kvalifikationsniveau: 1. cyklus (bachelorgrad)
 • Undervisningssprog: Græsk eller Engelsk Programmet tilbydes på begge sprog i forskellige grupper
 • Studieform: Heltid
 • Minimum ECTS Credits: 300

Profil af programmet

mål

Det overordnede mål med programmet er at forberede eleverne videnskabeligt og professionelt for at blive fuldt dygtige i pharmacy science.

mål

Apotekernes rolle er meget vigtig for sundheden, da de er eksperter inden for medicin. Studieordningen er helt i overensstemmelse med de moderne europæiske standarder og krav, og den er struktureret på en måde, der giver kandidaten med den moderne akademiske baggrund, den videnskabelige viden og alle færdigheder, der er nødvendige for at blive en vellykket apotek.

Kurset sigter mod at give alle lægemiddelkundskaber relateret til kemi, teknologi, aktivitet og sikkerhed for stoffer, således at de studerende kan anvende deres viden til terapi til gavn for patienterne.

Karriereudsigter

Potentielle beskæftigelsesmuligheder omfatter et fællesskabsfarmat, hospitalsapotek, farmaceutisk industri, kosmetikindustri, reguleringssager.

Adgang til videre studier

Kandidater vil kunne fortsætte for ph.d.-studier inden for deres valg. På nuværende tidspunkt tilbyder University of Nicosia ikke kandidatuddannelser i apoteket.

Vurdering

Kursusvurdering består normalt af en omfattende afsluttende eksamen og løbende vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blandt andet omfatte mid-termer, projekter og deltagelse i klassen.

Bogstavkarakterer beregnes ud fra vægten af ​​den afsluttende eksamen og den løbende vurdering og de faktiske numeriske karakterer opnået i disse to bedømmelseskomponenter. Baseret på kursuskaraktererne beregnes den studerendes semesterkursusgennemsnit (GPA) og kumulativt pointgennemsnit (CPA).

Afgangskrav

Den studerende skal gennemføre 300 ECTS og alle programkrav. Der kræves et minimum kumulativt kvalitetspoint (CPA) på 2,0. Således, selv om en 'D-' er en PASS-klasse, kræves der en gennemsnitsklasse på 'C' for at opnå en CPA på 2,0.

Læringsresultater

Efter afslutningen af ​​programmet vil eleverne kunne:

 1. Bliv specialister inden for apotek og narkotika og for at kunne tilbyde deres ekspertise til patienter og andre sundhedspersonale og rådgive dem om korrekt og effektiv brug af medicin
 2. Har en komplet og moderne viden inden for apoteket gennem en omfattende faglig og praktisk baggrund i apoteket og for at kunne tilpasse sig den hurtige videnskabelige og teknologiske udvikling
 3. Kan dispensere medicin på en sikker måde
 4. Kend og anvend apotekets love og koder
 5. Vær klar til at deltage i eksamenerne for den professionelle licensur (EU-borgere)
 6. Udvikle personlige færdigheder i forbindelse med apotekets erhverv
 7. Bedøm lægemiddelindustrien og markedet.
 8. Øv dig i et moderne farmaceutisk miljø
 9. Vær god sundhedspersonale og være i stand til at kombinere teorien med praktisk erfaring for at styrke apotekets sociale rolle og være i stand til at gribe ind i terapeutikken
 10. Har et teoretisk grundlag for videre studier og / eller forskning
Program undervist i:
Engelsk
Græsk
University of Nicosia

Se 17 flere kurser fra University of Nicosia »

Senest opdateret November 22, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Contact school
Duration
5 år
Fuldtid
Price
9,540 EUR
Lokale / EU-studerende årlige undervisning; € 9.720 International studerende årlig undervisning. Det 5. år praktikum er ikke opkrævet.
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Contact school

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school