IMU er Malaysias første og mest etablerede private læge- og sundhedsuniversitet med over 26 års fokus på sundhedsuddannelse. IMU opnåede SETARA-2017 Tier 6 status (Udestående) under kategorien Ældre universitet.


IMU Tandlægeprogrammet giver et valg af 2 spor til studerende. Det første spor gennemføres i fællesskab af IMU, Malaysia, i samarbejde med engelsktalende oversøiske partneruniversiteter, hvor eleverne bruger første fase i Malaysia og de senere år på et af vores partneruniversiteter. Efter vellykket gennemførelse vil de studerende modtage graden fra det respektive partneruniversitet. Det andet spor er, at eleverne tilbringer hele 5 års bacheloruddannelse i IMU og modtager bacheloruddannelsen fra IMU.


En bred vifte af undervisnings-indlæringsmetoder er ansat i tandlægeprogrammet for at skabe et stimulerende miljø for læring. Disse omfatter forelæsninger, problembaseret læring (PBL), praktiske klasser, patientimuleringspraktik, kliniske kompetencer, e-learning, selvstændig læring, klinisk tandbehandling af patienter og indlæg til forskellige hospitaler og klinikker.


Vores partneruniversiteter

Australien

University of Adelaide

Det Forenede Kongerige

University of Glasgow University of Dundee

New Zealand

University of Otago

Canada

Dalhousie UniversityBegyndelse

Februar 2019


Undervisningsgebyr

RM 654.000 (ca. USD 168.000)

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 13 flere kurser fra International Medical University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
5 år
Fuldtid
Price
654,000 MYR
RM 654.000 (ca. USD168.000)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Jan 31, 2025
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Jan 31, 2025