Læs den officielle beskrivelse

Kurset

Pharmacy School er involveret i innovative projekter til udvikling af nye modeller for farmaceutisk behandling. Der er muligheder for at lære af og arbejde sammen med vores team af akademikere, der har til formål at sikre, at eleverne er forberedt på at hjælpe med at forme og udvikle apotekspraksis.

Kurset introducerer videnskaben, der understøtter, hvordan stoffer udvikles og produceres, og hvordan de interagerer med kroppen til behandling og forebyggelse af sygdom. Det indeholder en forståelse for, hvordan vi vurderer medicin for sikkerhed og effektivitet.

De patientorienterede færdigheder omfatter udvikling af de kliniske beslutnings- og kommunikationsevner, der er nødvendige for at oversætte og anvende videnskaben til at optimere behandling for individuelle patienter inden for de forskellige sektorer inden for apotekspraksis.

Denne grad sigter mod at give dig mulighed for at udvikle den relevante viden og færdigheder til at lykkes i dette spændende erhverv. Lincoln MPharm-kvalifikationen gør det muligt for kandidater, når de har gennemført et yderligere præregistreringsår og bestået en endelig national registrering vurdering, at ansøge om registrering som apotek med General Pharmaceutical Council.

University of Lincoln School of Pharmacy har gode forbindelser til lokale hospitaler, community pharmacists og andre sundhedspersonale, der giver mulighed for at udvikle elevernes kliniske læring og færdigheder inden for en bred vifte af praksis og patientorienterede miljøer gennem hele kurset.

MPharm studerende vil have mulighed for at gennemføre placeringer inden for et hospital, samfund og primær pleje; Disse vil blive integreret i hele læseplanen for at støtte elevernes læring og udvikling. Som led i placeringsprogrammet vil skolen arrangere og dække rejseomkostningerne for de studerende, hvis placering er uden for en 10-mile radius af Lincoln.

Vi tilbyder studerende:
 • En patient står over for en integreret læseplan og undervisning, med et nyt design, der følger patientens levetid.
 • Placeringsbestemmelse, tæt på og tæt samarbejde med indstillinger for lokalsamfund, hospital og primærpleje.
 • Et tværfagligt læringsprogram, informeret af de seneste udviklinger på området, der har til formål at forberede eleverne til roller inden for branchen.
 • Kliniske færdigheder undervist i løbet af kurset, der involverer at arbejde med patienter for at udvikle kliniske beslutningstagnings- og farmaceutiske plejeevner.

akkrediteringer

General Pharmaceutical Council (GPhC) er regulator for apotek i Storbritannien. Det er akkrediteringsorganet for apotekets uddannelse og fastsætter normerne for indledende uddannelse og uddannelse af apotekere.

MPharm-uddannelsen ved University of Lincoln har nu fået fuld akkreditering. Vores kandidater kan komme videre til deres førregistrering, hvorefter de kan registrere sig som apotek, hvis de opfylder alle de fastsatte faglige kriterier fastsat af GPhC.

Yderligere information findes på GPhCs hjemmeside sammen med akkrediteringsrapporter fra alle pharmacy-skolerne.

Bemærk, at MPharm er en professionel grad. Vi skal informere dig om, at alle studerende, der studerer på en MPharm-grad, skal overholde GPhC Studentens adfærdskodeks. Koden er baseret på GPHCs standarder for adfærd, etik og ydeevne. Studerende, der studerer for at komme ind i apotekets erhverv, skal til enhver tid overholde adfærdskodeksen og demonstrere professionel adfærd på samme måde som de forventes at når de kvalificeres som registreret apotek.

Hvordan du studerer

To fuldt integrerede apoteksmoduler undervises hvert år og udgør i alt otte moduler. Disse følger patientens livscyklus, først i en sund tilstand, og derefter studeres de samme moduler ud fra sygdoms- og sygdomsperspektivet.

Kurset læres inden for rammerne af de medicinske forhold, som patienterne er til stede og er struktureret omkring en typisk patients livscyklus. Den understøttes af casestudier og patientrelaterede aktiviteter, hvilket øger kompleksiteten, når kurset skrider frem og patientens aldre.

Studerende læring sigter mod at blive undervist inden for rammerne af de fælles forhold, der er til stede på dette stadie af livet, understøttet af casestudier. Disse falder inden for adskillige terapeutiske lærings tråde, som vil blive revideret og udviklet efterhånden som kurset skrider frem, og omsorgets kompleksitet øges. Læring vil indeholde vigtige aspekter af farmaceutisk pleje, kliniske og faglige færdigheder og sundhedsfremme integreret med den underliggende videnskab om sygdomme og af de anvendte lægemidler.

Videnskaben (hvordan lægemidler fungerer, hvordan patienterne arbejder) og de faglige færdigheder (hvordan farmakere arbejder) undervises på en integreret måde i sammenhæng med de forskellige kliniske tilstande, som en patient måtte opleve. For eksempel:

Niveau 1 (Early Years)

 • Immunologisk og inflammatorisk sygdom - Spædbarnsallergi, atopisk eksem
 • Infektionssygdom - Konjunktivitis, Infektioner i barndommen, Vaccinationer
 • Kræft - leukæmi
 • Særlige emner - Graviditet, amning og narkotika, blod og anæmi

Niveau 2 (unge voksne)

 • Immunologisk og inflammatorisk sygdom - Astma, Høstemørk, Kontaktdermatitis
 • Infektionssygdom - STD
 • Cancer - Testikulær kræft, æggestokkene
 • Særlige emner - ulykker og nødsituation, kritisk pleje
 • Degenerativ og genetisk sygdom - Cystisk fibrose
 • Centralnervesystemet - skizofreni, ADHD, misbrug af narkotika og alkohol, epilepsi, narkotika i sport
 • Metabolisk og endokrine sygdom - Type 1 diabetes, prævention, frugtbarhed, skjoldbruskkirtlen

Niveau 3 (middelalderen)

 • Immunologisk og inflammatorisk sygdom - inflammatorisk tarmsygdom, RA, psoriasis, kronisk obstruktiv lungesygdom
 • Infektionssygdom - Urinvejsinfektion, Øvre Luftvejsinfektion, Peptisk Ulvesyge og Gastroøsofageal Reflukssygdom
 • Cancer - Brystkræft, Gastrointestinal Cancer
 • Særlige emner - Rejse, Neonatal Care
 • Degenerativ og genetisk sygdom - Mænds sundhed, Huntington's, Muskuloskeletale (OA / Pain), Incontinens
 • Centralnervesystemet - BAD, angst og depression
 • Metabolisk og endokrine sygdom - Type 2 Diabetes, Gigt, Addison, Lipid Disorders, Overgangsalderen, Lever og Ernæringsmæssige sygdomme
 • Vaskulær sygdom - hypertension, iskæmisk hjertesygdom, slagtilfælde, AF

Niveau 4 (Twilight Years)

 • Infektionssygdom - Lungebetændelse, Influenza
 • Cancer - Lungekræft, Prostatacancer
 • Særlige emner - Palliativ pleje
 • Degenerativ og genetisk sygdom - Parkinsons sygdom
 • Centralnervesystemet - Insomnia, Alzheimers
 • Metabolisk og endokrine sygdom - Osteoporose
 • Vaskulær sygdom - kongestiv hjertesvigt, dyb venetrombose, kronisk nyresygdom.

Hvordan man vurderes

Vurderingsformer vil omfatte nogle formelle undersøgelser, præsentationer, kursusprøver og laboratorierapporter. Derudover vil MPharm-studerende blive vurderet af observerede strukturerede kliniske undersøgelser (OSCES) hos patienter eller aktører; case-baserede diskussioner og plejeplanlægning; problembaseret læring og en professionel portefølje.

Disse vil løse det faglige krav om, at eleverne vurderes på deres evne til at forstå viden (Knows), placere det i kontekst (Kender hvordan), kan demonstrere, at de har evner til at anvende viden i et simuleret miljø (viser hvordan) og i praksis (Er).

I lighed med alle nye apotekskoler har Lincoln School of Pharmacy foreløbig akkreditering fra General Pharmaceutical Council (GPhC) og arbejder på fuld akkreditering, en proces omfattende syv trin over syv akademiske år, som skolen udvikler. På grund af denne strenge proces kan eleverne være sikre på, at skolen vil opfylde standarderne gennem hele sin udvikling.

Adgangskrav

GCE avancerede niveauer: ABB, for at inkludere en minimumsklasse B i biologi eller kemi plus en minimumsklasse B i et andet fagfag (Anvendt videnskab, biologi, kemi, geografi, matematik, videre matematik, fysik, psykologi). Praktiske elementer skal bestås.

Generelle studier, kritisk tænkning og udvidede projektkvalifikationer accepteres ikke.

International Baccalaureate: 32 point samlet til at omfatte højere niveau 5 i biologi eller kemi og højere niveau grad 5 i et andet fagfag (biologi, kemi, geografi, matematik, videre matematik, fysik, psykologi).

BTEC Udvidet Diplom i Anvendt Videnskab: Distinction, Distinction, Merit.
BTEC Diploma og BTEC Extended Certificate i Anvendt Videnskab vil blive betragtet som afhængig af andre kvalificerede studier. Kontakt vores Admissions team for yderligere information (admissions@lincoln.ac.uk).

Ansøgere skal også have mindst fem GCSE'er i klasse 4 (C) eller derover, hvilket skal omfatte engelsk, matematik og videnskab. Ligeværdige niveau 2-kvalifikationer kan også overvejes.

EU og internationale studerende, hvis førstegang ikke er engelsk, kræver engelsksprog IELTS 7.0 med ikke mindre end 6,5 i hvert element eller tilsvarende

Program undervist i:
Engelsk
University of Lincoln

Se 10 flere kurser fra University of Lincoln »

Senest opdateret September 3, 2018
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
15,600 GBP
pr. niveau. Internationale studerende. | Hjem / EU-studerende: 9.250 £ pr. Niveau
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date