Apotekspædagogik af høj kvalitet ved Voronezh State University sikres af avanceret træningsteknologi, videnskabelig og innovativ arbejdsmæssig organisation og ved at træde på arbejde på fremtidig træning for fremtidige apotekere. Fakultetskandidater er garanteret konkurrencefordele, der er nødvendige for en vellykket konkurrence på arbejdsmarkedet og for yderligere faglig udvikling.

111714_IMG_0195.jpg

Under studietiden får eleverne dyb træning i teoretisk viden; master forskellige teknikker til blanding udvikling, ny medicinsk medicin teknologi og analyse. I moderne laboratorier udfører vores elever farmakognostiske undersøgelser af forskellige former for lægemidler og grøntsagsmaterialer, syntese af nye forbindelser og undersøgelse af deres biologiske aktivitet, organisatorisk og økonomisk forskning. Teoretiske og praktiske klasser suppleres med computerspil og erhvervsuddannelse.

Studerende deltager aktivt i symposier, udstillinger, konkurrencer, forskningsbevillinger. De mest betydningsfulde og interessante resultater af elevforskning er offentliggjort i videnskabelige tidsskrifter.

Fakultetet har omfattende internationale forbindelser. Over 280 borgere fra 17 lande i verden fik højere uddannelse i "Pharmacy" på vores universitet.

111715_IMG_0190.jpg

En strategisk partner for fakultetet er tysk farmaceutisk bekymring Bionorika-SE.

Voksende farmaceutiske marked åbner op for store karrieremuligheder for kvalificerede akademikere inden for farmaceutisk produktudvikling, industriel produktion og markedsføring. Farmaceutisk uddannelse opnået ved Voronezh State University er en pålidelig garanti for professionel succes!

Program undervist i:
Russisk
Senest opdateret March 13, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
5 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato