Bachelor i Apotek

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Velkommen til Fred Wilson School of Pharmacy ved High Point University i High Point, NC. Vores fakultet og personale træne klinikere, der er dedikeret til patientpleje i alle indstillinger og besidder færdigheder og viden til at praktisere apotek på højeste niveau muligt. Vores uddannelsesmodel indeholder fokus på den grundlæggende farmaceutiske viden og færdigheder, der er nødvendige for at træffe kvalitetsmæssige afgørelser i kombination med klinisk træning i forskellige indstillinger. Studerende, der erhverver viden og dygtighed og er i stand til kommunikatorer, vil danne kernen, hvor morgendagens ledere udvikles!

Mission

At yde en ekstraordinær apotekets uddannelse gennem integrationen af ​​biomedicinske og kliniske videnskaber, der gør det muligt for fremtidige farmakere at udmærke sig i et dynamisk sundhedsmiljø som medlem af sundhedsholdet.

Vision

At være en førende pharmacy-skole, der fremmer uddannelse og forskning, der forbereder medfølende og inspirerede sundhedsledere til det lokale og globale samfund.

Mål

  1. Giv eleverne en omfattende pharmacy uddannelse, der omhyggeligt integrerer grundlæggende og kliniske videnskaber.
  2. Udvikle inden for eleverne processen med analytisk tænkning, så de kan redegøre gennem kliniske og videnskabelige problemer.
  3. Fremme for alle fakulteter og studerende, en passion for klinisk og videnskabelig opdagelse for at fremme sundhedsydelser.
  4. Opretholde et miljø med omsorg og accept for personlige og kulturelle forskelle, at udvikle venlig, medfølende og acceptere apotekspraktikere.
  5. Udsæt studerende til virkelige situationer, der forbereder dem til at fungere effektivt i sundhedsmiljøer.

Uddannelsesfilosofi

HPU SOP vil udnytte en tæt integreret grundlæggende og klinisk videnskabsplan for at fremme den studerendes anvendelse af det komplette udvalg af færdigheder, der er nødvendige for at yde patientcentreret farmaceutisk behandling. Vores undervisningsmetoder vil udnytte evidensbaserede teknikker, som fremmer langsigtet læring og udvider evnen til at syntetisere den hurtigt skiftende viden inden for sundhedsvæsenet.

Standardiseret Client Program i Fred Wilson School of Pharmacy ved High Point University

Standardiserede klienter (SC) er en vigtig del af HPU Pharmacy Programmet og giver vores studerende førstehånds erfaringer i et miljø, hvor de vil anvende nyuddannede færdigheder i et virkeligt format.

Eleverne får et patientscenarium, hvor sager specificeres, hvilken tilstand, medicin og problemer patienten måtte have, så de kan anvende kritisk tænkning færdigheder i at udføre en medicin historie, vurdere problemet, identificere hvad der skal gøres, og rådgivning til patienten, forældre eller sundhedsudbyder. Ved at praktisere uafhængigt uden instruktører eller jævnaldrende til at løse patientens problem, opdager den studerende hurtigt, hvad der er nødvendigt for at hjælpe en patient. Dette er den 'rigtige test af hvad der er nødvendigt at vide' for at være et ekstraordinært apotek i dagens verden!

Standardiserede kunder rekrutteres og trænes til at skildre levende patienter. SC'er lærer og udfører det definerede script konsekvent, så hver elev får den samme oplevelse. Fakultetet træner hver SC for at udføre rollen.

Tilbagemeldinger fra den standardiserede klient, fakultetet og videooptagelsen giver vores elever en chance for at erhverve patientcentrerede færdigheder.

  • SC giver feedback til den studerende om kommunikationsfærdigheder og hvordan den samlede oplevelse var.
  • Fakultetet undersøger mødet for at give den studerende faglig viden.
  • Eleven vurderer selv deres præstationer for at identificere forbedringer.

IPE

Inter-professionel uddannelse

Interfaglig uddannelse (IPE) er en samarbejdsmæssig læringserfaring, der inkluderer studerende og undervisere fra flere sundhedsyrker. Gennem IPE udvikler de studerende den viden, færdigheder og adfærd, der er nødvendig for at blive effektive medlemmer af sundhedsvæsenet. Her på High Point University Fred Wilson School of Pharmacy er vi dedikeret til at integrere IPE i hele vores læseplan for at sikre, at vores studerende er parate til at levere fremragende patientpleje i nutidens tværfaglige sundhedsmæssige rammer.

Vores IPE-plan indeholder fire grundlæggende trin: eksponering, nedsænkning, erfaring og kompetence.

Udsættelse

Fra starten af vores læseplan udsættes de studerende for en række forskellige sundhedsområder gennem gæsteforelæsninger og interaktive laboratorieøvelser. De lærer af andre sundhedsudbydere om deres respektive områder, og hvordan disse discipliner forholder sig til apotekspraksis.

Nedsænkning

Når studerende går videre gennem programmet, er de nedsænket i samarbejdsmiljøer i sundhedsområdet, både levende og simuleret, hvor de udvikler nøgleinterfaglige færdigheder. Simuleringer inkluderer standardiserede klientsager og laboratoriekurser, der involverer flere udbydere af sundhedsydelser. I løbet af deres introduktionssamfunds- og hospital-apotekrotationer praktiserer de studerende deres interprofessionelle vinduer i virkelige sundhedsindstillinger.

Erfaring

I løbet af det tredje år af vores program er eleverne godt rustet til at deltage i og bidrage til tværfaglige workshops, der er vært for Triad IHEC (Inter-Professional Health Education Center). Triad IHEC er et samarbejde, der involverer flere professionelle skoler fra forskellige institutioner i området, herunder High Point University , NC A

Kompetence

Studerende bruger deres sidste år af programmet til at lære, praktisere og udvise deres inter-faglige kompetencer under Advanced Pharmacy Practice Experiences (APPE). Disse praktiske erfaringer giver eleverne mulighed for at udnytte og polere deres inter-faglige viden, færdigheder og adfærd inden eksamen.

Triad Inter-Professional Health Education Center (Triad IHEC)

Ved starten af ​​Health Sciences-programmet på High Point University i 2015 blev Triad IHEC dannet mellem UNCGs skoler for sygepleje og socialt arbejde, NC A

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around ... Læs mere

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around you-you'll be expected to become an active citizen. Minimer