Bachelor i Apotek

Generelt

Program beskrivelse

Mission

Ph.d.-fakultetets mission er at uddanne, træne og give livslang læring muligheder for studerende, farmakere og forskere, samtidig med at de skaber, formidler og anvender ny viden baseret på forskning inden for farmaceutiske og kliniske videnskaber for at forbedre livskvaliteten gennem forbedret sundhedspleje.

Særlige træk ved programmet

BUE leverer programmer baseret på en britisk uddannelsesfilosofi. Dette resulterer i programmer, der er meget fokuserede på de studerende snarere end dem, der leverer materialet. Kandidater fra britiske programmer udviser typisk:

 • evnen til at tænke kreativt og med stærke problemløsende færdigheder
 • højt niveau nøgle og overførbare færdigheder;
 • selvstændigt opretholdt et højt niveau af faglig og fagspecifik såvel som generel teknisk kompetence
 • evnen til at overveje problemer på et højt niveau (dvs. at se det store billede);
 • omhu og etisk arbejdspraksis
 • fleksibilitet og evnen til at anvende deres fagspecifikke viden til områder uden for deres eget.

106982_libraryinside2.png

BUE Mission er at være den førende udbyder af højkvalitetsuddannelse i MENA-regionen. Universitetet er forpligtet til at sikre UK-validering af sine programmer og sikre en elevoplevelse, der er i overensstemmelse med britiske standarder. Bygget ud over institutionel kvalitetssikring er faglig validering, og fakultetet er forpligtet til at sikre, at uddannelsen er i overensstemmelse med britiske standarder. En indikator herpå er den dobbelte uddeling af både en egyptisk B Pharm og en B Pharm fra UK-partner

Ph.d.-fakultetet i BUE tilstræber at levere et opdateret teknisk program til sine studerende for at tilvejebringe en selvstændig farmaceut, der er i stand til at holde op med og håndtere dagens og morgendagens hurtige forandring af højteknologisk farmaceutisk pleje . Programmet tilbyder et unikt sæt af moduler og specialområder, der giver den studerende mulighed for at udvikle de nødvendige færdigheder og / eller baggrund for formålet.

Desuden vil vi søge akkreditering af dette uddannelsesprogram med Royal Pharmaceutical Society of Great Britain (RPSGB), Storbritanniens førende faglige organ for denne programdisciplin. Akkrediterede uddannelser er de foretrukne og hurtige ruter for dem, der sigter mod at opnå den faglige kvalifikation.

På tidspunktet for skrivning og i videst muligt omfang gør denne kombination af akademisk og faglig akkreditering vores program i Apoteket ret unikt i både Egypten og det omkringliggende område.

Programmets mål

 • At give de studerende en systematisk forståelse af Pharmacy's videnbaserede grundlag.
 • For at sætte eleverne i stand til at analysere komplekse problemstillinger både systematisk og kreativt, gør det godt at dømme i mangel af komplette data og kommunikere deres konklusioner klart; evnen til at være selvstyret og innovativ i at løse og løse problemer Den uafhængige læringsevne, der er nødvendig for at fortsætte faglig udvikling.
 • At tilbyde en bred læseplan, der giver den nyeste viden og praktiske færdigheder inden for lægemiddelpleje.
 • At sikre udviklingen af studerende, der kan bidrage til pleje af patienter og erhverv ved at praktisere med kompetence og tillid i samarbejde med andre sundhedsudbydere
 • At give et læringsmiljø, der gør det muligt for eleverne at opnå deres fulde potentiale, personligt og akademisk, så de ved graduering er fri til at vælge imellem mange forskellige karriere og have forståelse, viden og personlig modenhed til at yde et hurtigt bidrag til deres valgte ansættelses- eller forskningsområde.
 • At levere et program, der opfylder uddannelseskravene for alle relevante faglige institutioner, både nationalt og i Storbritannien, for henholdsvis medlemskab / charteret farmaci status.
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

BUE is Egypt’s major university delivering British Higher Education with students graduating with both Egyptian and UK degrees. It is the largest face-to-face provision of British Transnational Higher ... Læs mere

BUE is Egypt’s major university delivering British Higher Education with students graduating with both Egyptian and UK degrees. It is the largest face-to-face provision of British Transnational Higher Education in the Middle East, leading in Educational Quality, the Student Experience, and Research and Enterprise. Minimer