Read the Official Description

Start idag for morgendagens karriere

Dental kandidater er sundhedspersonale til at diagnosticere og behandle mundtlige sygdomme og infektioner. De gendanner hulrum, udfører skalering og rodkanalbehandling, ekstraherer og erstatter manglende tænder, placerer implantater og udfører andre kirurgiske og ikke-kirurgiske procedurer. Tandlæger spiller en vigtig rolle for at forbedre mundhygiejnen i samfundet ved at give information og bevidsthed om korrekt mundhygiejnepraksis.

Kandidater kan fortsætte deres karriere som en praktiserende læge i deres respektive lande, omgå de respektive eksamener eller fortsætte ph.d.-uddannelse.

Bliv tandlæge og fremme oral sundhedspleje


Tandlægevidenskab er evaluering, diagnose, forebyggelse og behandling af sygdomme, lidelser og tilstande i mundhulen, det maksillofaciale område og de tilstødende og tilhørende strukturer og deres indvirkning på menneskekroppen.

Et strålende smil er en dyrebar gave, du kan tilbyde


RAKMHSU's Bachelor of Dental Surgery (BDS) er et 5-årigt program. Første 2 år er for grundvidenskab. I 3. år udarbejdes prækliniske komponenter for at forberede eleverne til effektivt at arbejde på patienter. Dette følges af 2 års tandlægeuddannelse, hvor eleverne giver omfattende tandpleje til patienter under tilsyn af kvalificerede medarbejdere.

Et praktikophold er obligatorisk for udlændinge, der ønsker at praktisere tandpleje i UAE. De studerende, der ønsker at fortsætte med praktikophold / efteruddannelse i andre lande, skal dog opfylde kravene i det pågældende land.

Læreplanen er udviklet til at dyrke internationalt kompetente mundtlige sundhedspersonale. De vil blive specielt uddannet til at forbedre samfundets oral sundhedstilstand gennem opsøgende programmer og bidrage med forskning til forståelsen af ​​dens biologiske, adfærdsmæssige, biomedicinske og kliniske aspekter.

Desuden udarbejder læseplanen tandlæger til evidensbaseret tandpleje i et skiftende sundhedsmiljø, der erhverver grundlæggende medicinsk og tandkundskab og de færdigheder, der muliggør den faglige, etiske og humane praksis inden for tandlægevidenskab.

Programmet er fokuseret på at fremme erhvervelse af ekspertise, attitude og adfærd, der letter effektiv og hensigtsmæssig interaktion med patienter og kollegaer. Dens mål er at producere omsorgsfulde, kyndige, kompetente og dygtige mundtlige specialister, som til enhver tid anerkender og accepterer pligten til at praktisere patienternes bedste interesse.

Adgangskriterier


Generel

Adgang til alle programmer er udelukkende baseret på fortjeneste. Admissioner er åbne for studerende af alle nationaliteter.


Bestemt

Et gennemsnit på 80% i den grad 12 videnskabsstrøm / Avanceret strøm af UAE GSEC af Undervisningsministeriet med mindst 70% i Biologi, Kemi og Fysik kurser. Præference ved optagelse vil blive givet til dem med højere aggregater inden for biologi, kemi og fysik kurser.

Abu Dhabi Uddannelsesrådsstuderende skal ligeledes have 80% gennemsnit med 70% i avanceret biologi (niveau 3) og avanceret kemi (niveau 3)


Engelsk Sprogkrav

Færdighed på engelsk svarende til en TOEFL score på 500 i papirbaseret test, 173 i computerbaseret, 61 i internetbaseret eller tilsvarende, såsom IELTS-score på 5 eller Cambridge English Advanced (CAE) score på 41 eller Pearson-test af Engelsk akademisk (PTEA) scoringsområde på 36 - 41 er obligatorisk for adgang til bachelor-BDS-programmet.

Eksempler på sekundære skolecertifikater

Følgende er en liste over certifikater og de tilsvarende minimumsniveauer af præstation, der kræves for adgang til RAKMHSU. Disse certifikater og niveauer af præstation tjener som retningslinjer for adgang til RAKMHSU.

American High School Diploma

Der kræves et aggregat på 80%. Hvis Biologi ikke er taget i 12. klasse, er en SAT II-score på 550 i Biologi obligatorisk.

International Baccalaureat (IB) Diplom

Skal have gennemført seks kurser, herunder Biologi og Fysik eller Biologi og Kemi på det højere niveau og tre på standardniveau med en score på mindst 25.

Pakistanske bestyrelse / s-certifikater

Videregående sekundærskolescertifikat med aggregat på 75 er påkrævet (del 1 og del 2 i alt) med min 60%% i fysik, kemi og biologi.

Indisk bestyrelse / s Certifikater

Alle indiske seniorskolecertifikater / CBSE XII Std med 75% med mindst 60% i fysik, kemi

Til indisk statsborgerundersøgelse 80% aggregat i Fysik, Kemi

IGCSE, GCSE, GCE / British Curriculum

Studerende, der ansøger om MBBS / BDS-programmerne, skal have gennemført mindst fire Avancerede Supplerende eller AS-niveau ELLER to AS og et Et niveau ELLER to A-niveauer med mindst 'C'-klasse efter at have gennemført 5 IGCSE / GCSE- eller O-niveauer med minimumsklasse af 'C' i O-niveau kurser.

Adgangsprocedure

  • Indsend online ansøgning efter at have udfyldt alle de krævede felter og upload det krævede dokument på www.rakcods.com
  • Hvis alle krav er opfyldt, vil adgangsbrevet blive sendt til kandidaten
  • Hvis det afsluttende resultat af 12. klasse er ventet, sendes betinget tilbudsbevis til kandidaten
  • Optagelser tilbydes kandidater, der er omfattet af overholdelse af alle krav, der er angivet i optagelsesbrevet.
  • Alle dokumenter indsendt af kandidaterne vil blive verificeret med originaler indsendt af kandidaterne på datoen for registrering og orientering. I tilfælde af manglende overholdelse af ethvert af optagelseskriterierne, vil kandidatens optagelse automatisk blive annulleret.

Akkreditering

RAKCODS BDS programmet er akkrediteret af ministeriet for videregående uddannelse og videnskabelig forskning, UAE og er også opført i EMRO WHO notering (WHO Directory of Dental Schools) .Højskolen er et godkendt træningscenter for MFDS fra Royal College of Surgeons Ireland.

Højdepunkter

· Mindst 80% overordnede gennemsnitskarakterer i 12. klasse

· Akkrediteret af Ministeriet for Videregående Uddannelse UAE

· State-of-the-art Undervisning Dental Hospital Faciliteter

· High Quality Hostel Faciliteter leveret af EDRAK

· 20% koncession på at få 95% karakter i 12. klasse

· På at få 90% mærker

· Gratis busstransport fra (Dubai, Sharjah

· Nem betalingsplaner til rådighed

Program taught in:
Engelsk
Last updated June 11, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
5 år
Fuldtid
Price
42,000 AED
Undervisningsgebyr per semester (inklusive moms): AED 42.000. Andre gebyrer gælder.
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline